MH

Host : IDGS-1 | Player : 10 | Length : 39:04 | Map : Maps\Download\DotA v6.83d BH.w3x | Saver : celeng Version : 24 | Observers : No Observers | Winner : Scourge | Download : OKTOPUS MH.w3g Date Upload : 2017-06-23 17:50:23

Match Statistic

Scourge

Engkhie

Level : 16 | APM : 141 |K/D/A : 4/7/20 | CS : 25/2/0 Left at : 38:54 | Reason : Left
Guinsoos Scythe of Vyse Magical Bottle - 3/3 Bracer Empty Scroll of Town Portal Empty
Skill Items Actions

SnowPatroL-

Level : 24 | APM : 144 |K/D/A : 11/1/10 | CS : 157/8/25 Left at : 38:54 | Reason : Left
Urn of Shadows Disabled Heart of Tarrasque Ring of Basilius (Normal) Power Treads (Strength) Sange and Yasha Assault Cuirass
Skill Items Actions

Redminote

Level : 21 | APM : 95 |K/D/A : 3/4/6 | CS : 115/4/31 Left at : 38:56 | Reason : Left
Empty Empty Mask of Madness Empty Monkey King Bar Empty
Skill Items Actions

xtriver78

Level : 12 | APM : 106 |K/D/A : 9/6/7 | CS : 98/3/0 Left at : 38:54 | Reason : Left
Aghanims Scepter (Pugna) Force Staff Soul Ring Boots of Speed Soul Booster Empty
Skill Items Actions

celeng

Level : 24 | APM : 140 |K/D/A : 22/4/13 | CS : 94/3/16 Left at : 39:04 | Reason : Finished
Power Treads (Agility) Lothars Edge Sange and Yasha Empty Orb of Venom Empty
Skill Items Actions
Sentinel

OKTOPUS

Level : 12 | APM : 104 |K/D/A : 4/13/7 | CS : 37/2/2 Left at : 38:54 | Reason : Left
Sentry Wards Blade Mail Ogre Axe Boots of Speed Point Booster Quelling Blade
Skill Items Actions

JAMAIKIA

Level : 15 | APM : 73 |K/D/A : 4/11/6 | CS : 64/0/0 Left at : 38:55 | Reason : Left
Ogre Axe Blade of Alacrity Empty Scroll of Town Portal Euls Scepter of Divinity Arcane Boots
Skill Items Actions

DT1031

Level : 18 | APM : 86 |K/D/A : 12/13/5 | CS : 41/0/24 Left at : 38:55 | Reason : Left
Blade Mail Disabled Kelens Dagger Scroll of Town Portal Empty Empty Arcane Boots
Skill Items Actions

okitasari

Level : 16 | APM : 112 |K/D/A : 1/8/10 | CS : 64/10/0 Left at : 39:00 | Reason : Left
Magic Wand Power Treads (Strength) Empty Monkey King Bar Scroll of Town Portal Sentry Wards
Skill Items Actions

wiena_cantiq

Level : 12 | APM : 50 |K/D/A : 1/5/6 | CS : 95/6/2 Left at : 38:55 | Reason : Left
Wraith Band Boots of Travel Crystalys Wraith Band Demon Edge Observer Wards
Skill Items Actions

BBcode Forum Copy BBCode

			
[CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]Dota Parser[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="blue"]-Replay Information-[/COLOR][/B][/CENTER]
[COLOR="darkgreen"][B]Sentinel : [/B][/COLOR][CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]-Vs-[/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT] : [B][COLOR="darkslategray"]Scourge[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CODE]
[B][COLOR="blue"]Host        	:[/COLOR][/B] IDGS-1
[B][COLOR="blue"]Saver       	:[/COLOR][/B] celeng
[B][COLOR="blue"]Players     	:[/COLOR][/B] 10
[B][COLOR="blue"]Game Lenght 	:[/COLOR][/B] 39:04
[B][COLOR="blue"]Winner      	:[/COLOR][/B] Scourge
[B][COLOR="blue"]Parser Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/view_replay/1498215022.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[B][COLOR="blue"]Download Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/download/1498215022.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[/CODE][spoiler=GAME BOARD ]
[B][COLOR="navy"]GAME BOARD :[/COLOR][/B]
[table]
[tr]
[th][B][COLOR="navy"]Name[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="purple"]Level[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="red"]K/D/A[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="teal"]C/D/N[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Left[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Time[/COLOR][/B][/th]
[/tr][tr]
			[th]OKTOPUS[/th][th]12[/th][th]4/13/7[/th][th]37/2/2[/th][th]Left[/th][th]38:54[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]JAMAIKIA[/th][th]15[/th][th]4/11/6[/th][th]64/0/0[/th][th]Left[/th][th]38:55[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]DT1031[/th][th]18[/th][th]12/13/5[/th][th]41/0/24[/th][th]Left[/th][th]38:55[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]okitasari[/th][th]16[/th][th]1/8/10[/th][th]64/10/0[/th][th]Left[/th][th]39:00[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]wiena_cantiq[/th][th]12[/th][th]1/5/6[/th][th]95/6/2[/th][th]Left[/th][th]38:55[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]Engkhie[/th][th]16[/th][th]4/7/20[/th][th]25/2/0[/th][th]Left[/th][th]38:54[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]SnowPatroL-[/th][th]24[/th][th]11/1/10[/th][th]157/8/25[/th][th]Left[/th][th]38:54[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]Redminote[/th][th]21[/th][th]3/4/6[/th][th]115/4/31[/th][th]Left[/th][th]38:56[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]xtriver78[/th][th]12[/th][th]9/6/7[/th][th]98/3/0[/th][th]Left[/th][th]38:54[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]celeng[/th][th]24[/th][th]22/4/13[/th][th]94/3/16[/th][th]Finished[/th][th]39:04[/th][th][/tr]
			
[/table]
[/spoiler]
[spoiler=CHAT LOG]  [list](00:00) OKTOPUS: Shortest load by player [celeng] was 6.12 seconds.[/list][list](00:00) OKTOPUS: Longest load by player [wiena_cantiq] was 11.41 seconds.[/list][list](00:00) OKTOPUS: Your load time was 6.12 seconds.[/list][list](00:00) OKTOPUS: Game 55 ATAS BUTUH KEHANGATAN~~ [/list][list](00:00) OKTOPUS: By OKTOPUS On Bot IDGS-1 will begin[/list][list](00:00) OKTOPUS: Have a nice game and well play.. :)[/list][list](00:00) OKTOPUS: ===================================================[/list][list](00:00) OKTOPUS: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246[/list][list](00:01) celeng: -clear[/list][list](00:02) celeng: !p[/list][list](00:17) SnowPatroL-: spec kompi lu apa[/list][list](00:23) SnowPatroL-: gw kira pny gw uda yg paling gg[/list][list](00:38) xtriver78: woh io[/list][list](00:40) xtriver78: da lama ga liat[/list][list](00:44) Engkhie: hehe[/list][list](00:53) celeng: -ii[/list][list](00:56) celeng: -di[/list][list](00:56) celeng: -water green[/list][list](00:57) celeng: -hhn[/list][list](00:57) celeng: -clear[/list][list](00:57) celeng: -don[/list][list](00:57) celeng: -clear[/list][list](01:27) SnowPatroL-: -hhn[/list][list](01:28) SnowPatroL-: -ii[/list][list](01:29) SnowPatroL-: -don[/list][list](01:30) SnowPatroL-: -clear[/list][list](01:57) celeng: -clear[/list][list](02:09) Redminote: gw mid?[/list][list](02:11) celeng: gw[/list][list](02:12) celeng: -clear[/list][list](02:42) xtriver78: wkwk ga dpt ya[/list][list](02:52) Engkhie: dpt ga bb[/list][list](04:54) xtriver78: asu[/list][list](05:19) xtriver78: ayam pake noh[/list][list](05:50) Engkhie: rusuh amt[/list][list](06:21) Redminote: share[/list][list](06:30) xtriver78: ude[/list][list](06:30) xtriver78: z[/list][list](06:41) xtriver78: bawah 0[/list][list](06:44) Redminote: -1[/list][list](08:02) xtriver78: ngide[/list][list](08:02) xtriver78: asu[/list][list](08:25) Engkhie: jing[/list][list](09:19) xtriver78: biji[/list][list](09:26) Redminote: ilangin aja[/list][list](09:33) xtriver78: apaan ilangin[/list][list](10:41) DT1031: ahaha[/list][list](11:23) celeng: -clear[/list][list](11:33) xtriver78: def dong[/list][list](11:33) xtriver78: z[/list][list](12:32) Engkhie: z[/list][list](13:48) celeng: ga pake MH lagi oktopus?[/list][list](13:57) OKTOPUS: ?[/list][list](14:06) celeng: aokweoakwe[/list][list](14:17) OKTOPUS: ni lagi mh ,band la[/list][list](14:33) OKTOPUS: suntuk kadang make id ini trus[/list][list](14:47) celeng: -clear[/list][list](15:21) xtriver78: cibai sala[/list][list](15:34) Redminote: ilang[/list][list](16:53) celeng: ada obs[/list][list](17:05) celeng: -clear[/list][list](17:13) celeng: obs[/list][list](18:09) celeng: ada obs[/list][list](18:22) xtriver78: sbr[/list][list](18:25) Engkhie: ty[/list][list](18:35) SnowPatroL-: ]gw mid dl[/list][list](18:38) celeng: jgn[/list][list](18:38) celeng: b aja[/list][list](18:39) celeng: sabar[/list][list](18:48) Engkhie: 3[/list][list](19:02) celeng: dalem2[/list][list](19:49) celeng: -clear[/list][list](19:55) celeng: -clear[/list][list](20:13) xtriver78: jgn gerakin[/list][list](20:13) xtriver78: z[/list][list](20:14) celeng: tau aja itu oktopus[/list][list](20:15) celeng: awekoaowek[/list][list](20:17) Engkhie: bkn gw[/list][list](20:27) OKTOPUS: ga setau loe kali[/list][list](21:02) celeng: -clear[/list][list](21:08) celeng: -clear[/list][list](21:17) Redminote: sjhop gw[/list][list](21:19) Engkhie: gw[/list][list](21:34) xtriver78: dmn obs[/list][list](22:49) OKTOPUS: tau aj mana yg solo ya[/list][list](22:53) OKTOPUS: wakowakwa[/list][list](23:02) Redminote: mh[/list][list](23:21) celeng: kroco aja banyak gaya lu[/list][list](23:22) Engkhie: sp[/list][list](23:22) celeng: awkoeawke[/list][list](23:26) celeng: -clear[/list][list](23:28) OKTOPUS: kwaowako [/list][list](23:33) OKTOPUS: pantas berani koar[/list][list](23:39) OKTOPUS: ternyatta tau dia mana yg solo[/list][list](23:41) OKTOPUS:  d cari trus[/list][list](23:44) xtriver78: asu[/list][list](23:50) celeng: -clear[/list][list](23:51) celeng: -clear[/list][list](24:33) celeng: TUKANG MH ITU SI OKTOPUS[/list][list](24:35) celeng: WKWKWKKW[/list][list](24:42) celeng: UDAH MH RATA LAGI[/list][list](24:46) celeng: GOBLOG[/list][list](24:46) celeng: -clear[/list][list](24:47) SnowPatroL-: io[/list][list](24:49) OKTOPUS: wkaaowak ga setukang loe[/list][list](24:50) SnowPatroL-: pas lu tali gni[/list][list](24:53) SnowPatroL-: lu telan botol[/list][list](24:56) Engkhie: ud kali[/list][list](24:57) SnowPatroL-: gw kena jatah jg ya?[/list][list](24:58) Engkhie: drtd[/list][list](25:02) Engkhie: kena dong[/list][list](25:02) SnowPatroL-: kaga gw nanya[/list][list](25:05) SnowPatroL-: baru tau soalny wkwkwkaa[/list][list](25:10) Engkhie: smua yg gw telen kena[/list][list](25:17) SnowPatroL-: kalo lu telan sperma[/list][list](25:18) OKTOPUS: GW KIRA SEJAGO APA DIA BISA KOAR.TERNYATA DLAM AD ISI NYA[/list][list](25:19) OKTOPUS: WWAKAWOAKWA[/list][list](25:19) SnowPatroL-: jgn link gw[/list][list](25:20) celeng: -clear[/list][list](25:22) Engkhie: wkwkw[/list][list](25:23) SnowPatroL-: jijay[/list][list](25:38) DT1031: ma[/list][list](25:44) celeng: -clear[/list][list](26:59) OKTOPUS: Setting sync limit to the maximum of 10000 packets.[/list][list](26:59) Engkhie: lag[/list][list](27:45) celeng: -clear[/list][list](27:47) Engkhie: wkwkwk[/list][list](27:48) Engkhie: maap[/list][list](27:54) celeng: mati lu govlog[/list][list](27:56) celeng: -clear[/list][list](27:56) SnowPatroL-: ud mantep[/list][list](27:57) SnowPatroL-: wakwakwkaw[/list][list](28:00) OKTOPUS: kwaokowak[/list][list](28:06) OKTOPUS: ketik yg bener dlu[/list][list](28:07) celeng: -clear[/list][list](28:11) OKTOPUS: baru koar[/list][list](28:14) celeng: ATM LU DIEM[/list][list](28:15) celeng: AKWEOAKWE[/list][list](28:16) celeng: 2 10[/list][list](28:17) OKTOPUS: wkawowawkaok[/list][list](28:29) OKTOPUS: cari trus tuh yg solo[/list][list](28:31) Engkhie: bosen om[/list][list](28:33) OKTOPUS: paling jago[/list][list](28:40) Engkhie: next dong[/list][list](28:41) celeng: bawel lu goblog[/list][list](28:43) Engkhie: bosen[/list][list](28:45) OKTOPUS: wkaowakwa[/list][list](29:08) celeng: jgn utan[/list][list](29:14) SnowPatroL-: sek[/list][list](29:15) SnowPatroL-: taras[/list][list](29:15) celeng: -clear[/list][list](29:44) SnowPatroL-: si kawan[/list][list](29:46) celeng: tower aja[/list][list](29:48) SnowPatroL-: rupany ini modus dia[/list][list](29:55) celeng: awokeawke[/list][list](30:13) Engkhie: barak mid jaa[/list][list](30:14) Engkhie: yu[/list][list](30:48) Redminote: nm[/list][list](30:49) Redminote: wkkw[/list][list](30:52) celeng: -clear[/list][list](31:01) Engkhie: bah[/list][list](31:13) xtriver78: wkwkwkk[/list][list](31:14) Redminote: wah[/list][list](31:15) Redminote: gg[/list][list](31:17) Engkhie: wkwkwkkw[/list][list](31:17) celeng: -clear[/list][list](31:18) Engkhie: maap[/list][list](32:07) celeng: bareng[/list][list](32:31) celeng: -clear[/list][list](32:34) celeng: mid[/list][list](32:34) celeng: gas[/list][list](32:35) celeng: ayo[/list][list](32:36) celeng: mid[/list][list](32:36) SnowPatroL-: wokehhhhh[/list][list](32:39) SnowPatroL-: saya keras[/list][list](34:58) celeng: -clear[/list][list](35:19) celeng: -clear[/list][list](35:44) celeng: UDAH MH ATM KALAH LAGI[/list][list](35:45) celeng: KOAWEKAOWEK[/list][list](35:46) celeng: -clear[/list][list](35:49) OKTOPUS: wkaowawkok[/list][list](35:53) OKTOPUS: SI DONGOK[/list][list](36:00) OKTOPUS: MODAL MH AJ BELAGI[/list][list](36:02) Redminote: plng yuk[/list][list](36:03) Redminote: io[/list][list](36:08) celeng: BELAJAR LAGI LU GOBLOG[/list][list](36:11) celeng: ID LU UDAH TERKENAL[/list][list](36:12) celeng: MH[/list][list](36:12) OKTOPUS: WKOWAKWAO[/list][list](36:12) Engkhie: aa[/list][list](36:13) Engkhie: lag[/list][list](36:13) celeng: ANJENG[/list][list](36:16) celeng: AWEKOAWEK[/list][list](36:17) OKTOPUS: EMOSI ?[/list][list](36:24) celeng: -clear[/list][list](36:28) OKTOPUS: JGAN JGAN YG TERKENAL ITU LOE[/list][list](36:30) OKTOPUS: KWAOAKW[/list][list](36:55) celeng: AMPAS LU[/list][list](36:57) celeng: -clear[/list][list](37:33) celeng: MATI LU[/list][list](37:35) celeng: -clear[/list][list](37:36) OKTOPUS: EA[/list][list](37:47) Redminote: !sd[/list][list](38:11) Engkhie: enek bgt bb nya[/list][list](38:14) celeng: GOBLOG ATM MATI SELUSIN LEBIH[/list][list](38:14) celeng: AWOKEAWOKE[/list][list](38:15) celeng: -clear[/list][list](38:16) Engkhie: tll tebal[/list][list](38:18) celeng: -clear[/list][list](38:28) celeng: -clear[/list][list](38:28) OKTOPUS: SI IDIOT CMN BISA CHAT GT ?[/list][list](38:30) OKTOPUS: WKAAAOWAKW[/list][list](38:37) celeng: KASIAN[/list][list](38:38) celeng: -clear[/list][list](38:44) OKTOPUS: GA SEKASIAN LOE[/list][list](38:52) OKTOPUS: Game $GAMENAME$ [/list][list](38:52) OKTOPUS: By $OWNERNAME$ On Bot IDGS-1 has over[/list][list](38:52) OKTOPUS: Thank's for play with INDOGAMERS[/list][list](38:52) OKTOPUS: ===================================================[/list][list](38:52) OKTOPUS: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246[/list][list](38:54) OKTOPUS: xtriver78 has left the game voluntarily.[/list][list](38:54) xtriver78: Left[/list][list](38:54) OKTOPUS: SnowPatroL- has left the game voluntarily.[/list][list](38:54) SnowPatroL-: Left[/list][list](38:54) OKTOPUS: OKTOPUS has left the game voluntarily.[/list][list](38:54) OKTOPUS: Left[/list][list](38:54) celeng: Game unlocked. All admins can run game commands.[/list][list](38:54) celeng: Engkhie has left the game voluntarily.[/list][list](38:54) Engkhie: Left[/list][list](38:55) celeng: DT1031 has left the game voluntarily.[/list][list](38:55) DT1031: Left[/list][list](38:55) celeng: wiena_cantiq has left the game voluntarily.[/list][list](38:55) wiena_cantiq: Left[/list][list](38:55) celeng: JAMAIKIA has left the game voluntarily.[/list][list](38:55) JAMAIKIA: Left[/list][list](38:56) celeng: Redminote has left the game voluntarily.[/list][list](38:56) Redminote: Left[/list][list](39:00) celeng: okitasari has left the game voluntarily.[/list][list](39:00) okitasari: Left[/list][list](39:04) celeng: Finished[/list]
			
			[/spoiler]
			

Chat Log Copy Chat Log

(00:00) OKTOPUS: Shortest load by player [celeng] was 6.12 seconds.
(00:00) OKTOPUS: Longest load by player [wiena_cantiq] was 11.41 seconds.
(00:00) OKTOPUS: Your load time was 6.12 seconds.
(00:00) OKTOPUS: Game 55 ATAS BUTUH KEHANGATAN~~
(00:00) OKTOPUS: By OKTOPUS On Bot IDGS-1 will begin
(00:00) OKTOPUS: Have a nice game and well play.. :)
(00:00) OKTOPUS: ===================================================
(00:00) OKTOPUS: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246
(00:01) celeng: -clear
(00:02) celeng: !p
(00:17) SnowPatroL-: spec kompi lu apa
(00:23) SnowPatroL-: gw kira pny gw uda yg paling gg
(00:38) xtriver78: woh io
(00:40) xtriver78: da lama ga liat
(00:44) Engkhie: hehe
(00:53) celeng: -ii
(00:56) celeng: -di
(00:56) celeng: -water green
(00:57) celeng: -hhn
(00:57) celeng: -clear
(00:57) celeng: -don
(00:57) celeng: -clear
(01:27) SnowPatroL-: -hhn
(01:28) SnowPatroL-: -ii
(01:29) SnowPatroL-: -don
(01:30) SnowPatroL-: -clear
(01:57) celeng: -clear
(02:09) Redminote: gw mid?
(02:11) celeng: gw
(02:12) celeng: -clear
(02:42) xtriver78: wkwk ga dpt ya
(02:52) Engkhie: dpt ga bb
(04:54) xtriver78: asu
(05:19) xtriver78: ayam pake noh
(05:50) Engkhie: rusuh amt
(06:21) Redminote: share
(06:30) xtriver78: ude
(06:30) xtriver78: z
(06:41) xtriver78: bawah 0
(06:44) Redminote: -1
(08:02) xtriver78: ngide
(08:02) xtriver78: asu
(08:25) Engkhie: jing
(09:19) xtriver78: biji
(09:26) Redminote: ilangin aja
(09:33) xtriver78: apaan ilangin
(10:41) DT1031: ahaha
(11:23) celeng: -clear
(11:33) xtriver78: def dong
(11:33) xtriver78: z
(12:32) Engkhie: z
(13:48) celeng: ga pake MH lagi oktopus?
(13:57) OKTOPUS: ?
(14:06) celeng: aokweoakwe
(14:17) OKTOPUS: ni lagi mh ,band la
(14:33) OKTOPUS: suntuk kadang make id ini trus
(14:47) celeng: -clear
(15:21) xtriver78: cibai sala
(15:34) Redminote: ilang
(16:53) celeng: ada obs
(17:05) celeng: -clear
(17:13) celeng: obs
(18:09) celeng: ada obs
(18:22) xtriver78: sbr
(18:25) Engkhie: ty
(18:35) SnowPatroL-: ]gw mid dl
(18:38) celeng: jgn
(18:38) celeng: b aja
(18:39) celeng: sabar
(18:48) Engkhie: 3
(19:02) celeng: dalem2
(19:49) celeng: -clear
(19:55) celeng: -clear
(20:13) xtriver78: jgn gerakin
(20:13) xtriver78: z
(20:14) celeng: tau aja itu oktopus
(20:15) celeng: awekoaowek
(20:17) Engkhie: bkn gw
(20:27) OKTOPUS: ga setau loe kali
(21:02) celeng: -clear
(21:08) celeng: -clear
(21:17) Redminote: sjhop gw
(21:19) Engkhie: gw
(21:34) xtriver78: dmn obs
(22:49) OKTOPUS: tau aj mana yg solo ya
(22:53) OKTOPUS: wakowakwa
(23:02) Redminote: mh
(23:21) celeng: kroco aja banyak gaya lu
(23:22) Engkhie: sp
(23:22) celeng: awkoeawke
(23:26) celeng: -clear
(23:28) OKTOPUS: kwaowako
(23:33) OKTOPUS: pantas berani koar
(23:39) OKTOPUS: ternyatta tau dia mana yg solo
(23:41) OKTOPUS: d cari trus
(23:44) xtriver78: asu
(23:50) celeng: -clear
(23:51) celeng: -clear
(24:33) celeng: TUKANG MH ITU SI OKTOPUS
(24:35) celeng: WKWKWKKW
(24:42) celeng: UDAH MH RATA LAGI
(24:46) celeng: GOBLOG
(24:46) celeng: -clear
(24:47) SnowPatroL-: io
(24:49) OKTOPUS: wkaaowak ga setukang loe
(24:50) SnowPatroL-: pas lu tali gni
(24:53) SnowPatroL-: lu telan botol
(24:56) Engkhie: ud kali
(24:57) SnowPatroL-: gw kena jatah jg ya?
(24:58) Engkhie: drtd
(25:02) Engkhie: kena dong
(25:02) SnowPatroL-: kaga gw nanya
(25:05) SnowPatroL-: baru tau soalny wkwkwkaa
(25:10) Engkhie: smua yg gw telen kena
(25:17) SnowPatroL-: kalo lu telan sperma
(25:18) OKTOPUS: GW KIRA SEJAGO APA DIA BISA KOAR.TERNYATA DLAM AD ISI NYA
(25:19) OKTOPUS: WWAKAWOAKWA
(25:19) SnowPatroL-: jgn link gw
(25:20) celeng: -clear
(25:22) Engkhie: wkwkw
(25:23) SnowPatroL-: jijay
(25:38) DT1031: ma
(25:44) celeng: -clear
(26:59) OKTOPUS: Setting sync limit to the maximum of 10000 packets.
(26:59) Engkhie: lag
(27:45) celeng: -clear
(27:47) Engkhie: wkwkwk
(27:48) Engkhie: maap
(27:54) celeng: mati lu govlog
(27:56) celeng: -clear
(27:56) SnowPatroL-: ud mantep
(27:57) SnowPatroL-: wakwakwkaw
(28:00) OKTOPUS: kwaokowak
(28:06) OKTOPUS: ketik yg bener dlu
(28:07) celeng: -clear
(28:11) OKTOPUS: baru koar
(28:14) celeng: ATM LU DIEM
(28:15) celeng: AKWEOAKWE
(28:16) celeng: 2 10
(28:17) OKTOPUS: wkawowawkaok
(28:29) OKTOPUS: cari trus tuh yg solo
(28:31) Engkhie: bosen om
(28:33) OKTOPUS: paling jago
(28:40) Engkhie: next dong
(28:41) celeng: bawel lu goblog
(28:43) Engkhie: bosen
(28:45) OKTOPUS: wkaowakwa
(29:08) celeng: jgn utan
(29:14) SnowPatroL-: sek
(29:15) SnowPatroL-: taras
(29:15) celeng: -clear
(29:44) SnowPatroL-: si kawan
(29:46) celeng: tower aja
(29:48) SnowPatroL-: rupany ini modus dia
(29:55) celeng: awokeawke
(30:13) Engkhie: barak mid jaa
(30:14) Engkhie: yu
(30:48) Redminote: nm
(30:49) Redminote: wkkw
(30:52) celeng: -clear
(31:01) Engkhie: bah
(31:13) xtriver78: wkwkwkk
(31:14) Redminote: wah
(31:15) Redminote: gg
(31:17) Engkhie: wkwkwkkw
(31:17) celeng: -clear
(31:18) Engkhie: maap
(32:07) celeng: bareng
(32:31) celeng: -clear
(32:34) celeng: mid
(32:34) celeng: gas
(32:35) celeng: ayo
(32:36) celeng: mid
(32:36) SnowPatroL-: wokehhhhh
(32:39) SnowPatroL-: saya keras
(34:58) celeng: -clear
(35:19) celeng: -clear
(35:44) celeng: UDAH MH ATM KALAH LAGI
(35:45) celeng: KOAWEKAOWEK
(35:46) celeng: -clear
(35:49) OKTOPUS: wkaowawkok
(35:53) OKTOPUS: SI DONGOK
(36:00) OKTOPUS: MODAL MH AJ BELAGI
(36:02) Redminote: plng yuk
(36:03) Redminote: io
(36:08) celeng: BELAJAR LAGI LU GOBLOG
(36:11) celeng: ID LU UDAH TERKENAL
(36:12) celeng: MH
(36:12) OKTOPUS: WKOWAKWAO
(36:12) Engkhie: aa
(36:13) Engkhie: lag
(36:13) celeng: ANJENG
(36:16) celeng: AWEKOAWEK
(36:17) OKTOPUS: EMOSI ?
(36:24) celeng: -clear
(36:28) OKTOPUS: JGAN JGAN YG TERKENAL ITU LOE
(36:30) OKTOPUS: KWAOAKW
(36:55) celeng: AMPAS LU
(36:57) celeng: -clear
(37:33) celeng: MATI LU
(37:35) celeng: -clear
(37:36) OKTOPUS: EA
(37:47) Redminote: !sd
(38:11) Engkhie: enek bgt bb nya
(38:14) celeng: GOBLOG ATM MATI SELUSIN LEBIH
(38:14) celeng: AWOKEAWOKE
(38:15) celeng: -clear
(38:16) Engkhie: tll tebal
(38:18) celeng: -clear
(38:28) celeng: -clear
(38:28) OKTOPUS: SI IDIOT CMN BISA CHAT GT ?
(38:30) OKTOPUS: WKAAAOWAKW
(38:37) celeng: KASIAN
(38:38) celeng: -clear
(38:44) OKTOPUS: GA SEKASIAN LOE
(38:52) OKTOPUS: Game $GAMENAME$
(38:52) OKTOPUS: By $OWNERNAME$ On Bot IDGS-1 has over
(38:52) OKTOPUS: Thank's for play with INDOGAMERS
(38:52) OKTOPUS: ===================================================
(38:52) OKTOPUS: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246
(38:54) OKTOPUS: xtriver78 has left the game voluntarily.
(38:54) xtriver78: Left
(38:54) OKTOPUS: SnowPatroL- has left the game voluntarily.
(38:54) SnowPatroL-: Left
(38:54) OKTOPUS: OKTOPUS has left the game voluntarily.
(38:54) OKTOPUS: Left
(38:54) celeng: Game unlocked. All admins can run game commands.
(38:54) celeng: Engkhie has left the game voluntarily.
(38:54) Engkhie: Left
(38:55) celeng: DT1031 has left the game voluntarily.
(38:55) DT1031: Left
(38:55) celeng: wiena_cantiq has left the game voluntarily.
(38:55) wiena_cantiq: Left
(38:55) celeng: JAMAIKIA has left the game voluntarily.
(38:55) JAMAIKIA: Left
(38:56) celeng: Redminote has left the game voluntarily.
(38:56) Redminote: Left
(39:00) celeng: okitasari has left the game voluntarily.
(39:00) okitasari: Left
(39:04) celeng: Finished

Comment

Social Media