FOUNTAIN

Host : IDGS-2 | Player : 10 | Length : 45:04 | Map : Maps\Download\DotA v6.83d BH.w3x | Saver : Ja[m]ets Version : 24 | Observers : No Observers | Winner : Sentinel | Download : Replay_2017_08_01_1657.w3g Date Upload : 2017-08-01 17:21:24

Match Statistic

Scourge

xi-pecus

Level : 14 | APM : 194 |K/D/A : 5/15/3 | CS : 64/4/0 Left at : 44:57 | Reason : Left
Null Talisman Force Staff Null Talisman Ring of Health Power Treads (Strength) Empty
Skill Items Actions

FairyDust

Level : 14 | APM : 199 |K/D/A : 1/11/8 | CS : 72/7/8 Left at : 44:56 | Reason : Left
Ring of Aquila Vanguard Empty Power Treads (Strength) Shadow Amulet Dust of Appearance
Skill Items Actions

juragan_sempak

Level : 7 | APM : 154 |K/D/A : 2/12/6 | CS : 30/3/8 Left at : 45:04 | Reason : Finished
Bracer Bracer Bracer Power Treads (Strength) Blade Mail Dust of Appearance
Skill Items Actions

PHP-Rin

Level : 17 | APM : 260 |K/D/A : 3/15/3 | CS : 99/1/13 Left at : 44:55 | Reason : Left
Null Talisman Hand of Midas Euls Scepter of Divinity Boots of Speed Staff of Wizardry Ogre Axe
Skill Items Actions

Jkt-Like[S]mL

Level : 13 | APM : 214 |K/D/A : 2/13/5 | CS : 31/1/0 Left at : 44:55 | Reason : Left
Phase Boots Cranium Basher Ancient Tango of Essifation Empty Empty Empty
Skill Items Actions
Sentinel

Ja[m]ets

Level : 17 | APM : 208 |K/D/A : 9/2/33 | CS : 94/2/45 Left at : 45:04 | Reason : Finished
Helm of the Dominator Sange and Yasha Assault Cuirass Boots of Travel Empty Empty
Skill Items Actions

DJBUTTERFLY36

Level : 25 | APM : 232 |K/D/A : 27/1/21 | CS : 115/0/8 Left at : 45:01 | Reason : Left
Bloodstone Euls Scepter of Divinity Disabled Kelens Dagger Lothars Edge Boots of Travel Aghanims Scepter (Lina)
Skill Items Actions

Legion1st

Level : 19 | APM : 202 |K/D/A : 7/4/32 | CS : 47/5/2 Left at : 45:04 | Reason : Finished
Empty Linkens Sphere Urn of Shadows Ghost Scepter Disabled Kelens Dagger Empty
Skill Items Actions

FRAUD

Level : 22 | APM : 219 |K/D/A : 8/4/9 | CS : 198/6/72 Left at : 44:57 | Reason : Left
Heart of Tarrasque Battle Fury Lothars Edge Boots of Travel Kelens Dagger Empty
Skill Items Actions

TRA[F]ALGAR

Level : 25 | APM : 182 |K/D/A : 15/3/24 | CS : 99/0/126 Left at : 44:56 | Reason : Left
The Butterfly Sange and Yasha Stygian Desolator Disabled Kelens Dagger Phase Boots Talisman Of Evasion
Skill Items Actions

BBcode Forum Copy BBCode

			
[CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]Dota Parser[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="blue"]-Replay Information-[/COLOR][/B][/CENTER]
[COLOR="darkgreen"][B]Sentinel : [/B][/COLOR][CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]-Vs-[/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT] : [B][COLOR="darkslategray"]Scourge[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CODE]
[B][COLOR="blue"]Host        	:[/COLOR][/B] IDGS-2
[B][COLOR="blue"]Saver       	:[/COLOR][/B] Ja[m]ets
[B][COLOR="blue"]Players     	:[/COLOR][/B] 10
[B][COLOR="blue"]Game Lenght 	:[/COLOR][/B] 45:04
[B][COLOR="blue"]Winner      	:[/COLOR][/B] Sentinel
[B][COLOR="blue"]Parser Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/view_replay/1501582882.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[B][COLOR="blue"]Download Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/download/1501582882.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[/CODE][spoiler=GAME BOARD ]
[B][COLOR="navy"]GAME BOARD :[/COLOR][/B]
[table]
[tr]
[th][B][COLOR="navy"]Name[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="purple"]Level[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="red"]K/D/A[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="teal"]C/D/N[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Left[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Time[/COLOR][/B][/th]
[/tr][tr]
			[th]Ja[m]ets[/th][th]17[/th][th]9/2/33[/th][th]94/2/45[/th][th]Finished[/th][th]45:04[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]DJBUTTERFLY36[/th][th]25[/th][th]27/1/21[/th][th]115/0/8[/th][th]Left[/th][th]45:01[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]Legion1st[/th][th]19[/th][th]7/4/32[/th][th]47/5/2[/th][th]Finished[/th][th]45:04[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]FRAUD[/th][th]22[/th][th]8/4/9[/th][th]198/6/72[/th][th]Left[/th][th]44:57[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]TRA[F]ALGAR[/th][th]25[/th][th]15/3/24[/th][th]99/0/126[/th][th]Left[/th][th]44:56[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]xi-pecus[/th][th]14[/th][th]5/15/3[/th][th]64/4/0[/th][th]Left[/th][th]44:57[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]FairyDust[/th][th]14[/th][th]1/11/8[/th][th]72/7/8[/th][th]Left[/th][th]44:56[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]juragan_sempak[/th][th]7[/th][th]2/12/6[/th][th]30/3/8[/th][th]Finished[/th][th]45:04[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]PHP-Rin[/th][th]17[/th][th]3/15/3[/th][th]99/1/13[/th][th]Left[/th][th]44:55[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]Jkt-Like[S]mL[/th][th]13[/th][th]2/13/5[/th][th]31/1/0[/th][th]Left[/th][th]44:55[/th][th][/tr]
			
[/table]
[/spoiler]
[spoiler=CHAT LOG]  [list](00:00) Ja[m]ets: Shortest load by player [PHP-Rin] was 6.56 seconds.[/list][list](00:00) Ja[m]ets: Longest load by player [juragan_sempak] was 22.62 seconds.[/list][list](00:00) Ja[m]ets: Your load time was 8.87 seconds.[/list][list](00:00) Ja[m]ets: Game APAH PRO WE ARE BORN TO KILL [/list][list](00:00) Ja[m]ets: By Ja[m]ets On Bot IDGS-2 will begin[/list][list](00:00) Ja[m]ets: Have a nice game and well play.. :)[/list][list](00:00) Ja[m]ets: ===================================================[/list][list](00:00) Ja[m]ets: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246[/list][list](00:02) DJBUTTERFLY36: -don[/list][list](00:02) DJBUTTERFLY36: -hhn[/list][list](00:03) DJBUTTERFLY36: -cson[/list][list](00:03) DJBUTTERFLY36: -don[/list][list](00:03) DJBUTTERFLY36: -clear[/list][list](00:14) TRA[F]ALGAR: -ii[/list][list](00:15) Ja[m]ets: -ah[/list][list](00:20) TRA[F]ALGAR: -hhn[/list][list](00:21) TRA[F]ALGAR: -don[/list][list](00:30) DJBUTTERFLY36: -don[/list][list](00:30) DJBUTTERFLY36: -hhn[/list][list](00:30) DJBUTTERFLY36: -cson[/list][list](00:30) DJBUTTERFLY36: -don[/list][list](00:31) DJBUTTERFLY36: -clear[/list][list](00:36) Ja[m]ets: -ah[/list][list](00:41) Legion1st: -ii[/list][list](00:41) Legion1st: -don[/list][list](00:41) Legion1st: -clear[/list][list](01:01) Ja[m]ets: lol[/list][list](01:12) Legion1st: agi lg met[/list][list](01:14) FRAUD: -cLear[/list][list](01:16) DJBUTTERFLY36: jgn[/list][list](01:17) DJBUTTERFLY36: ampas[/list][list](01:20) DJBUTTERFLY36: wkwkkw[/list][list](01:21) Ja[m]ets: lalala[/list][list](01:23) FRAUD: LOL[/list][list](01:33) FRAUD: asu[/list][list](01:35) FRAUD: gw males tele[/list][list](01:41) FRAUD: biar cas aja[/list][list](01:42) FRAUD: -cLear[/list][list](01:45) DJBUTTERFLY36: lonte[/list][list](01:46) DJBUTTERFLY36: -don[/list][list](01:46) DJBUTTERFLY36: -hhn[/list][list](01:46) DJBUTTERFLY36: -cson[/list][list](01:46) DJBUTTERFLY36: -don[/list][list](01:46) DJBUTTERFLY36: -clear[/list][list](01:51) FRAUD: -cLear[/list][list](02:03) FRAUD: ASU[/list][list](02:05) FRAUD: GW AMBIL SKILL 3[/list][list](02:06) FRAUD: PEREK[/list][list](02:07) Legion1st: itu obs di kurir[/list][list](02:13) DJBUTTERFLY36: sama anjing[/list][list](02:15) DJBUTTERFLY36: iya iya[/list][list](02:16) DJBUTTERFLY36: santai[/list][list](02:25) Ja[m]ets: kuda utan?[/list][list](02:34) TRA[F]ALGAR: ya[/list][list](02:36) FRAUD: -cLear[/list][list](02:42) Ja[m]ets: ok[/list][list](02:42) DJBUTTERFLY36: !vk ja[/list][list](02:43) FRAUD: bwh aja cm[/list][list](02:46) FRAUD: kasian si jamet[/list][list](02:48) Ja[m]ets: bntu2 kalau di cas[/list][list](02:55) FRAUD: ogah met[/list][list](03:04) Ja[m]ets: ya wis nempel tower[/list][list](03:27) Ja[m]ets: cok galak2[/list][list](04:16) FRAUD: -cLear[/list][list](04:37) FRAUD: -cLear[/list][list](04:45) FRAUD: -cLear[/list][list](04:51) TRA[F]ALGAR: met ngapain[/list][list](05:09) FRAUD: -cLear[/list][list](05:24) Legion1st: nm[/list][list](05:27) FRAUD: asu[/list][list](05:28) FRAUD: ga gerak[/list][list](06:17) Ja[m]ets: galak njir[/list][list](06:19) FRAUD: -cLear[/list][list](06:25) FRAUD: bbbbb[/list][list](06:33) FRAUD: -cLear[/list][list](06:35) FRAUD: -cLear[/list][list](06:42) FRAUD: miss gan[/list][list](06:50) FRAUD: miss gan[/list][list](07:11) FRAUD: -cLear[/list][list](07:12) Ja[m]ets: monyet2[/list][list](07:14) FRAUD: -cLear[/list][list](07:14) TRA[F]ALGAR: haha[/list][list](07:45) DJBUTTERFLY36: awokokaw[/list][list](07:47) PHP-Rin: wkwk[/list][list](07:52) DJBUTTERFLY36: ada bara[/list][list](07:53) DJBUTTERFLY36: kaget[/list][list](07:54) FRAUD: -cLear[/list][list](07:57) Legion1st: stun[/list][list](08:06) Legion1st: soak[/list][list](08:07) FRAUD: -cLear[/list][list](08:13) FRAUD: lo ga liat dia kena paling ujung[/list][list](08:19) FRAUD: -cLear[/list][list](08:29) FRAUD: -cLear[/list][list](08:32) FRAUD: -cLear[/list][list](08:50) FRAUD: -cLear[/list][list](08:54) FRAUD: miss gan[/list][list](09:19) FRAUD: -cLear[/list][list](09:33) FRAUD: miss gan[/list][list](09:33) Legion1st: wkwkw[/list][list](09:37) FRAUD: -cLear[/list][list](09:47) FRAUD: -cLear[/list][list](10:04) Legion1st: lina[/list][list](10:09) DJBUTTERFLY36: ya[/list][list](10:12) Legion1st: obs dari mnt 1[/list][list](10:14) Legion1st: ga di oasang[/list][list](10:15) Legion1st: wkkw[/list][list](10:17) DJBUTTERFLY36: awiokoawkoaw[/list][list](10:17) DJBUTTERFLY36: maap[/list][list](10:17) Ja[m]ets: !p[/list][list](10:17) Ja[m]ets: juragan_sempak: 80ms, TRA[F]ALGAR: 65ms, DJBUTTERFLY36: 48ms, Ja[m]ets: 38ms, PHP-Rin: 37ms, FRAUD: 35ms, [/list][list](10:17) Ja[m]ets: Jkt-Like[S]mL: 8ms, xi-pecus: 6ms, FairyDust: 6ms, Legion1st: 3ms[/list][list](10:17) Ja[m]ets: Player [FRAUD] reconnected with GProxy++![/list][list](10:17) Ja[m]ets: !sl -1[/list][list](10:17) Ja[m]ets: Setting sync limit to the maximum of 10000 packets.[/list][list](10:18) DJBUTTERFLY36: gak liat[/list][list](10:27) Ja[m]ets: duel nrot[/list][list](10:27) Legion1st: gpp si[/list][list](10:31) Legion1st: yg di cas cuma kardel[/list][list](10:32) Legion1st: ;v[/list][list](10:47) Ja[m]ets: MISS!!!! AWAS[/list][list](10:55) FRAUD: -cLear[/list][list](11:31) FRAUD: -cLear[/list][list](11:56) TRA[F]ALGAR: mid mal[/list][list](12:07) FRAUD: -cLear[/list][list](12:09) Ja[m]ets: duel[/list][list](12:14) Ja[m]ets: ku t[/list][list](12:17) FRAUD: -cLear[/list][list](12:25) FRAUD: -cLear[/list][list](12:58) FRAUD: -cLear[/list][list](13:13) FRAUD: -cLear[/list][list](13:13) juragan_sempak: jgn terlalu keras, tar left lho mortrednya[/list][list](13:14) FRAUD: -cLear[/list][list](13:19) Legion1st: wkwkw[/list][list](13:21) FRAUD: -cLear[/list][list](13:23) FRAUD: -cLear[/list][list](14:02) juragan_sempak: die[/list][list](14:21) FRAUD: -cLear[/list][list](14:30) DJBUTTERFLY36: udah angkat ketek gw[/list][list](14:35) FRAUD: -cLear[/list][list](14:49) DJBUTTERFLY36: yah[/list][list](14:50) DJBUTTERFLY36: pu[/list][list](14:54) Legion1st: gigit[/list][list](15:13) FRAUD: cacat[/list][list](15:14) DJBUTTERFLY36: oawkoawk[/list][list](15:15) DJBUTTERFLY36: sekarat[/list][list](15:20) FRAUD: -cLear[/list][list](15:37) Legion1st: bara[/list][list](15:38) Legion1st: ngeri[/list][list](15:44) FRAUD: -cLear[/list][list](15:45) TRA[F]ALGAR: cas[/list][list](15:46) TRA[F]ALGAR: bwh[/list][list](15:53) Legion1st: bntu[/list][list](16:08) Legion1st: sue[/list][list](16:10) Ja[m]ets: wkwk[/list][list](16:10) Legion1st: jamets[/list][list](16:13) Ja[m]ets: di kejar bara[/list][list](16:20) Ja[m]ets: 1 hit gw[/list][list](16:41) FRAUD: -cLear[/list][list](16:45) FRAUD: -cLear[/list][list](16:55) FRAUD: -cLear[/list][list](16:56) FRAUD: -cLear[/list][list](17:02) FRAUD: -cLear[/list][list](17:23) DJBUTTERFLY36: obs pasang[/list][list](17:27) DJBUTTERFLY36: biar gak di bokong legi[/list][list](17:30) FRAUD: -cLear[/list][list](17:44) FRAUD: -cLear[/list][list](17:53) DJBUTTERFLY36: asu lo vok[/list][list](17:54) DJBUTTERFLY36: kagetin[/list][list](17:58) PHP-Rin: wkwkwk[/list][list](18:01) PHP-Rin: ga megang spell[/list][list](18:12) FRAUD: cas[/list][list](18:42) Legion1st: nm[/list][list](19:08) Ja[m]ets: wkwk[/list][list](19:08) FRAUD: lol diliatin jamet[/list][list](19:18) Legion1st: gadaultisi[/list][list](19:35) Legion1st: tunggu[/list][list](19:37) FRAUD: -cLear[/list][list](19:58) Legion1st: wkw[/list][list](19:59) Legion1st: rejekigw[/list][list](20:10) FRAUD: -cLear[/list][list](20:12) FRAUD: -cLear[/list][list](20:16) FRAUD: surprise[/list][list](20:17) FRAUD: -cLear[/list][list](20:24) FRAUD: -cLear[/list][list](20:34) FRAUD: -cLear[/list][list](20:56) Legion1st: tunggu[/list][list](20:58) FRAUD: -cLear[/list][list](20:59) Legion1st: nah[/list][list](22:14) DJBUTTERFLY36: ccd kardel[/list][list](22:31) Legion1st: wah[/list][list](22:32) Legion1st: bajing[/list][list](22:35) FRAUD: -cLear[/list][list](22:38) Legion1st: sue[/list][list](22:39) Legion1st: ga[/list][list](22:39) FRAUD: -cLear[/list][list](22:40) Legion1st: maju[/list][list](23:54) FRAUD: -cLear[/list][list](23:57) FRAUD: -cLear[/list][list](25:08) FRAUD: -cLear[/list][list](25:35) FRAUD: -cLear[/list][list](25:46) FRAUD: -cLear[/list][list](25:47) FRAUD: -cLear[/list][list](25:51) FRAUD: -cLear[/list][list](25:58) Legion1st: obsobs[/list][list](25:58) FRAUD: -cLear[/list][list](26:03) FRAUD: -cLear[/list][list](26:22) Legion1st: lin[/list][list](26:23) Legion1st: obs[/list][list](26:55) DJBUTTERFLY36: 11-1[/list][list](27:51) FRAUD: -cLear[/list][list](28:10) DJBUTTERFLY36: wlwkkwkw ga di deff langsung[/list][list](28:40) Legion1st: Ft[/list][list](28:42) Legion1st: yu[/list][list](28:49) DJBUTTERFLY36: gas[/list][list](28:50) DJBUTTERFLY36: ada legi[/list][list](28:51) FRAUD: -cLear[/list][list](28:58) Ja[m]ets: nanti lol[/list][list](29:00) FRAUD: -cLear[/list][list](29:00) DJBUTTERFLY36: lol gak deso[/list][list](29:03) TRA[F]ALGAR: lol[/list][list](29:11) FRAUD: -cLear[/list][list](29:28) FRAUD: -cLear[/list][list](29:30) FRAUD: -cLear[/list][list](30:08) FRAUD: -cLear[/list][list](30:08) Legion1st: wkwkw[/list][list](30:12) Legion1st: bajing[/list][list](30:35) DJBUTTERFLY36: paan[/list][list](30:47) FRAUD: -cLear[/list][list](30:57) FRAUD: -cLear[/list][list](31:10) DJBUTTERFLY36: awokoawk otet[/list][list](31:19) Legion1st: yu[/list][list](31:20) Legion1st: ft[/list][list](31:29) DJBUTTERFLY36: belom kuat kayanya[/list][list](31:42) Ja[m]ets: ocan pick[/list][list](32:04) DJBUTTERFLY36: mati juga tet[/list][list](32:05) DJBUTTERFLY36: wkkww[/list][list](32:34) TRA[F]ALGAR: cas[/list][list](33:12) FRAUD: -cLear[/list][list](33:15) Legion1st: bara[/list][list](33:16) DJBUTTERFLY36: ah[/list][list](33:16) Legion1st: udahan[/list][list](33:16) TRA[F]ALGAR: rosan2[/list][list](33:17) DJBUTTERFLY36: aso[/list][list](33:37) FRAUD: -cLear[/list][list](33:53) TRA[F]ALGAR: !cm[/list][list](34:29) DJBUTTERFLY36: bah maen legion td kata igor[/list][list](35:02) FRAUD: -cLear[/list][list](35:04) Ja[m]ets: tower tai[/list][list](35:15) Legion1st: sorylin[/list][list](35:16) Legion1st: gw[/list][list](35:16) juragan_sempak: dikit lg tet[/list][list](35:18) Legion1st: pencet[/list][list](35:18) DJBUTTERFLY36: -clear[/list][list](35:19) FRAUD: -cLear[/list][list](35:26) FRAUD: -cLear[/list][list](35:27) DJBUTTERFLY36: sama[/list][list](35:30) DJBUTTERFLY36: gw juga pencet itu[/list][list](35:31) DJBUTTERFLY36: wkkwkw[/list][list](35:33) Legion1st: pret[/list][list](35:38) Legion1st: lo aja ga tau ada oted[/list][list](35:43) DJBUTTERFLY36: waokoawkokaw[/list][list](35:48) FRAUD: -cLear[/list][list](35:54) TRA[F]ALGAR: 1cm[/list][list](35:57) TRA[F]ALGAR: !cm[/list][list](35:59) FRAUD: -cLear[/list][list](36:28) FRAUD: -cLear[/list][list](36:48) DJBUTTERFLY36: kk rylai[/list][list](36:51) Legion1st: oiy[/list][list](36:52) DJBUTTERFLY36: boleh join clannya gak[/list][list](36:56) Legion1st: ?[/list][list](37:07) TRA[F]ALGAR: !cm[/list][list](37:10) FRAUD: JANGAN[/list][list](37:12) FRAUD: SHAMANNYA KROCO2[/list][list](37:13) DJBUTTERFLY36: gg mainnya pengen ikut clannya dong[/list][list](37:16) FRAUD: -cLear[/list][list](37:21) Legion1st: jgn[/list][list](37:25) Legion1st: mh semua clannya[/list][list](37:27) Legion1st: lo mh ga[/list][list](37:31) DJBUTTERFLY36: engga[/list][list](37:32) Legion1st: syaratnya harus mh[/list][list](37:32) FRAUD: -cLear[/list][list](37:37) DJBUTTERFLY36: azzz[/list][list](37:45) FRAUD: ajaran andywarhol ga mh?[/list][list](37:54) TRA[F]ALGAR: !cm[/list][list](37:55) DJBUTTERFLY36: sapa andywarhol?[/list][list](38:00) Ja[m]ets: !p[/list][list](38:00) Ja[m]ets: TRA[F]ALGAR: 89ms, juragan_sempak: 65ms, FRAUD: 55ms, PHP-Rin: 39ms, Ja[m]ets: 36ms, DJBUTTERFLY36: 17ms, [/list][list](38:00) Ja[m]ets: FairyDust: 11ms, xi-pecus: 7ms, Jkt-Like[S]mL: 6ms, Legion1st: 6ms[/list][list](38:08) FRAUD: tukang bully disetrumzeus[/list][list](38:09) FRAUD: -cLear[/list][list](38:10) DJBUTTERFLY36: -clear[/list][list](38:34) DJBUTTERFLY36: kelarin oi[/list][list](38:37) Legion1st: ft[/list][list](38:38) Legion1st: ayo[/list][list](39:02) TRA[F]ALGAR: ft2[/list][list](39:15) DJBUTTERFLY36: kan kroco[/list][list](39:15) FRAUD: -cLear[/list][list](39:21) Ja[m]ets: juragan_sempak has lost the connection (timed out) but is using GProxy++ and may reconnect.[/list][list](39:21) juragan_sempak: Please wait for me to reconnect (180 seconds remain).[/list][list](39:22) DJBUTTERFLY36: -clear[/list][list](39:27) FRAUD: lo pada niat kelarin atau ga?[/list][list](39:31) Ja[m]ets: Player [juragan_sempak] reconnected with GProxy++![/list][list](39:32) FRAUD: kalo ga gw ga pus[/list][list](39:32) DJBUTTERFLY36: -clear[/list][list](39:33) FRAUD: -cLear[/list][list](39:38) Legion1st: wkwk[/list][list](39:40) Legion1st: baper[/list][list](39:44) TRA[F]ALGAR: kwokwow[/list][list](39:48) DJBUTTERFLY36: emg bacot doang gede[/list][list](39:49) DJBUTTERFLY36: ambekan[/list][list](39:50) FRAUD: -cLear[/list][list](39:50) DJBUTTERFLY36: najis[/list][list](40:10) Legion1st: gadibantu[/list][list](40:11) Legion1st: tmnnya[/list][list](40:18) DJBUTTERFLY36: cover kk[/list][list](40:41) FRAUD: -cLear[/list][list](41:01) FRAUD: -cLear[/list][list](41:13) FRAUD: -cLear[/list][list](41:15) Legion1st: ft[/list][list](41:30) FRAUD: -cLear[/list][list](41:31) Legion1st: ft[/list][list](41:31) Legion1st: oy[/list][list](41:35) DJBUTTERFLY36: ft[/list][list](41:38) TRA[F]ALGAR: kuy[/list][list](41:47) FRAUD: -cLear[/list][list](42:02) FRAUD: -cLear[/list][list](42:13) FRAUD: -cLear[/list][list](42:16) FRAUD: -cLear[/list][list](42:22) FRAUD: -cLear[/list][list](42:24) FRAUD: -cLear[/list][list](42:38) FRAUD: -cLear[/list][list](42:38) Ja[m]ets: lol[/list][list](42:38) Ja[m]ets: wkwk[/list][list](42:39) FRAUD: -cLear[/list][list](42:42) FRAUD: -cLear[/list][list](42:53) Legion1st: wkwk[/list][list](42:54) FRAUD: -cLear[/list][list](42:56) Ja[m]ets: lol[/list][list](42:59) FRAUD: -cLear[/list][list](43:04) FRAUD: -cLear[/list][list](43:07) FRAUD: -cLear[/list][list](43:09) FRAUD: -cLear[/list][list](43:13) FRAUD: -cLear[/list][list](43:15) FRAUD: -cLear[/list][list](43:23) DJBUTTERFLY36: woaoakwokaw igor[/list][list](43:29) Legion1st: ayam[/list][list](43:36) FRAUD: -cLear[/list][list](43:45) Legion1st: kyubi[/list][list](43:46) Legion1st: ngumpul[/list][list](43:50) FRAUD: -cLear[/list][list](44:02) FRAUD: -cLear[/list][list](44:12) DJBUTTERFLY36: OAWKKAWOKAW[/list][list](44:13) DJBUTTERFLY36: PARAH[/list][list](44:14) Legion1st: kyubi[/list][list](44:15) DJBUTTERFLY36: 5VS5[/list][list](44:16) FRAUD: -cLear[/list][list](44:29) FRAUD: -cLear[/list][list](44:33) Ja[m]ets: kirim forum ah[/list][list](44:34) Ja[m]ets: wjkwkw[/list][list](44:35) FRAUD: -cLear[/list][list](44:45) FRAUD: -cLear[/list][list](44:48) Legion1st: kurirnya ss[/list][list](44:54) Ja[m]ets: Game $GAMENAME$ [/list][list](44:54) Ja[m]ets: By $OWNERNAME$ On Bot IDGS-2 has over[/list][list](44:54) Ja[m]ets: Thank's for play with INDOGAMERS[/list][list](44:54) Ja[m]ets: ===================================================[/list][list](44:54) Ja[m]ets: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246[/list][list](44:55) Ja[m]ets: Jkt-Like[S]mL has left the game voluntarily.[/list][list](44:55) Jkt-Like[S]mL: Left[/list][list](44:55) Ja[m]ets: PHP-Rin has left the game voluntarily.[/list][list](44:55) PHP-Rin: Left[/list][list](44:56) Ja[m]ets: TRA[F]ALGAR has left the game voluntarily.[/list][list](44:56) TRA[F]ALGAR: Left[/list][list](44:56) Ja[m]ets: FairyDust has left the game voluntarily.[/list][list](44:56) FairyDust: Left[/list][list](44:57) Ja[m]ets: FRAUD has left the game voluntarily.[/list][list](44:57) FRAUD: Left[/list][list](44:57) Ja[m]ets: xi-pecus has left the game voluntarily.[/list][list](44:57) xi-pecus: Left[/list][list](45:01) Ja[m]ets: DJBUTTERFLY36 has left the game voluntarily.[/list][list](45:01) DJBUTTERFLY36: Left[/list][list](45:04) Legion1st: Finished[/list][list](45:04) juragan_sempak: Finished[/list][list](45:04) Ja[m]ets: Finished[/list]
			
			[/spoiler]
			

Chat Log Copy Chat Log

(00:00) Ja[m]ets: Shortest load by player [PHP-Rin] was 6.56 seconds.
(00:00) Ja[m]ets: Longest load by player [juragan_sempak] was 22.62 seconds.
(00:00) Ja[m]ets: Your load time was 8.87 seconds.
(00:00) Ja[m]ets: Game APAH PRO WE ARE BORN TO KILL
(00:00) Ja[m]ets: By Ja[m]ets On Bot IDGS-2 will begin
(00:00) Ja[m]ets: Have a nice game and well play.. :)
(00:00) Ja[m]ets: ===================================================
(00:00) Ja[m]ets: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246
(00:02) DJBUTTERFLY36: -don
(00:02) DJBUTTERFLY36: -hhn
(00:03) DJBUTTERFLY36: -cson
(00:03) DJBUTTERFLY36: -don
(00:03) DJBUTTERFLY36: -clear
(00:14) TRA[F]ALGAR: -ii
(00:15) Ja[m]ets: -ah
(00:20) TRA[F]ALGAR: -hhn
(00:21) TRA[F]ALGAR: -don
(00:30) DJBUTTERFLY36: -don
(00:30) DJBUTTERFLY36: -hhn
(00:30) DJBUTTERFLY36: -cson
(00:30) DJBUTTERFLY36: -don
(00:31) DJBUTTERFLY36: -clear
(00:36) Ja[m]ets: -ah
(00:41) Legion1st: -ii
(00:41) Legion1st: -don
(00:41) Legion1st: -clear
(01:01) Ja[m]ets: lol
(01:12) Legion1st: agi lg met
(01:14) FRAUD: -cLear
(01:16) DJBUTTERFLY36: jgn
(01:17) DJBUTTERFLY36: ampas
(01:20) DJBUTTERFLY36: wkwkkw
(01:21) Ja[m]ets: lalala
(01:23) FRAUD: LOL
(01:33) FRAUD: asu
(01:35) FRAUD: gw males tele
(01:41) FRAUD: biar cas aja
(01:42) FRAUD: -cLear
(01:45) DJBUTTERFLY36: lonte
(01:46) DJBUTTERFLY36: -don
(01:46) DJBUTTERFLY36: -hhn
(01:46) DJBUTTERFLY36: -cson
(01:46) DJBUTTERFLY36: -don
(01:46) DJBUTTERFLY36: -clear
(01:51) FRAUD: -cLear
(02:03) FRAUD: ASU
(02:05) FRAUD: GW AMBIL SKILL 3
(02:06) FRAUD: PEREK
(02:07) Legion1st: itu obs di kurir
(02:13) DJBUTTERFLY36: sama anjing
(02:15) DJBUTTERFLY36: iya iya
(02:16) DJBUTTERFLY36: santai
(02:25) Ja[m]ets: kuda utan?
(02:34) TRA[F]ALGAR: ya
(02:36) FRAUD: -cLear
(02:42) Ja[m]ets: ok
(02:42) DJBUTTERFLY36: !vk ja
(02:43) FRAUD: bwh aja cm
(02:46) FRAUD: kasian si jamet
(02:48) Ja[m]ets: bntu2 kalau di cas
(02:55) FRAUD: ogah met
(03:04) Ja[m]ets: ya wis nempel tower
(03:27) Ja[m]ets: cok galak2
(04:16) FRAUD: -cLear
(04:37) FRAUD: -cLear
(04:45) FRAUD: -cLear
(04:51) TRA[F]ALGAR: met ngapain
(05:09) FRAUD: -cLear
(05:24) Legion1st: nm
(05:27) FRAUD: asu
(05:28) FRAUD: ga gerak
(06:17) Ja[m]ets: galak njir
(06:19) FRAUD: -cLear
(06:25) FRAUD: bbbbb
(06:33) FRAUD: -cLear
(06:35) FRAUD: -cLear
(06:42) FRAUD: miss gan
(06:50) FRAUD: miss gan
(07:11) FRAUD: -cLear
(07:12) Ja[m]ets: monyet2
(07:14) FRAUD: -cLear
(07:14) TRA[F]ALGAR: haha
(07:45) DJBUTTERFLY36: awokokaw
(07:47) PHP-Rin: wkwk
(07:52) DJBUTTERFLY36: ada bara
(07:53) DJBUTTERFLY36: kaget
(07:54) FRAUD: -cLear
(07:57) Legion1st: stun
(08:06) Legion1st: soak
(08:07) FRAUD: -cLear
(08:13) FRAUD: lo ga liat dia kena paling ujung
(08:19) FRAUD: -cLear
(08:29) FRAUD: -cLear
(08:32) FRAUD: -cLear
(08:50) FRAUD: -cLear
(08:54) FRAUD: miss gan
(09:19) FRAUD: -cLear
(09:33) FRAUD: miss gan
(09:33) Legion1st: wkwkw
(09:37) FRAUD: -cLear
(09:47) FRAUD: -cLear
(10:04) Legion1st: lina
(10:09) DJBUTTERFLY36: ya
(10:12) Legion1st: obs dari mnt 1
(10:14) Legion1st: ga di oasang
(10:15) Legion1st: wkkw
(10:17) DJBUTTERFLY36: awiokoawkoaw
(10:17) DJBUTTERFLY36: maap
(10:17) Ja[m]ets: !p
(10:17) Ja[m]ets: juragan_sempak: 80ms, TRA[F]ALGAR: 65ms, DJBUTTERFLY36: 48ms, Ja[m]ets: 38ms, PHP-Rin: 37ms, FRAUD: 35ms,
(10:17) Ja[m]ets: Jkt-Like[S]mL: 8ms, xi-pecus: 6ms, FairyDust: 6ms, Legion1st: 3ms
(10:17) Ja[m]ets: Player [FRAUD] reconnected with GProxy++!
(10:17) Ja[m]ets: !sl -1
(10:17) Ja[m]ets: Setting sync limit to the maximum of 10000 packets.
(10:18) DJBUTTERFLY36: gak liat
(10:27) Ja[m]ets: duel nrot
(10:27) Legion1st: gpp si
(10:31) Legion1st: yg di cas cuma kardel
(10:32) Legion1st: ;v
(10:47) Ja[m]ets: MISS!!!! AWAS
(10:55) FRAUD: -cLear
(11:31) FRAUD: -cLear
(11:56) TRA[F]ALGAR: mid mal
(12:07) FRAUD: -cLear
(12:09) Ja[m]ets: duel
(12:14) Ja[m]ets: ku t
(12:17) FRAUD: -cLear
(12:25) FRAUD: -cLear
(12:58) FRAUD: -cLear
(13:13) FRAUD: -cLear
(13:13) juragan_sempak: jgn terlalu keras, tar left lho mortrednya
(13:14) FRAUD: -cLear
(13:19) Legion1st: wkwkw
(13:21) FRAUD: -cLear
(13:23) FRAUD: -cLear
(14:02) juragan_sempak: die
(14:21) FRAUD: -cLear
(14:30) DJBUTTERFLY36: udah angkat ketek gw
(14:35) FRAUD: -cLear
(14:49) DJBUTTERFLY36: yah
(14:50) DJBUTTERFLY36: pu
(14:54) Legion1st: gigit
(15:13) FRAUD: cacat
(15:14) DJBUTTERFLY36: oawkoawk
(15:15) DJBUTTERFLY36: sekarat
(15:20) FRAUD: -cLear
(15:37) Legion1st: bara
(15:38) Legion1st: ngeri
(15:44) FRAUD: -cLear
(15:45) TRA[F]ALGAR: cas
(15:46) TRA[F]ALGAR: bwh
(15:53) Legion1st: bntu
(16:08) Legion1st: sue
(16:10) Ja[m]ets: wkwk
(16:10) Legion1st: jamets
(16:13) Ja[m]ets: di kejar bara
(16:20) Ja[m]ets: 1 hit gw
(16:41) FRAUD: -cLear
(16:45) FRAUD: -cLear
(16:55) FRAUD: -cLear
(16:56) FRAUD: -cLear
(17:02) FRAUD: -cLear
(17:23) DJBUTTERFLY36: obs pasang
(17:27) DJBUTTERFLY36: biar gak di bokong legi
(17:30) FRAUD: -cLear
(17:44) FRAUD: -cLear
(17:53) DJBUTTERFLY36: asu lo vok
(17:54) DJBUTTERFLY36: kagetin
(17:58) PHP-Rin: wkwkwk
(18:01) PHP-Rin: ga megang spell
(18:12) FRAUD: cas
(18:42) Legion1st: nm
(19:08) Ja[m]ets: wkwk
(19:08) FRAUD: lol diliatin jamet
(19:18) Legion1st: gadaultisi
(19:35) Legion1st: tunggu
(19:37) FRAUD: -cLear
(19:58) Legion1st: wkw
(19:59) Legion1st: rejekigw
(20:10) FRAUD: -cLear
(20:12) FRAUD: -cLear
(20:16) FRAUD: surprise
(20:17) FRAUD: -cLear
(20:24) FRAUD: -cLear
(20:34) FRAUD: -cLear
(20:56) Legion1st: tunggu
(20:58) FRAUD: -cLear
(20:59) Legion1st: nah
(22:14) DJBUTTERFLY36: ccd kardel
(22:31) Legion1st: wah
(22:32) Legion1st: bajing
(22:35) FRAUD: -cLear
(22:38) Legion1st: sue
(22:39) Legion1st: ga
(22:39) FRAUD: -cLear
(22:40) Legion1st: maju
(23:54) FRAUD: -cLear
(23:57) FRAUD: -cLear
(25:08) FRAUD: -cLear
(25:35) FRAUD: -cLear
(25:46) FRAUD: -cLear
(25:47) FRAUD: -cLear
(25:51) FRAUD: -cLear
(25:58) Legion1st: obsobs
(25:58) FRAUD: -cLear
(26:03) FRAUD: -cLear
(26:22) Legion1st: lin
(26:23) Legion1st: obs
(26:55) DJBUTTERFLY36: 11-1
(27:51) FRAUD: -cLear
(28:10) DJBUTTERFLY36: wlwkkwkw ga di deff langsung
(28:40) Legion1st: Ft
(28:42) Legion1st: yu
(28:49) DJBUTTERFLY36: gas
(28:50) DJBUTTERFLY36: ada legi
(28:51) FRAUD: -cLear
(28:58) Ja[m]ets: nanti lol
(29:00) FRAUD: -cLear
(29:00) DJBUTTERFLY36: lol gak deso
(29:03) TRA[F]ALGAR: lol
(29:11) FRAUD: -cLear
(29:28) FRAUD: -cLear
(29:30) FRAUD: -cLear
(30:08) FRAUD: -cLear
(30:08) Legion1st: wkwkw
(30:12) Legion1st: bajing
(30:35) DJBUTTERFLY36: paan
(30:47) FRAUD: -cLear
(30:57) FRAUD: -cLear
(31:10) DJBUTTERFLY36: awokoawk otet
(31:19) Legion1st: yu
(31:20) Legion1st: ft
(31:29) DJBUTTERFLY36: belom kuat kayanya
(31:42) Ja[m]ets: ocan pick
(32:04) DJBUTTERFLY36: mati juga tet
(32:05) DJBUTTERFLY36: wkkww
(32:34) TRA[F]ALGAR: cas
(33:12) FRAUD: -cLear
(33:15) Legion1st: bara
(33:16) DJBUTTERFLY36: ah
(33:16) Legion1st: udahan
(33:16) TRA[F]ALGAR: rosan2
(33:17) DJBUTTERFLY36: aso
(33:37) FRAUD: -cLear
(33:53) TRA[F]ALGAR: !cm
(34:29) DJBUTTERFLY36: bah maen legion td kata igor
(35:02) FRAUD: -cLear
(35:04) Ja[m]ets: tower tai
(35:15) Legion1st: sorylin
(35:16) Legion1st: gw
(35:16) juragan_sempak: dikit lg tet
(35:18) Legion1st: pencet
(35:18) DJBUTTERFLY36: -clear
(35:19) FRAUD: -cLear
(35:26) FRAUD: -cLear
(35:27) DJBUTTERFLY36: sama
(35:30) DJBUTTERFLY36: gw juga pencet itu
(35:31) DJBUTTERFLY36: wkkwkw
(35:33) Legion1st: pret
(35:38) Legion1st: lo aja ga tau ada oted
(35:43) DJBUTTERFLY36: waokoawkokaw
(35:48) FRAUD: -cLear
(35:54) TRA[F]ALGAR: 1cm
(35:57) TRA[F]ALGAR: !cm
(35:59) FRAUD: -cLear
(36:28) FRAUD: -cLear
(36:48) DJBUTTERFLY36: kk rylai
(36:51) Legion1st: oiy
(36:52) DJBUTTERFLY36: boleh join clannya gak
(36:56) Legion1st: ?
(37:07) TRA[F]ALGAR: !cm
(37:10) FRAUD: JANGAN
(37:12) FRAUD: SHAMANNYA KROCO2
(37:13) DJBUTTERFLY36: gg mainnya pengen ikut clannya dong
(37:16) FRAUD: -cLear
(37:21) Legion1st: jgn
(37:25) Legion1st: mh semua clannya
(37:27) Legion1st: lo mh ga
(37:31) DJBUTTERFLY36: engga
(37:32) Legion1st: syaratnya harus mh
(37:32) FRAUD: -cLear
(37:37) DJBUTTERFLY36: azzz
(37:45) FRAUD: ajaran andywarhol ga mh?
(37:54) TRA[F]ALGAR: !cm
(37:55) DJBUTTERFLY36: sapa andywarhol?
(38:00) Ja[m]ets: !p
(38:00) Ja[m]ets: TRA[F]ALGAR: 89ms, juragan_sempak: 65ms, FRAUD: 55ms, PHP-Rin: 39ms, Ja[m]ets: 36ms, DJBUTTERFLY36: 17ms,
(38:00) Ja[m]ets: FairyDust: 11ms, xi-pecus: 7ms, Jkt-Like[S]mL: 6ms, Legion1st: 6ms
(38:08) FRAUD: tukang bully disetrumzeus
(38:09) FRAUD: -cLear
(38:10) DJBUTTERFLY36: -clear
(38:34) DJBUTTERFLY36: kelarin oi
(38:37) Legion1st: ft
(38:38) Legion1st: ayo
(39:02) TRA[F]ALGAR: ft2
(39:15) DJBUTTERFLY36: kan kroco
(39:15) FRAUD: -cLear
(39:21) Ja[m]ets: juragan_sempak has lost the connection (timed out) but is using GProxy++ and may reconnect.
(39:21) juragan_sempak: Please wait for me to reconnect (180 seconds remain).
(39:22) DJBUTTERFLY36: -clear
(39:27) FRAUD: lo pada niat kelarin atau ga?
(39:31) Ja[m]ets: Player [juragan_sempak] reconnected with GProxy++!
(39:32) FRAUD: kalo ga gw ga pus
(39:32) DJBUTTERFLY36: -clear
(39:33) FRAUD: -cLear
(39:38) Legion1st: wkwk
(39:40) Legion1st: baper
(39:44) TRA[F]ALGAR: kwokwow
(39:48) DJBUTTERFLY36: emg bacot doang gede
(39:49) DJBUTTERFLY36: ambekan
(39:50) FRAUD: -cLear
(39:50) DJBUTTERFLY36: najis
(40:10) Legion1st: gadibantu
(40:11) Legion1st: tmnnya
(40:18) DJBUTTERFLY36: cover kk
(40:41) FRAUD: -cLear
(41:01) FRAUD: -cLear
(41:13) FRAUD: -cLear
(41:15) Legion1st: ft
(41:30) FRAUD: -cLear
(41:31) Legion1st: ft
(41:31) Legion1st: oy
(41:35) DJBUTTERFLY36: ft
(41:38) TRA[F]ALGAR: kuy
(41:47) FRAUD: -cLear
(42:02) FRAUD: -cLear
(42:13) FRAUD: -cLear
(42:16) FRAUD: -cLear
(42:22) FRAUD: -cLear
(42:24) FRAUD: -cLear
(42:38) FRAUD: -cLear
(42:38) Ja[m]ets: lol
(42:38) Ja[m]ets: wkwk
(42:39) FRAUD: -cLear
(42:42) FRAUD: -cLear
(42:53) Legion1st: wkwk
(42:54) FRAUD: -cLear
(42:56) Ja[m]ets: lol
(42:59) FRAUD: -cLear
(43:04) FRAUD: -cLear
(43:07) FRAUD: -cLear
(43:09) FRAUD: -cLear
(43:13) FRAUD: -cLear
(43:15) FRAUD: -cLear
(43:23) DJBUTTERFLY36: woaoakwokaw igor
(43:29) Legion1st: ayam
(43:36) FRAUD: -cLear
(43:45) Legion1st: kyubi
(43:46) Legion1st: ngumpul
(43:50) FRAUD: -cLear
(44:02) FRAUD: -cLear
(44:12) DJBUTTERFLY36: OAWKKAWOKAW
(44:13) DJBUTTERFLY36: PARAH
(44:14) Legion1st: kyubi
(44:15) DJBUTTERFLY36: 5VS5
(44:16) FRAUD: -cLear
(44:29) FRAUD: -cLear
(44:33) Ja[m]ets: kirim forum ah
(44:34) Ja[m]ets: wjkwkw
(44:35) FRAUD: -cLear
(44:45) FRAUD: -cLear
(44:48) Legion1st: kurirnya ss
(44:54) Ja[m]ets: Game $GAMENAME$
(44:54) Ja[m]ets: By $OWNERNAME$ On Bot IDGS-2 has over
(44:54) Ja[m]ets: Thank's for play with INDOGAMERS
(44:54) Ja[m]ets: ===================================================
(44:54) Ja[m]ets: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246
(44:55) Ja[m]ets: Jkt-Like[S]mL has left the game voluntarily.
(44:55) Jkt-Like[S]mL: Left
(44:55) Ja[m]ets: PHP-Rin has left the game voluntarily.
(44:55) PHP-Rin: Left
(44:56) Ja[m]ets: TRA[F]ALGAR has left the game voluntarily.
(44:56) TRA[F]ALGAR: Left
(44:56) Ja[m]ets: FairyDust has left the game voluntarily.
(44:56) FairyDust: Left
(44:57) Ja[m]ets: FRAUD has left the game voluntarily.
(44:57) FRAUD: Left
(44:57) Ja[m]ets: xi-pecus has left the game voluntarily.
(44:57) xi-pecus: Left
(45:01) Ja[m]ets: DJBUTTERFLY36 has left the game voluntarily.
(45:01) DJBUTTERFLY36: Left
(45:04) Legion1st: Finished
(45:04) juragan_sempak: Finished
(45:04) Ja[m]ets: Finished

Comment

Social Media