re

Host : FIND-7 | Player : 10 | Length : 58:51 | Map : Maps\Download\DotA v6.85h LoD.w3x | Saver : D_luffy Version : 26 | Observers : No Observers | Winner : Sentinel | Download : ruiner.w3g Date Upload : 2020-02-13 15:59:14

Match Statistic

Scourge

breaker1824

Level : 1 | APM : 226 |K/D/A : 2/19/8 | CS : 21/2/0 Left at : 58:50 | Reason : Left
Arcane Boots Scroll of Town Portal Oblivion Staff Sentry Wards Empty Observer Wards
Skill Items Actions

xeon-lim

Level : 14 | APM : 176 |K/D/A : 8/2/15 | CS : 224/0/68 Left at : 58:50 | Reason : Finished
Blade Mail Bloodstone Khadgar's Pipe of Insight Empty Empty Empty
Skill Items Actions

[G]randong~_~

Level : 9 | APM : 186 |K/D/A : 12/9/16 | CS : 248/1/185 Left at : 58:50 | Reason : Left
Assault Cuirass Boots of Travel Radiance Mithril Hammer Cranium Basher Empty
Skill Items Actions

Tompel_Miring

Level : 10 | APM : 197 |K/D/A : 9/9/3 | CS : 141/25/80 Left at : 58:50 | Reason : Left
Power Treads (Strength) Helm of the Dominator Empty Black King Bar (5) Scroll of Town Portal Dust of Appearance
Skill Items Actions

pRofeSSoR-

Level : 3 | APM : 201 |K/D/A : 2/13/13 | CS : 135/14/10 Left at : 58:50 | Reason : Finished
Bloodstone Khadgar's Pipe of Insight Arcane Boots Empty Empty Empty
Skill Items Actions
Sentinel

WIRO_[212]

Level : 8 | APM : 163 |K/D/A : 11/2/17 | CS : 198/0/197 Left at : 58:50 | Reason : Finished
Refresher Orb Empty Empty Arcane Boots Empty Ultimate Orb
Skill Items Actions

Warwin50

Level : 1 | APM : 169 |K/D/A : 0/11/6 | CS : 88/0/34 Left at : 58:50 | Reason : Finished
Lothars Edge Point Booster Boots of Speed Ogre Axe Helm of the Dominator Staff of Wizardry
Skill Items Actions

D_luffy

Level : 10 | APM : 188 |K/D/A : 17/3/11 | CS : 172/7/5 Left at : 58:50 | Reason : Finished
Euls Scepter of Divinity Empty Gem of True Sight Empty Empty Boots of Speed
Skill Items Actions

[HC]

Level : 14 | APM : 191 |K/D/A : 9/7/8 | CS : 104/2/145 Left at : 58:50 | Reason : Finished
Empty Assault Cuirass Empty Blade Mail Power Treads (Strength) Radiance
Skill Items Actions

BBcode Forum Copy BBCode

			
[CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]Dota Parser[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="blue"]-Replay Information-[/COLOR][/B][/CENTER]
[COLOR="darkgreen"][B]Sentinel : [/B][/COLOR][CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]-Vs-[/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT] : [B][COLOR="darkslategray"]Scourge[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CODE]
[B][COLOR="blue"]Host        	:[/COLOR][/B] FIND-7
[B][COLOR="blue"]Saver       	:[/COLOR][/B] D_luffy
[B][COLOR="blue"]Players     	:[/COLOR][/B] 10
[B][COLOR="blue"]Game Lenght 	:[/COLOR][/B] 58:51
[B][COLOR="blue"]Winner      	:[/COLOR][/B] Sentinel
[B][COLOR="blue"]Parser Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/view_replay/1581584351.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[B][COLOR="blue"]Download Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/download/1581584351.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[/CODE][spoiler=GAME BOARD ]
[B][COLOR="navy"]GAME BOARD :[/COLOR][/B]
[table]
[tr]
[th][B][COLOR="navy"]Name[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="purple"]Level[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="red"]K/D/A[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="teal"]C/D/N[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Left[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Time[/COLOR][/B][/th]
[/tr][tr]
			[th]WIRO_[212][/th][th]8[/th][th]11/2/17[/th][th]198/0/197[/th][th]Finished[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]Warwin50[/th][th]1[/th][th]0/11/6[/th][th]88/0/34[/th][th]Finished[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]D_luffy[/th][th]10[/th][th]17/3/11[/th][th]172/7/5[/th][th]Finished[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th][HC][/th][th]14[/th][th]9/7/8[/th][th]104/2/145[/th][th]Finished[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]breaker1824[/th][th]1[/th][th]2/19/8[/th][th]21/2/0[/th][th]Left[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]xeon-lim[/th][th]14[/th][th]8/2/15[/th][th]224/0/68[/th][th]Finished[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th][G]randong~_~[/th][th]9[/th][th]12/9/16[/th][th]248/1/185[/th][th]Left[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]Tompel_Miring[/th][th]10[/th][th]9/9/3[/th][th]141/25/80[/th][th]Left[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]pRofeSSoR-[/th][th]3[/th][th]2/13/13[/th][th]135/14/10[/th][th]Finished[/th][th]58:50[/th][th][/tr]
			
[/table]
[/spoiler]
[spoiler=CHAT LOG]  [list](00:00) WIRO_[212]: Shortest load by player [[G]randong~_~] was 3.08 seconds.[/list][list](00:00) WIRO_[212]: Longest load by player [pRofeSSoR-] was 22.03 seconds.[/list][list](00:00) WIRO_[212]: Your load time was 7.06 seconds.[/list][list](00:00) WIRO_[212]: Game D1~~ NOBUG/RE SABLENG ONLY [/list][list](00:00) WIRO_[212]: By WIRO_[212] On Bot FIND-7 will begin[/list][list](00:00) WIRO_[212]: Have a nice game and well play.. :)[/list][list](00:00) WIRO_[212]: ===================================================[/list][list](00:02) WIRO_[212]: -sds6abulsofnosboahzm[/list][list](00:11) WIRO_[212]: Setting sync limit to the maximum of 10000 packets.[/list][list](00:11) WIRO_[212]: &sl -1[/list][list](00:14) WIRO_[212]: -cam 2000[/list][list](00:17) WIRO_[212]: -si[/list][list](00:22) D_luffy: wir[/list][list](00:24) 1L1L1L1L1L1L1L1: -cam 1.7[/list][list](00:24) [HC]: -don[/list][list](00:25) D_luffy: mau?[/list][list](00:27) [HC]: -water green[/list][list](00:28) [HC]: -ui[/list][list](00:28) [HC]: -si[/list][list](00:31) [HC]: -sp[/list][list](00:31) [HC]: -fc[/list][list](00:34) [HC]: -cam 2200[/list][list](00:35) [HC]: -c[/list][list](00:36) Warwin50: -cam 1.6[/list][list](00:37) WIRO_[212]: sini[/list][list](00:45) D_luffy: pick[/list][list](00:48) WIRO_[212]: tp mojok y gw[/list][list](01:04) WIRO_[212]: w zeus[/list][list](01:16) WIRO_[212]: w furion[/list][list](01:22) WIRO_[212]: tele[/list][list](01:33) WIRO_[212]: meteor[/list][list](01:47) [HC]: warwin gapain ular?[/list][list](01:58) WIRO_[212]: jinada[/list][list](02:00) D_luffy: ular golem win[/list][list](02:06) D_luffy: hero[/list][list](02:08) D_luffy: ga sah rava[/list][list](02:08) WIRO_[212]: ga ush itu[/list][list](02:14) D_luffy: ada BB[/list][list](02:23) WIRO_[212]: wave aja[/list][list](02:26) WIRO_[212]: -addtime[/list][list](02:27) WIRO_[212]: -addtime[/list][list](02:29) [HC]: -c[/list][list](02:30) D_luffy: hero?[/list][list](02:38) D_luffy: 1 2 orge[/list][list](02:40) WIRO_[212]: necrolic[/list][list](02:46) D_luffy: R bat[/list][list](02:53) D_luffy: 1 4 orge[/list][list](02:58) D_luffy: 2 ganti[/list][list](03:03) D_luffy: r bat di 2[/list][list](03:09) D_luffy: relo[/list][list](03:41) D_luffy: C luna[/list][list](03:50) D_luffy: bling akaza[/list][list](04:00) [HC]: win mending full caster[/list][list](04:02) WIRO_[212]: ga dpn blink[/list][list](04:05) Warwin50: gpp[/list][list](04:07) [HC]: 1 2 jara ganti caster aja[/list][list](04:14) D_luffy: gpp[/list][list](04:15) WIRO_[212]: jgn biarin[/list][list](04:15) D_luffy: di 5[/list][list](04:16) [HC]: stun anub aja[/list][list](04:26) WIRO_[212]: enak gt kraken trol[/list][list](04:38) WIRO_[212]: hero apa[/list][list](04:43) D_luffy: io[/list][list](05:03) WIRO_[212]: necrolic[/list][list](05:22) D_luffy: HC[/list][list](05:24) D_luffy: ga sah rencar[/list][list](05:30) [HC]: takut mati gua[/list][list](05:31) [HC]: wkwkwk[/list][list](05:32) D_luffy: ulti orge[/list][list](05:32) WIRO_[212]: biar la[/list][list](05:38) WIRO_[212]: mojok dlu[/list][list](05:44) [HC]: gua hutan[/list][list](05:45) D_luffy: necro?[/list][list](05:49) WIRO_[212]: ya[/list][list](06:00) D_luffy: ga furi?[/list][list](06:02) breaker1824: addtime[/list][list](06:02) D_luffy: -si[/list][list](06:03) D_luffy: -sddon[/list][list](06:07) D_luffy: bantu bukain ayam[/list][list](06:08) 1L1L1L1L1L1L1L1: -addtime[/list][list](06:09) WIRO_[212]: ketauan dong[/list][list](06:27) D_luffy: lo ngilang 2 mnt aja ketauan[/list][list](06:28) D_luffy: kalo utan[/list][list](06:31) D_luffy: ada2 gajah[/list][list](06:41) [HC]: -addtime[/list][list](06:41) Tompel_Miring: grandong tewas[/list][list](06:41) WIRO_[212]: org liat hero furi dh pati disitu[/list][list](06:41) D_luffy: -apm[/list][list](06:44) D_luffy: dah?[/list][list](06:47) Tompel_Miring: dah[/list][list](07:10) WIRO_[212]: ayam mar[/list][list](07:15) D_luffy: ya[/list][list](07:16) [HC]: -c[/list][list](07:17) WIRO_[212]: tar hac buka[/list][list](07:18) D_luffy: bukain[/list][list](07:25) WIRO_[212]: -swap 3[/list][list](07:25) D_luffy: -swap 1[/list][list](07:39) [HC]: -c[/list][list](07:58) WIRO_[212]: -sp[/list][list](08:51) D_luffy: demi[/list][list](08:56) D_luffy: asu[/list][list](08:58) D_luffy: itu atam[/list][list](08:59) D_luffy: ayam[/list][list](09:21) D_luffy: knp ga dibuka[/list][list](09:39) WIRO_[212]: -sp[/list][list](10:26) D_luffy: bangsat lah[/list][list](10:32) WIRO_[212]: z[/list][list](10:38) WIRO_[212]: -sp[/list][list](14:49) 1L1L1L1L1L1L1L1: 0[/list][list](14:51) D_luffy: mis[/list][list](15:20) [HC]: lama kali[/list][list](15:27) WIRO_[212]: nm[/list][list](15:28) WIRO_[212]: gw[/list][list](16:13) [G]randong~_~: lag[/list][list](16:34) WIRO_[212]: [G]randong~_~: 142ms, D_luffy: 67ms, xeon-lim: 34ms, WIRO_[212]: 31ms, breaker1824: 31ms, Tompel_Miring: 26ms, [/list][list](16:34) WIRO_[212]: 1L1L1L1L1L1L1L1: 22ms, [HC]: 21ms, Warwin50: 20ms, pRofeSSoR-: 9ms[/list][list](16:34) WIRO_[212]: &p[/list][list](16:41) WIRO_[212]: Setting game latency to 69 ms.[/list][list](16:41) WIRO_[212]: &l 69[/list][list](16:52) 1L1L1L1L1L1L1L1: bawah tuh line[/list][list](16:53) WIRO_[212]: Player [D_luffy] reconnected with GProxy++![/list][list](16:53) D_luffy: cok[/list][list](17:01) D_luffy: lag[/list][list](18:12) WIRO_[212]: Player [D_luffy] reconnected with GProxy++![/list][list](18:17) D_luffy: susu[/list][list](18:19) D_luffy: lag[/list][list](19:06) WIRO_[212]: bokep koe[/list][list](19:23) WIRO_[212]: akowawko[/list][list](19:49) [HC]: sl -1[/list][list](19:52) [HC]: jadi delay[/list][list](20:04) [HC]: lag bentar[/list][list](20:18) [HC]: ?trigger[/list][list](20:21) [HC]: &cm[/list][list](20:34) [HC]: wiro sl-1 aja[/list][list](20:35) [HC]: lag[/list][list](20:56) D_luffy: -sp[/list][list](21:37) WIRO_[212]: awkokoaw[/list][list](21:46) WIRO_[212]: refresher enk ki[/list][list](21:56) D_luffy: laggg[/list][list](21:59) 1L1L1L1L1L1L1L1: w[/list][list](22:00) D_luffy: kurangi wir[/list][list](22:06) [G]randong~_~: parah disini mah[/list][list](22:11) WIRO_[212]: cd[/list][list](22:13) [HC]: wind after[/list][list](22:23) D_luffy: wir[/list][list](22:24) D_luffy: lag[/list][list](22:26) WIRO_[212]: apa[/list][list](22:28) WIRO_[212]: set[/list][list](22:31) WIRO_[212]: piro[/list][list](22:33) WIRO_[212]: D_luffy: 636ms, xeon-lim: 29ms, WIRO_[212]: 24ms, breaker1824: 23ms, Warwin50: 21ms, [G]randong~_~: 18ms, [/list][list](22:33) WIRO_[212]: Tompel_Miring: 17ms, [HC]: 15ms, 1L1L1L1L1L1L1L1: 15ms, pRofeSSoR-: 5ms[/list][list](22:33) WIRO_[212]: &p[/list][list](22:42) WIRO_[212]: gnti wifi la[/list][list](22:45) WIRO_[212]: Player [D_luffy] reconnected with GProxy++![/list][list](23:23) WIRO_[212]: obs mar[/list][list](23:25) D_luffy: udah[/list][list](23:28) D_luffy: diancurin[/list][list](23:29) WIRO_[212]: oo[/list][list](23:29) D_luffy: mata[/list][list](23:37) D_luffy: napa ini[/list][list](23:41) D_luffy: laten brp wir[/list][list](24:01) D_luffy: asu[/list][list](24:09) WIRO_[212]: dust[/list][list](24:16) WIRO_[212]: Player [D_luffy] reconnected with GProxy++![/list][list](25:22) WIRO_[212]: bnyk ilang[/list][list](25:24) WIRO_[212]: dust ae[/list][list](26:03) D_luffy: bener2 dah[/list][list](26:05) [HC]: hit[/list][list](26:23) [HC]: qanjing firelod[/list][list](26:28) [HC]: dilewatin gitu[/list][list](26:32) WIRO_[212]: silver[/list][list](26:33) D_luffy: wir[/list][list](26:41) WIRO_[212]: gnti wifi[/list][list](26:43) WIRO_[212]: cek cmd[/list][list](27:32) D_luffy: ada akar[/list][list](27:38) WIRO_[212]: maswarwin aganim[/list][list](28:28) WIRO_[212]: silver jgn lupa[/list][list](28:45) WIRO_[212]: silverin itu chakk[/list][list](28:47) WIRO_[212]: beruk[/list][list](30:47) D_luffy: b[/list][list](30:50) WIRO_[212]: hc sm ilil bkin silver ntr[/list][list](31:01) D_luffy: w[/list][list](32:41) WIRO_[212]: 3huskar[/list][list](32:44) WIRO_[212]: ga bs int[/list][list](32:45) [HC]: kok gak tele wir[/list][list](32:59) 1L1L1L1L1L1L1L1: spesialis petir dia[/list][list](33:10) WIRO_[212]: tg refresher se[/list][list](33:21) [HC]: kesal duel gak di cover [/list][list](33:55) [HC]: gitu kan enak[/list][list](34:47) D_luffy: ke hutan[/list][list](34:51) D_luffy: creap[/list][list](35:07) D_luffy: win[/list][list](35:12) D_luffy: golem jgn dibuang ke musuh[/list][list](35:42) [HC]: cover mid gua duel[/list][list](36:06) [HC]: bantu[/list][list](36:06) [HC]: w[/list][list](36:07) [HC]: w[/list][list](36:33) [HC]: gua jadiin dl ya[/list][list](36:41) D_luffy: ga usah gpp[/list][list](36:47) 1L1L1L1L1L1L1L1: gw juga utan ah[/list][list](36:54) 1L1L1L1L1L1L1L1: gak nambah2 item gw push juga[/list][list](37:11) [HC]: gantian wiro push dl wkwkwk[/list][list](37:17) [HC]: -st[/list][list](37:18) [HC]: -c[/list][list](37:19) WIRO_[212]: ok[/list][list](37:20) D_luffy: emang lo push hc?[/list][list](37:35) [HC]: blom[/list][list](37:39) [HC]: cuma cari hero gak di cover aja[/list][list](38:40) D_luffy: trs[/list][list](40:35) WIRO_[212]: lu ae gem smbil tebang mar[/list][list](40:41) [HC]: -c[/list][list](40:52) D_luffy: b[/list][list](40:53) WIRO_[212]: ada mar[/list][list](43:13) D_luffy: kok gw disana[/list][list](43:44) WIRO_[212]: dust[/list][list](43:45) WIRO_[212]: lu[/list][list](43:46) WIRO_[212]: parah[/list][list](43:53) [HC]: blom sempat beli[/list][list](43:54) WIRO_[212]: dust mar[/list][list](43:56) [HC]: baru jadi silver[/list][list](43:59) D_luffy: item gw mana[/list][list](44:00) D_luffy: bangsat[/list][list](44:00) WIRO_[212]: itu io bw dust[/list][list](44:10) D_luffy: ITEM GW MANA[/list][list](44:30) D_luffy: OI[/list][list](44:30) WIRO_[212]: bw sentry aja mar colok la[/list][list](44:32) D_luffy: BANGSAT[/list][list](44:34) D_luffy: ITEM GW MANA[/list][list](44:41) WIRO_[212]: item apaan[/list][list](44:44) D_luffy: BLOD[/list][list](44:48) D_luffy: TAI[/list][list](44:50) WIRO_[212]: meneketehe[/list][list](44:52) D_luffy: ASLI[/list][list](44:54) D_luffy: MLS GW[/list][list](44:57) [HC]: bantu[/list][list](45:10) 1L1L1L1L1L1L1L1: gw sibuk war gak sempet liat item lw[/list][list](45:21) D_luffy: ITEM GW DIANCURIN[/list][list](45:29) [G]randong~_~: hajat emng[/list][list](45:31) [HC]: emank siapa ancurin[/list][list](45:31) WIRO_[212]: meneketehe[/list][list](45:41) [HC]: kok kek bocah lu[/list][list](46:04) D_luffy: ASLI[/list][list](46:05) D_luffy: MALAS GW[/list][list](46:14) xeon-lim: opo le[/list][list](46:19) xeon-lim: kok ke all[/list][list](46:21) [HC]: luffy kadang sifat lu bocah amat[/list][list](46:27) D_luffy: eh bangsat[/list][list](46:29) WIRO_[212]: item di inventory lu sopo sing ancurin[/list][list](46:29) D_luffy: ngomong apa[/list][list](46:38) D_luffy: bocah apa tod[/list][list](46:39) [HC]: item lu siapa ancurin coba[/list][list](46:51) D_luffy: lo ngomong bocah apa?[/list][list](47:22) D_luffy: wir[/list][list](47:26) D_luffy: lo blm dc kan[/list][list](47:33) D_luffy: SS ping[/list][list](47:34) WIRO_[212]: lom[/list][list](47:37) D_luffy: gw posting [/list][list](47:43) D_luffy: enek gw[/list][list](47:47) WIRO_[212]: udh maen la[/list][list](47:52) [HC]: heran gua[/list][list](48:05) [HC]: barang ilang emank ada yg ancurin?[/list][list](48:16) 1L1L1L1L1L1L1L1: ada musuh dlam selimut[/list][list](48:17) WIRO_[212]: maen la[/list][list](48:21) 1L1L1L1L1L1L1L1: g mau menang kwaokawo[/list][list](48:22) D_luffy: itu di burung[/list][list](48:35) WIRO_[212]: kebanyakan ketik[/list][list](51:27) D_luffy: ditaroh situ[/list][list](52:11) [HC]: dah ketemu kan[/list][list](52:16) [HC]: gak ada yg ancurin kan[/list][list](52:18) [HC]: -c[/list][list](52:21) D_luffy: gw posting[/list][list](52:26) [HC]: yg posting aja[/list][list](52:30) D_luffy: elo?[/list][list](52:41) [HC]: yg menurut lu siapa aja yg ancurin barang lu[/list][list](52:47) [HC]: lu posting aja[/list][list](53:03) WIRO_[212]: buang itu soulring[/list][list](53:03) WIRO_[212]: mar[/list][list](53:05) WIRO_[212]: kapak[/list][list](56:19) WIRO_[212]: ksh mar[/list][list](56:44) WIRO_[212]: Player [[G]randong~_~] reconnected with GProxy++![/list][list](58:14) [G]randong~_~: lag nya bikjin bt[/list][list](58:49) WIRO_[212]: 1L1L1L1L1L1L1L1 has left the game voluntarily.[/list][list](58:49) 1L1L1L1L1L1L1L1: Left[/list][list](58:50) WIRO_[212]: [G]randong~_~ has left the game voluntarily.[/list][list](58:50) [G]randong~_~: Left[/list][list](58:50) WIRO_[212]: breaker1824 has left the game voluntarily.[/list][list](58:50) breaker1824: Left[/list][list](58:50) WIRO_[212]: Tompel_Miring has left the game voluntarily.[/list][list](58:50) Tompel_Miring: Left[/list][list](58:50) pRofeSSoR-: Finished[/list][list](58:50) Warwin50: Finished[/list][list](58:50) [HC]: Finished[/list][list](58:50) xeon-lim: Finished[/list][list](58:50) WIRO_[212]: Finished[/list][list](58:50) D_luffy: Finished[/list]
			
			[/spoiler]
			

Chat Log Copy Chat Log

(00:00) WIRO_[212]: Shortest load by player [[G]randong~_~] was 3.08 seconds.
(00:00) WIRO_[212]: Longest load by player [pRofeSSoR-] was 22.03 seconds.
(00:00) WIRO_[212]: Your load time was 7.06 seconds.
(00:00) WIRO_[212]: Game D1~~ NOBUG/RE SABLENG ONLY
(00:00) WIRO_[212]: By WIRO_[212] On Bot FIND-7 will begin
(00:00) WIRO_[212]: Have a nice game and well play.. :)
(00:00) WIRO_[212]: ===================================================
(00:02) WIRO_[212]: -sds6abulsofnosboahzm
(00:11) WIRO_[212]: Setting sync limit to the maximum of 10000 packets.
(00:11) WIRO_[212]: &sl -1
(00:14) WIRO_[212]: -cam 2000
(00:17) WIRO_[212]: -si
(00:22) D_luffy: wir
(00:24) 1L1L1L1L1L1L1L1: -cam 1.7
(00:24) [HC]: -don
(00:25) D_luffy: mau?
(00:27) [HC]: -water green
(00:28) [HC]: -ui
(00:28) [HC]: -si
(00:31) [HC]: -sp
(00:31) [HC]: -fc
(00:34) [HC]: -cam 2200
(00:35) [HC]: -c
(00:36) Warwin50: -cam 1.6
(00:37) WIRO_[212]: sini
(00:45) D_luffy: pick
(00:48) WIRO_[212]: tp mojok y gw
(01:04) WIRO_[212]: w zeus
(01:16) WIRO_[212]: w furion
(01:22) WIRO_[212]: tele
(01:33) WIRO_[212]: meteor
(01:47) [HC]: warwin gapain ular?
(01:58) WIRO_[212]: jinada
(02:00) D_luffy: ular golem win
(02:06) D_luffy: hero
(02:08) D_luffy: ga sah rava
(02:08) WIRO_[212]: ga ush itu
(02:14) D_luffy: ada BB
(02:23) WIRO_[212]: wave aja
(02:26) WIRO_[212]: -addtime
(02:27) WIRO_[212]: -addtime
(02:29) [HC]: -c
(02:30) D_luffy: hero?
(02:38) D_luffy: 1 2 orge
(02:40) WIRO_[212]: necrolic
(02:46) D_luffy: R bat
(02:53) D_luffy: 1 4 orge
(02:58) D_luffy: 2 ganti
(03:03) D_luffy: r bat di 2
(03:09) D_luffy: relo
(03:41) D_luffy: C luna
(03:50) D_luffy: bling akaza
(04:00) [HC]: win mending full caster
(04:02) WIRO_[212]: ga dpn blink
(04:05) Warwin50: gpp
(04:07) [HC]: 1 2 jara ganti caster aja
(04:14) D_luffy: gpp
(04:15) WIRO_[212]: jgn biarin
(04:15) D_luffy: di 5
(04:16) [HC]: stun anub aja
(04:26) WIRO_[212]: enak gt kraken trol
(04:38) WIRO_[212]: hero apa
(04:43) D_luffy: io
(05:03) WIRO_[212]: necrolic
(05:22) D_luffy: HC
(05:24) D_luffy: ga sah rencar
(05:30) [HC]: takut mati gua
(05:31) [HC]: wkwkwk
(05:32) D_luffy: ulti orge
(05:32) WIRO_[212]: biar la
(05:38) WIRO_[212]: mojok dlu
(05:44) [HC]: gua hutan
(05:45) D_luffy: necro?
(05:49) WIRO_[212]: ya
(06:00) D_luffy: ga furi?
(06:02) breaker1824: addtime
(06:02) D_luffy: -si
(06:03) D_luffy: -sddon
(06:07) D_luffy: bantu bukain ayam
(06:08) 1L1L1L1L1L1L1L1: -addtime
(06:09) WIRO_[212]: ketauan dong
(06:27) D_luffy: lo ngilang 2 mnt aja ketauan
(06:28) D_luffy: kalo utan
(06:31) D_luffy: ada2 gajah
(06:41) [HC]: -addtime
(06:41) Tompel_Miring: grandong tewas
(06:41) WIRO_[212]: org liat hero furi dh pati disitu
(06:41) D_luffy: -apm
(06:44) D_luffy: dah?
(06:47) Tompel_Miring: dah
(07:10) WIRO_[212]: ayam mar
(07:15) D_luffy: ya
(07:16) [HC]: -c
(07:17) WIRO_[212]: tar hac buka
(07:18) D_luffy: bukain
(07:25) WIRO_[212]: -swap 3
(07:25) D_luffy: -swap 1
(07:39) [HC]: -c
(07:58) WIRO_[212]: -sp
(08:51) D_luffy: demi
(08:56) D_luffy: asu
(08:58) D_luffy: itu atam
(08:59) D_luffy: ayam
(09:21) D_luffy: knp ga dibuka
(09:39) WIRO_[212]: -sp
(10:26) D_luffy: bangsat lah
(10:32) WIRO_[212]: z
(10:38) WIRO_[212]: -sp
(14:49) 1L1L1L1L1L1L1L1: 0
(14:51) D_luffy: mis
(15:20) [HC]: lama kali
(15:27) WIRO_[212]: nm
(15:28) WIRO_[212]: gw
(16:13) [G]randong~_~: lag
(16:34) WIRO_[212]: [G]randong~_~: 142ms, D_luffy: 67ms, xeon-lim: 34ms, WIRO_[212]: 31ms, breaker1824: 31ms, Tompel_Miring: 26ms,
(16:34) WIRO_[212]: 1L1L1L1L1L1L1L1: 22ms, [HC]: 21ms, Warwin50: 20ms, pRofeSSoR-: 9ms
(16:34) WIRO_[212]: &p
(16:41) WIRO_[212]: Setting game latency to 69 ms.
(16:41) WIRO_[212]: &l 69
(16:52) 1L1L1L1L1L1L1L1: bawah tuh line
(16:53) WIRO_[212]: Player [D_luffy] reconnected with GProxy++!
(16:53) D_luffy: cok
(17:01) D_luffy: lag
(18:12) WIRO_[212]: Player [D_luffy] reconnected with GProxy++!
(18:17) D_luffy: susu
(18:19) D_luffy: lag
(19:06) WIRO_[212]: bokep koe
(19:23) WIRO_[212]: akowawko
(19:49) [HC]: sl -1
(19:52) [HC]: jadi delay
(20:04) [HC]: lag bentar
(20:18) [HC]: ?trigger
(20:21) [HC]: &cm
(20:34) [HC]: wiro sl-1 aja
(20:35) [HC]: lag
(20:56) D_luffy: -sp
(21:37) WIRO_[212]: awkokoaw
(21:46) WIRO_[212]: refresher enk ki
(21:56) D_luffy: laggg
(21:59) 1L1L1L1L1L1L1L1: w
(22:00) D_luffy: kurangi wir
(22:06) [G]randong~_~: parah disini mah
(22:11) WIRO_[212]: cd
(22:13) [HC]: wind after
(22:23) D_luffy: wir
(22:24) D_luffy: lag
(22:26) WIRO_[212]: apa
(22:28) WIRO_[212]: set
(22:31) WIRO_[212]: piro
(22:33) WIRO_[212]: D_luffy: 636ms, xeon-lim: 29ms, WIRO_[212]: 24ms, breaker1824: 23ms, Warwin50: 21ms, [G]randong~_~: 18ms,
(22:33) WIRO_[212]: Tompel_Miring: 17ms, [HC]: 15ms, 1L1L1L1L1L1L1L1: 15ms, pRofeSSoR-: 5ms
(22:33) WIRO_[212]: &p
(22:42) WIRO_[212]: gnti wifi la
(22:45) WIRO_[212]: Player [D_luffy] reconnected with GProxy++!
(23:23) WIRO_[212]: obs mar
(23:25) D_luffy: udah
(23:28) D_luffy: diancurin
(23:29) WIRO_[212]: oo
(23:29) D_luffy: mata
(23:37) D_luffy: napa ini
(23:41) D_luffy: laten brp wir
(24:01) D_luffy: asu
(24:09) WIRO_[212]: dust
(24:16) WIRO_[212]: Player [D_luffy] reconnected with GProxy++!
(25:22) WIRO_[212]: bnyk ilang
(25:24) WIRO_[212]: dust ae
(26:03) D_luffy: bener2 dah
(26:05) [HC]: hit
(26:23) [HC]: qanjing firelod
(26:28) [HC]: dilewatin gitu
(26:32) WIRO_[212]: silver
(26:33) D_luffy: wir
(26:41) WIRO_[212]: gnti wifi
(26:43) WIRO_[212]: cek cmd
(27:32) D_luffy: ada akar
(27:38) WIRO_[212]: maswarwin aganim
(28:28) WIRO_[212]: silver jgn lupa
(28:45) WIRO_[212]: silverin itu chakk
(28:47) WIRO_[212]: beruk
(30:47) D_luffy: b
(30:50) WIRO_[212]: hc sm ilil bkin silver ntr
(31:01) D_luffy: w
(32:41) WIRO_[212]: 3huskar
(32:44) WIRO_[212]: ga bs int
(32:45) [HC]: kok gak tele wir
(32:59) 1L1L1L1L1L1L1L1: spesialis petir dia
(33:10) WIRO_[212]: tg refresher se
(33:21) [HC]: kesal duel gak di cover
(33:55) [HC]: gitu kan enak
(34:47) D_luffy: ke hutan
(34:51) D_luffy: creap
(35:07) D_luffy: win
(35:12) D_luffy: golem jgn dibuang ke musuh
(35:42) [HC]: cover mid gua duel
(36:06) [HC]: bantu
(36:06) [HC]: w
(36:07) [HC]: w
(36:33) [HC]: gua jadiin dl ya
(36:41) D_luffy: ga usah gpp
(36:47) 1L1L1L1L1L1L1L1: gw juga utan ah
(36:54) 1L1L1L1L1L1L1L1: gak nambah2 item gw push juga
(37:11) [HC]: gantian wiro push dl wkwkwk
(37:17) [HC]: -st
(37:18) [HC]: -c
(37:19) WIRO_[212]: ok
(37:20) D_luffy: emang lo push hc?
(37:35) [HC]: blom
(37:39) [HC]: cuma cari hero gak di cover aja
(38:40) D_luffy: trs
(40:35) WIRO_[212]: lu ae gem smbil tebang mar
(40:41) [HC]: -c
(40:52) D_luffy: b
(40:53) WIRO_[212]: ada mar
(43:13) D_luffy: kok gw disana
(43:44) WIRO_[212]: dust
(43:45) WIRO_[212]: lu
(43:46) WIRO_[212]: parah
(43:53) [HC]: blom sempat beli
(43:54) WIRO_[212]: dust mar
(43:56) [HC]: baru jadi silver
(43:59) D_luffy: item gw mana
(44:00) D_luffy: bangsat
(44:00) WIRO_[212]: itu io bw dust
(44:10) D_luffy: ITEM GW MANA
(44:30) D_luffy: OI
(44:30) WIRO_[212]: bw sentry aja mar colok la
(44:32) D_luffy: BANGSAT
(44:34) D_luffy: ITEM GW MANA
(44:41) WIRO_[212]: item apaan
(44:44) D_luffy: BLOD
(44:48) D_luffy: TAI
(44:50) WIRO_[212]: meneketehe
(44:52) D_luffy: ASLI
(44:54) D_luffy: MLS GW
(44:57) [HC]: bantu
(45:10) 1L1L1L1L1L1L1L1: gw sibuk war gak sempet liat item lw
(45:21) D_luffy: ITEM GW DIANCURIN
(45:29) [G]randong~_~: hajat emng
(45:31) [HC]: emank siapa ancurin
(45:31) WIRO_[212]: meneketehe
(45:41) [HC]: kok kek bocah lu
(46:04) D_luffy: ASLI
(46:05) D_luffy: MALAS GW
(46:14) xeon-lim: opo le
(46:19) xeon-lim: kok ke all
(46:21) [HC]: luffy kadang sifat lu bocah amat
(46:27) D_luffy: eh bangsat
(46:29) WIRO_[212]: item di inventory lu sopo sing ancurin
(46:29) D_luffy: ngomong apa
(46:38) D_luffy: bocah apa tod
(46:39) [HC]: item lu siapa ancurin coba
(46:51) D_luffy: lo ngomong bocah apa?
(47:22) D_luffy: wir
(47:26) D_luffy: lo blm dc kan
(47:33) D_luffy: SS ping
(47:34) WIRO_[212]: lom
(47:37) D_luffy: gw posting
(47:43) D_luffy: enek gw
(47:47) WIRO_[212]: udh maen la
(47:52) [HC]: heran gua
(48:05) [HC]: barang ilang emank ada yg ancurin?
(48:16) 1L1L1L1L1L1L1L1: ada musuh dlam selimut
(48:17) WIRO_[212]: maen la
(48:21) 1L1L1L1L1L1L1L1: g mau menang kwaokawo
(48:22) D_luffy: itu di burung
(48:35) WIRO_[212]: kebanyakan ketik
(51:27) D_luffy: ditaroh situ
(52:11) [HC]: dah ketemu kan
(52:16) [HC]: gak ada yg ancurin kan
(52:18) [HC]: -c
(52:21) D_luffy: gw posting
(52:26) [HC]: yg posting aja
(52:30) D_luffy: elo?
(52:41) [HC]: yg menurut lu siapa aja yg ancurin barang lu
(52:47) [HC]: lu posting aja
(53:03) WIRO_[212]: buang itu soulring
(53:03) WIRO_[212]: mar
(53:05) WIRO_[212]: kapak
(56:19) WIRO_[212]: ksh mar
(56:44) WIRO_[212]: Player [[G]randong~_~] reconnected with GProxy++!
(58:14) [G]randong~_~: lag nya bikjin bt
(58:49) WIRO_[212]: 1L1L1L1L1L1L1L1 has left the game voluntarily.
(58:49) 1L1L1L1L1L1L1L1: Left
(58:50) WIRO_[212]: [G]randong~_~ has left the game voluntarily.
(58:50) [G]randong~_~: Left
(58:50) WIRO_[212]: breaker1824 has left the game voluntarily.
(58:50) breaker1824: Left
(58:50) WIRO_[212]: Tompel_Miring has left the game voluntarily.
(58:50) Tompel_Miring: Left
(58:50) pRofeSSoR-: Finished
(58:50) Warwin50: Finished
(58:50) [HC]: Finished
(58:50) xeon-lim: Finished
(58:50) WIRO_[212]: Finished
(58:50) D_luffy: Finished

Comment

Social Media