liv

Host : IDGS-2 | Player : 10 | Length : 32:12 | Map : Maps\Download\DotA v6.83d BH.w3x | Saver : -stavol- Version : 24 | Observers : No Observers | Winner : Scourge | Download : panjul liv.w3g Date Upload : 2017-06-20 04:51:04

Match Statistic

Scourge

we-are-soreang

Level : 11 | APM : 160 |K/D/A : 5/4/18 | CS : 34/1/13 Left at : 32:11 | Reason : Left
Disabled Heart of Tarrasque Dust of Appearance Urn of Shadows Bracer Empty Power Treads (Strength)
Skill Items Actions

preorder

Level : 10 | APM : 154 |K/D/A : 1/2/3 | CS : 51/0/53 Left at : 32:12 | Reason : Finished
Power Treads (Agility) Sange and Yasha Perseverance Empty Scroll of Town Portal Empty
Skill Items Actions

mr_guci

Level : 18 | APM : 227 |K/D/A : 7/0/9 | CS : 93/3/20 Left at : 32:11 | Reason : Left
Soul Ring Power Treads (Strength) Lothars Edge Empty Disabled Kelens Dagger Aghanims Scepter (Tiny)
Skill Items Actions

HD~

Level : 17 | APM : 248 |K/D/A : 13/0/3 | CS : 77/10/62 Left at : 32:11 | Reason : Left
Sentry Wards Empty Boots of Travel Bloodstone Kelens Dagger Euls Scepter of Divinity
Skill Items Actions

-stavol-

Level : 13 | APM : 190 |K/D/A : 15/5/8 | CS : 116/3/0 Left at : 32:12 | Reason : Finished
Mask of Madness Kelens Dagger Power Treads (Agility) Lothars Edge Scroll of Town Portal Sange and Yasha
Skill Items Actions
Sentinel

~Wizkhalifa

Level : 10 | APM : 217 |K/D/A : 1/8/3 | CS : 29/7/3 Left at : 30:01 | Reason : Left
Clarity Potion Empty Ironwood Branch Scroll of Town Portal Phase Boots Ironwood Branch
Skill Items Actions

AdityaS

Level : 9 | APM : 249 |K/D/A : 1/9/3 | CS : 23/2/0 Left at : 30:07 | Reason : Left
Magic Wand Null Talisman Boots of Speed Robe of the Magi Empty Dust of Appearance
Skill Items Actions

demonlordz8t

Level : 10 | APM : 230 |K/D/A : 2/8/0 | CS : 58/2/0 Left at : 32:08 | Reason : Left
Scroll of Town Portal Aghanims Scepter (KOTL) Observer Wards Kelens Dagger Ancient Tango of Essifation Power Treads (Strength)
Skill Items Actions

-bet3dikill-

Level : 14 | APM : 209 |K/D/A : 3/8/3 | CS : 49/4/3 Left at : 29:29 | Reason : Disconnect
Headdress of Rejuvenation Magic Wand Boots of Speed Dagon Level 1 Nathrezim Buckler Sentry Wards
Skill Items Actions

PANJUL-PASEH1

Level : 10 | APM : 192 |K/D/A : 2/8/3 | CS : 24/0/10 Left at : 29:56 | Reason : Left
Quelling Blade Empty Ancient Tango of Essifation Empty Empty Empty
Skill Items Actions

BBcode Forum Copy BBCode

			
[CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]Dota Parser[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="blue"]-Replay Information-[/COLOR][/B][/CENTER]
[COLOR="darkgreen"][B]Sentinel : [/B][/COLOR][CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]-Vs-[/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT] : [B][COLOR="darkslategray"]Scourge[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CODE]
[B][COLOR="blue"]Host        	:[/COLOR][/B] IDGS-2
[B][COLOR="blue"]Saver       	:[/COLOR][/B] -stavol-
[B][COLOR="blue"]Players     	:[/COLOR][/B] 10
[B][COLOR="blue"]Game Lenght 	:[/COLOR][/B] 32:12
[B][COLOR="blue"]Winner      	:[/COLOR][/B] Scourge
[B][COLOR="blue"]Parser Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/view_replay/1497909063.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[B][COLOR="blue"]Download Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/download/1497909063.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[/CODE][spoiler=GAME BOARD ]
[B][COLOR="navy"]GAME BOARD :[/COLOR][/B]
[table]
[tr]
[th][B][COLOR="navy"]Name[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="purple"]Level[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="red"]K/D/A[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="teal"]C/D/N[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Left[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Time[/COLOR][/B][/th]
[/tr][tr]
			[th]~Wizkhalifa[/th][th]10[/th][th]1/8/3[/th][th]29/7/3[/th][th]Left[/th][th]30:01[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]AdityaS[/th][th]9[/th][th]1/9/3[/th][th]23/2/0[/th][th]Left[/th][th]30:07[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]demonlordz8t[/th][th]10[/th][th]2/8/0[/th][th]58/2/0[/th][th]Left[/th][th]32:08[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]-bet3dikill-[/th][th]14[/th][th]3/8/3[/th][th]49/4/3[/th][th]Disconnect[/th][th]29:29[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]PANJUL-PASEH1[/th][th]10[/th][th]2/8/3[/th][th]24/0/10[/th][th]Left[/th][th]29:56[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]we-are-soreang[/th][th]11[/th][th]5/4/18[/th][th]34/1/13[/th][th]Left[/th][th]32:11[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]preorder[/th][th]10[/th][th]1/2/3[/th][th]51/0/53[/th][th]Finished[/th][th]32:12[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]mr_guci[/th][th]18[/th][th]7/0/9[/th][th]93/3/20[/th][th]Left[/th][th]32:11[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]HD~[/th][th]17[/th][th]13/0/3[/th][th]77/10/62[/th][th]Left[/th][th]32:11[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]-stavol-[/th][th]13[/th][th]15/5/8[/th][th]116/3/0[/th][th]Finished[/th][th]32:12[/th][th][/tr]
			
[/table]
[/spoiler]
[spoiler=CHAT LOG]  [list](00:00) ~Wizkhalifa: Shortest load by player [-stavol-] was 6.41 seconds.[/list][list](00:00) ~Wizkhalifa: Longest load by player [demonlordz8t] was 19.00 seconds.[/list][list](00:00) ~Wizkhalifa: Your load time was 6.41 seconds.[/list][list](00:00) ~Wizkhalifa: Game APSOAH PRO [/list][list](00:00) ~Wizkhalifa: By ~Wizkhalifa On Bot IDGS-2 will begin[/list][list](00:00) ~Wizkhalifa: Have a nice game and well play.. :)[/list][list](00:00) ~Wizkhalifa: ===================================================[/list][list](00:00) ~Wizkhalifa: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246[/list][list](00:03) HD~: -clear[/list][list](00:06) -stavol-: eh hd[/list][list](00:09) -stavol-: lo masih leg ga[/list][list](00:12) HD~: ga[/list][list](00:14) HD~: uda normal[/list][list](00:16) -stavol-: jangan maksa[/list][list](00:20) -stavol-: untung gua ga post lu[/list][list](00:26) HD~: uda bs [/list][list](00:29) HD~: aman[/list][list](00:29) -stavol-: lu liv[/list][list](00:39) mr_guci: -random[/list][list](00:40) mr_guci: -clear[/list][list](00:43) -stavol-: gua mid[/list][list](00:45) -stavol-: gua mid[/list][list](00:51) mr_guci: -swapall[/list][list](00:52) mr_guci: fast[/list][list](00:53) we-are-soreang: gua mid[/list][list](00:54) we-are-soreang: -clear[/list][list](00:54) mr_guci: ada yang mw ini??[/list][list](00:56) we-are-soreang: :v[/list][list](00:56) -stavol-: gua[/list][list](00:59) mr_guci: -repick[/list][list](01:06) mr_guci: -clear[/list][list](01:17) -stavol-: anjing[/list][list](01:18) mr_guci: z[/list][list](01:19) -stavol-: int semua[/list][list](01:20) we-are-soreang: gile 4 int[/list][list](01:20) -stavol-: dia[/list][list](01:20) we-are-soreang: -clear[/list][list](01:21) -stavol-: liat[/list][list](01:21) mr_guci: g usah share gw[/list][list](01:22) mr_guci: -clear[/list][list](01:22) we-are-soreang: -clear[/list][list](01:23) -stavol-: ckckkcc[/list][list](01:39) mr_guci: del[/list][list](01:40) -stavol-: ga nyesel[/list][list](01:41) -stavol-: ?[/list][list](01:42) HD~: tiny[/list][list](01:43) -stavol-: int semua[/list][list](01:44) mr_guci: bilang kalo mw gw toss[/list][list](01:48) we-are-soreang: tapi gk ada stuner mereka[/list][list](01:53) we-are-soreang: gw curiga sama eza[/list][list](01:56) mr_guci: -clear[/list][list](01:57) we-are-soreang: nanti malah ruiner[/list][list](01:57) -stavol-: gua legenda loh[/list][list](01:58) we-are-soreang: :v[/list][list](01:59) we-are-soreang: -clear[/list][list](02:03) ~Wizkhalifa: yoi[/list][list](02:05) mr_guci: -clear[/list][list](02:23) HD~: paen[/list][list](02:26) HD~: tolol[/list][list](02:32) mr_guci: -clear[/list][list](02:40) we-are-soreang: !sd[/list][list](02:43) we-are-soreang: -clear[/list][list](02:58) HD~: bljrnya bknnya stun [/list][list](02:59) HD~: malah tos[/list][list](03:06) mr_guci: -clear[/list][list](03:09) -stavol-: mati[/list][list](03:15) mr_guci: -clear[/list][list](03:25) mr_guci: -clear[/list][list](03:44) mr_guci: -clear[/list][list](03:55) HD~: cas[/list][list](03:57) mr_guci: -clear[/list][list](03:58) mr_guci: -clear[/list][list](04:09) we-are-soreang: -clear[/list][list](04:12) mr_guci: jalan aja lo[/list][list](04:13) mr_guci: -clear[/list][list](04:18) -stavol-: !cm[/list][list](04:18) ~Wizkhalifa: Checked player [-stavol-]. Ping: 33ms, From: ID, Admin: No, Owner: No, Spoof Checked: Yes, Realm: free.indogamers.us, Reserved:[/list][list](04:18) mr_guci: -clear[/list][list](04:34) we-are-soreang: !cm[/list][list](04:39) we-are-soreang: -clear[/list][list](04:50) mr_guci: -clear[/list][list](05:06) we-are-soreang: !cm[/list][list](05:11) we-are-soreang: sl gope dong kak[/list][list](05:17) mr_guci: -clear[/list][list](05:22) mr_guci: MISS[/list][list](05:22) mr_guci: MISS[/list][list](05:26) mr_guci: MISS[/list][list](05:26) mr_guci: MISS[/list][list](05:27) mr_guci: -clear[/list][list](05:47) ~Wizkhalifa: -bet3dikill-: 648ms, we-are-soreang: 220ms, PANJUL-PASEH1: 36ms, -stavol-: 31ms, HD~: 26ms, demonlordz8t: 20ms, [/list][list](05:47) ~Wizkhalifa: mr_guci: 13ms, AdityaS: 10ms, ~Wizkhalifa: 10ms, preorder: 9ms[/list][list](05:47) ~Wizkhalifa: Setting sync limit to 1000 packets.[/list][list](05:47) -bet3dikill-: y[/list][list](05:47) -bet3dikill-: lag uy[/list][list](05:49) we-are-soreang: -clear[/list][list](05:51) mr_guci: -clear[/list][list](05:56) mr_guci: -clear[/list][list](06:13) mr_guci: -clear[/list][list](06:23) HD~: nm[/list][list](06:23) HD~: v[/list][list](06:33) mr_guci: -clear[/list][list](07:17) mr_guci: MISS[/list][list](07:17) mr_guci: MISS[/list][list](07:21) -stavol-: mis[/list][list](07:24) mr_guci: -clear[/list][list](07:24) mr_guci: -clear[/list][list](07:26) mr_guci: -clear[/list][list](07:27) mr_guci: -clear[/list][list](07:29) we-are-soreang: -clear[/list][list](07:30) -stavol-: invok mis[/list][list](07:35) we-are-soreang: terlalu depan[/list][list](07:39) HD~: km [/list][list](07:41) HD~: terl;alu lama[/list][list](08:09) mr_guci: -clear[/list][list](08:58) mr_guci: -clear[/list][list](08:59) we-are-soreang: hajar[/list][list](09:01) we-are-soreang: gw dateng[/list][list](09:54) mr_guci: -clear[/list][list](09:54) -stavol-: cas[/list][list](09:55) -stavol-: cas[/list][list](10:05) we-are-soreang: blm 6[/list][list](10:08) mr_guci: -clear[/list][list](10:23) we-are-soreang: gw dust[/list][list](10:26) -stavol-: gua asnet[/list][list](10:30) mr_guci: -clear[/list][list](10:32) we-are-soreang: hit dlo[/list][list](10:38) we-are-soreang: -clear[/list][list](10:45) HD~: tos[/list][list](11:05) HD~: awas[/list][list](11:05) HD~: z[/list][list](11:06) HD~: z[/list][list](11:06) HD~: z[/list][list](11:10) mr_guci: -clear[/list][list](11:19) mr_guci: -clear[/list][list](11:46) -stavol-: awas gua mid[/list][list](11:48) mr_guci: -clear[/list][list](12:24) mr_guci: -clear[/list][list](12:43) mr_guci: -clear[/list][list](13:01) -stavol-: hajar[/list][list](13:19) mr_guci: -clear[/list][list](13:27) demonlordz8t: Wew[/list][list](13:27) we-are-soreang: -clear[/list][list](13:28) mr_guci: -clear[/list][list](13:34) -stavol-: !cm[/list][list](13:34) ~Wizkhalifa: Checked player [-stavol-]. Ping: 49ms, From: ID, Admin: No, Owner: No, Spoof Checked: Yes, Realm: free.indogamers.us, Reserved:[/list][list](13:43) we-are-soreang: !cm[/list][list](14:04) -stavol-: fly[/list][list](14:06) -stavol-: menit berapa ni[/list][list](14:10) HD~: bntr[/list][list](14:13) HD~: dkt lg soul[/list][list](14:38) mr_guci: -clear[/list][list](14:46) HD~: tos[/list][list](15:11) mr_guci: -clear[/list][list](15:13) mr_guci: -clear[/list][list](15:30) mr_guci: -clear[/list][list](16:12) mr_guci: -clear[/list][list](16:20) we-are-soreang: sue lag[/list][list](16:22) we-are-soreang: -clear[/list][list](16:23) mr_guci: -clear[/list][list](16:26) -stavol-: kurang 1[/list][list](16:29) -stavol-: rampage[/list][list](16:30) -stavol-: memek lo[/list][list](16:35) PANJUL-PASEH1: bacot[/list][list](16:35) -bet3dikill-: ?[/list][list](16:43) PANJUL-PASEH1: baru gitu aja [/list][list](16:44) -stavol-: bacot ?[/list][list](16:46) -stavol-: wajar[/list][list](16:47) -stavol-: pro[/list][list](16:54) PANJUL-PASEH1: gw rampage keseringan biasa aja kok[/list][list](16:55) mr_guci: -clear[/list][list](16:55) PANJUL-PASEH1: alay[/list][list](17:00) -bet3dikill-: wogh[/list][list](17:03) -stavol-: ituh ketika musuh lo tolol[/list][list](17:06) mr_guci: -clear[/list][list](17:07) -stavol-: musuh lo legenda [/list][list](17:11) PANJUL-PASEH1: kaya lo tipe musuhnya[/list][list](17:13) PANJUL-PASEH1: tolol[/list][list](17:15) mr_guci: -clear[/list][list](17:21) -stavol-: gua tolol lo apa[/list][list](17:23) -stavol-: mines gtu ?[/list][list](17:23) PANJUL-PASEH1: belagu amat[/list][list](17:27) we-are-soreang: -clear[/list][list](17:29) mr_guci: -clear[/list][list](17:33) PANJUL-PASEH1: ga liat tim gw milih int semua lol?[/list][list](17:44) -stavol-: dah gua bilang di awal[/list][list](17:46) PANJUL-PASEH1: ini yg tolol player tim gw[/list][list](17:48) -stavol-: ga baca lo idiot ?[/list][list](17:50) -stavol-: yakin int 4[/list][list](17:52) -stavol-: sr cek[/list][list](17:54) mr_guci: -clear[/list][list](17:54) -stavol-: tolol[/list][list](18:00) PANJUL-PASEH1: bacot lu lol[/list][list](18:10) we-are-soreang: -clear[/list][list](18:11) -stavol-: boleh juga dagon[/list][list](18:12) PANJUL-PASEH1: banyak makan mecin[/list][list](18:18) we-are-soreang: rame[/list][list](18:26) we-are-soreang: tert[/list][list](18:27) we-are-soreang: utan[/list][list](18:35) mr_guci: -clear[/list][list](19:03) mr_guci: -clear[/list][list](19:50) mr_guci: -clear[/list][list](20:56) mr_guci: -clear[/list][list](20:59) mr_guci: -clear[/list][list](21:11) we-are-soreang: -clear[/list][list](21:22) -stavol-: sebelum obs[/list][list](21:23) -stavol-: cek[/list][list](21:37) -stavol-: sebelum utan cek ada obs ga[/list][list](22:03) -stavol-: eh[/list][list](22:05) -stavol-: mr guci[/list][list](22:06) mr_guci: -clear[/list][list](22:09) mr_guci: apaan?[/list][list](22:09) -stavol-: lo kk nya gunawan ya[/list][list](22:13) HD~: tos gw[/list][list](22:17) mr_guci: kaga kenal[/list][list](22:23) -stavol-: nama lo siapa[/list][list](22:31) mr_guci: -clear[/list][list](22:36) -stavol-: lu kenal ilham gunawan ga[/list][list](22:40) mr_guci: kaga[/list][list](22:45) -stavol-: nama lo siapa[/list][list](22:45) mr_guci: -clear[/list][list](22:45) -stavol-: ?[/list][list](22:48) -stavol-: kali aja gua kena;[/list][list](22:50) -stavol-: kenal[/list][list](22:53) mr_guci: nama gw iam[/list][list](22:59) -stavol-: gua fudin[/list][list](23:00) -stavol-: a#[/list][list](23:02) -stavol-: iam#10[/list][list](23:06) -stavol-: pasti lo kenal[/list][list](23:14) mr_guci: -clear[/list][list](23:40) mr_guci: -clear[/list][list](23:53) mr_guci: -clear[/list][list](23:59) ~Wizkhalifa: Abisin gan[/list][list](24:01) we-are-soreang: -clear[/list][list](24:04) mr_guci: -clear[/list][list](24:05) ~Wizkhalifa: ngantuk[/list][list](24:05) -stavol-: ngerah ?[/list][list](24:13) mr_guci: -clear[/list][list](24:24) mr_guci: -clear[/list][list](24:58) mr_guci: -clear[/list][list](25:16) mr_guci: -clear[/list][list](25:27) -bet3dikill-: wkwkw[/list][list](25:30) -bet3dikill-: eza2[/list][list](25:34) we-are-soreang: !cm[/list][list](25:36) we-are-soreang: lag bener[/list][list](25:37) we-are-soreang: entot[/list][list](25:37) mr_guci: -clear[/list][list](25:43) mr_guci: -clear[/list][list](26:17) we-are-soreang: !cm[/list][list](26:18) mr_guci: -clear[/list][list](26:19) -stavol-: tos gua gua post lo[/list][list](26:21) -stavol-: hati hati[/list][list](26:24) -stavol-: peringatan keras[/list][list](26:28) mr_guci: post tuh[/list][list](26:34) -stavol-: kalo ke arah musuh[/list][list](26:51) mr_guci: -clear[/list][list](27:05) we-are-soreang: !cm[/list][list](27:46) mr_guci: -clear[/list][list](28:11) -stavol-: -afk[/list][list](28:39) mr_guci: -clear[/list][list](29:29) ~Wizkhalifa: -bet3dikill- has lost the connection (timed out).[/list][list](29:29) -bet3dikill-: Disconnect[/list][list](29:35) mr_guci: -clear[/list][list](29:48) mr_guci: -clear[/list][list](29:56) ~Wizkhalifa: PANJUL-PASEH1 has left the game voluntarily.[/list][list](29:56) PANJUL-PASEH1: Left[/list][list](30:00) mr_guci: -clear[/list][list](30:01) ~Wizkhalifa: ~Wizkhalifa has left the game voluntarily.[/list][list](30:01) ~Wizkhalifa: Left[/list][list](30:01) AdityaS: Game unlocked. All admins can run game commands.[/list][list](30:07) AdityaS: AdityaS has left the game voluntarily.[/list][list](30:07) AdityaS: Left[/list][list](30:07) mr_guci: -clear[/list][list](30:25) mr_guci: -clear[/list][list](30:59) -stavol-: kelarin[/list][list](31:01) -stavol-: lawan 1 buat apa[/list][list](31:27) mr_guci: -clear[/list][list](31:47) mr_guci: -clear[/list][list](32:08) demonlordz8t: demonlordz8t has left the game voluntarily.[/list][list](32:08) demonlordz8t: Left[/list][list](32:10) we-are-soreang: Game $GAMENAME$ [/list][list](32:10) we-are-soreang: By $OWNERNAME$ On Bot IDGS-2 has over[/list][list](32:10) we-are-soreang: Thank's for play with INDOGAMERS[/list][list](32:10) we-are-soreang: ===================================================[/list][list](32:10) we-are-soreang: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246[/list][list](32:11) we-are-soreang: mr_guci has left the game voluntarily.[/list][list](32:11) mr_guci: Left[/list][list](32:11) we-are-soreang: we-are-soreang has left the game voluntarily.[/list][list](32:11) we-are-soreang: Left[/list][list](32:11) preorder: HD~ has left the game voluntarily.[/list][list](32:11) HD~: Left[/list][list](32:12) preorder: Finished[/list][list](32:12) -stavol-: Finished[/list]
			
			[/spoiler]
			

Chat Log Copy Chat Log

(00:00) ~Wizkhalifa: Shortest load by player [-stavol-] was 6.41 seconds.
(00:00) ~Wizkhalifa: Longest load by player [demonlordz8t] was 19.00 seconds.
(00:00) ~Wizkhalifa: Your load time was 6.41 seconds.
(00:00) ~Wizkhalifa: Game APSOAH PRO
(00:00) ~Wizkhalifa: By ~Wizkhalifa On Bot IDGS-2 will begin
(00:00) ~Wizkhalifa: Have a nice game and well play.. :)
(00:00) ~Wizkhalifa: ===================================================
(00:00) ~Wizkhalifa: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246
(00:03) HD~: -clear
(00:06) -stavol-: eh hd
(00:09) -stavol-: lo masih leg ga
(00:12) HD~: ga
(00:14) HD~: uda normal
(00:16) -stavol-: jangan maksa
(00:20) -stavol-: untung gua ga post lu
(00:26) HD~: uda bs
(00:29) HD~: aman
(00:29) -stavol-: lu liv
(00:39) mr_guci: -random
(00:40) mr_guci: -clear
(00:43) -stavol-: gua mid
(00:45) -stavol-: gua mid
(00:51) mr_guci: -swapall
(00:52) mr_guci: fast
(00:53) we-are-soreang: gua mid
(00:54) we-are-soreang: -clear
(00:54) mr_guci: ada yang mw ini??
(00:56) we-are-soreang: :v
(00:56) -stavol-: gua
(00:59) mr_guci: -repick
(01:06) mr_guci: -clear
(01:17) -stavol-: anjing
(01:18) mr_guci: z
(01:19) -stavol-: int semua
(01:20) we-are-soreang: gile 4 int
(01:20) -stavol-: dia
(01:20) we-are-soreang: -clear
(01:21) -stavol-: liat
(01:21) mr_guci: g usah share gw
(01:22) mr_guci: -clear
(01:22) we-are-soreang: -clear
(01:23) -stavol-: ckckkcc
(01:39) mr_guci: del
(01:40) -stavol-: ga nyesel
(01:41) -stavol-: ?
(01:42) HD~: tiny
(01:43) -stavol-: int semua
(01:44) mr_guci: bilang kalo mw gw toss
(01:48) we-are-soreang: tapi gk ada stuner mereka
(01:53) we-are-soreang: gw curiga sama eza
(01:56) mr_guci: -clear
(01:57) we-are-soreang: nanti malah ruiner
(01:57) -stavol-: gua legenda loh
(01:58) we-are-soreang: :v
(01:59) we-are-soreang: -clear
(02:03) ~Wizkhalifa: yoi
(02:05) mr_guci: -clear
(02:23) HD~: paen
(02:26) HD~: tolol
(02:32) mr_guci: -clear
(02:40) we-are-soreang: !sd
(02:43) we-are-soreang: -clear
(02:58) HD~: bljrnya bknnya stun
(02:59) HD~: malah tos
(03:06) mr_guci: -clear
(03:09) -stavol-: mati
(03:15) mr_guci: -clear
(03:25) mr_guci: -clear
(03:44) mr_guci: -clear
(03:55) HD~: cas
(03:57) mr_guci: -clear
(03:58) mr_guci: -clear
(04:09) we-are-soreang: -clear
(04:12) mr_guci: jalan aja lo
(04:13) mr_guci: -clear
(04:18) -stavol-: !cm
(04:18) ~Wizkhalifa: Checked player [-stavol-]. Ping: 33ms, From: ID, Admin: No, Owner: No, Spoof Checked: Yes, Realm: free.indogamers.us, Reserved:
(04:18) mr_guci: -clear
(04:34) we-are-soreang: !cm
(04:39) we-are-soreang: -clear
(04:50) mr_guci: -clear
(05:06) we-are-soreang: !cm
(05:11) we-are-soreang: sl gope dong kak
(05:17) mr_guci: -clear
(05:22) mr_guci: MISS
(05:22) mr_guci: MISS
(05:26) mr_guci: MISS
(05:26) mr_guci: MISS
(05:27) mr_guci: -clear
(05:47) ~Wizkhalifa: -bet3dikill-: 648ms, we-are-soreang: 220ms, PANJUL-PASEH1: 36ms, -stavol-: 31ms, HD~: 26ms, demonlordz8t: 20ms,
(05:47) ~Wizkhalifa: mr_guci: 13ms, AdityaS: 10ms, ~Wizkhalifa: 10ms, preorder: 9ms
(05:47) ~Wizkhalifa: Setting sync limit to 1000 packets.
(05:47) -bet3dikill-: y
(05:47) -bet3dikill-: lag uy
(05:49) we-are-soreang: -clear
(05:51) mr_guci: -clear
(05:56) mr_guci: -clear
(06:13) mr_guci: -clear
(06:23) HD~: nm
(06:23) HD~: v
(06:33) mr_guci: -clear
(07:17) mr_guci: MISS
(07:17) mr_guci: MISS
(07:21) -stavol-: mis
(07:24) mr_guci: -clear
(07:24) mr_guci: -clear
(07:26) mr_guci: -clear
(07:27) mr_guci: -clear
(07:29) we-are-soreang: -clear
(07:30) -stavol-: invok mis
(07:35) we-are-soreang: terlalu depan
(07:39) HD~: km
(07:41) HD~: terl;alu lama
(08:09) mr_guci: -clear
(08:58) mr_guci: -clear
(08:59) we-are-soreang: hajar
(09:01) we-are-soreang: gw dateng
(09:54) mr_guci: -clear
(09:54) -stavol-: cas
(09:55) -stavol-: cas
(10:05) we-are-soreang: blm 6
(10:08) mr_guci: -clear
(10:23) we-are-soreang: gw dust
(10:26) -stavol-: gua asnet
(10:30) mr_guci: -clear
(10:32) we-are-soreang: hit dlo
(10:38) we-are-soreang: -clear
(10:45) HD~: tos
(11:05) HD~: awas
(11:05) HD~: z
(11:06) HD~: z
(11:06) HD~: z
(11:10) mr_guci: -clear
(11:19) mr_guci: -clear
(11:46) -stavol-: awas gua mid
(11:48) mr_guci: -clear
(12:24) mr_guci: -clear
(12:43) mr_guci: -clear
(13:01) -stavol-: hajar
(13:19) mr_guci: -clear
(13:27) demonlordz8t: Wew
(13:27) we-are-soreang: -clear
(13:28) mr_guci: -clear
(13:34) -stavol-: !cm
(13:34) ~Wizkhalifa: Checked player [-stavol-]. Ping: 49ms, From: ID, Admin: No, Owner: No, Spoof Checked: Yes, Realm: free.indogamers.us, Reserved:
(13:43) we-are-soreang: !cm
(14:04) -stavol-: fly
(14:06) -stavol-: menit berapa ni
(14:10) HD~: bntr
(14:13) HD~: dkt lg soul
(14:38) mr_guci: -clear
(14:46) HD~: tos
(15:11) mr_guci: -clear
(15:13) mr_guci: -clear
(15:30) mr_guci: -clear
(16:12) mr_guci: -clear
(16:20) we-are-soreang: sue lag
(16:22) we-are-soreang: -clear
(16:23) mr_guci: -clear
(16:26) -stavol-: kurang 1
(16:29) -stavol-: rampage
(16:30) -stavol-: memek lo
(16:35) PANJUL-PASEH1: bacot
(16:35) -bet3dikill-: ?
(16:43) PANJUL-PASEH1: baru gitu aja
(16:44) -stavol-: bacot ?
(16:46) -stavol-: wajar
(16:47) -stavol-: pro
(16:54) PANJUL-PASEH1: gw rampage keseringan biasa aja kok
(16:55) mr_guci: -clear
(16:55) PANJUL-PASEH1: alay
(17:00) -bet3dikill-: wogh
(17:03) -stavol-: ituh ketika musuh lo tolol
(17:06) mr_guci: -clear
(17:07) -stavol-: musuh lo legenda
(17:11) PANJUL-PASEH1: kaya lo tipe musuhnya
(17:13) PANJUL-PASEH1: tolol
(17:15) mr_guci: -clear
(17:21) -stavol-: gua tolol lo apa
(17:23) -stavol-: mines gtu ?
(17:23) PANJUL-PASEH1: belagu amat
(17:27) we-are-soreang: -clear
(17:29) mr_guci: -clear
(17:33) PANJUL-PASEH1: ga liat tim gw milih int semua lol?
(17:44) -stavol-: dah gua bilang di awal
(17:46) PANJUL-PASEH1: ini yg tolol player tim gw
(17:48) -stavol-: ga baca lo idiot ?
(17:50) -stavol-: yakin int 4
(17:52) -stavol-: sr cek
(17:54) mr_guci: -clear
(17:54) -stavol-: tolol
(18:00) PANJUL-PASEH1: bacot lu lol
(18:10) we-are-soreang: -clear
(18:11) -stavol-: boleh juga dagon
(18:12) PANJUL-PASEH1: banyak makan mecin
(18:18) we-are-soreang: rame
(18:26) we-are-soreang: tert
(18:27) we-are-soreang: utan
(18:35) mr_guci: -clear
(19:03) mr_guci: -clear
(19:50) mr_guci: -clear
(20:56) mr_guci: -clear
(20:59) mr_guci: -clear
(21:11) we-are-soreang: -clear
(21:22) -stavol-: sebelum obs
(21:23) -stavol-: cek
(21:37) -stavol-: sebelum utan cek ada obs ga
(22:03) -stavol-: eh
(22:05) -stavol-: mr guci
(22:06) mr_guci: -clear
(22:09) mr_guci: apaan?
(22:09) -stavol-: lo kk nya gunawan ya
(22:13) HD~: tos gw
(22:17) mr_guci: kaga kenal
(22:23) -stavol-: nama lo siapa
(22:31) mr_guci: -clear
(22:36) -stavol-: lu kenal ilham gunawan ga
(22:40) mr_guci: kaga
(22:45) -stavol-: nama lo siapa
(22:45) mr_guci: -clear
(22:45) -stavol-: ?
(22:48) -stavol-: kali aja gua kena;
(22:50) -stavol-: kenal
(22:53) mr_guci: nama gw iam
(22:59) -stavol-: gua fudin
(23:00) -stavol-: a#
(23:02) -stavol-: iam#10
(23:06) -stavol-: pasti lo kenal
(23:14) mr_guci: -clear
(23:40) mr_guci: -clear
(23:53) mr_guci: -clear
(23:59) ~Wizkhalifa: Abisin gan
(24:01) we-are-soreang: -clear
(24:04) mr_guci: -clear
(24:05) ~Wizkhalifa: ngantuk
(24:05) -stavol-: ngerah ?
(24:13) mr_guci: -clear
(24:24) mr_guci: -clear
(24:58) mr_guci: -clear
(25:16) mr_guci: -clear
(25:27) -bet3dikill-: wkwkw
(25:30) -bet3dikill-: eza2
(25:34) we-are-soreang: !cm
(25:36) we-are-soreang: lag bener
(25:37) we-are-soreang: entot
(25:37) mr_guci: -clear
(25:43) mr_guci: -clear
(26:17) we-are-soreang: !cm
(26:18) mr_guci: -clear
(26:19) -stavol-: tos gua gua post lo
(26:21) -stavol-: hati hati
(26:24) -stavol-: peringatan keras
(26:28) mr_guci: post tuh
(26:34) -stavol-: kalo ke arah musuh
(26:51) mr_guci: -clear
(27:05) we-are-soreang: !cm
(27:46) mr_guci: -clear
(28:11) -stavol-: -afk
(28:39) mr_guci: -clear
(29:29) ~Wizkhalifa: -bet3dikill- has lost the connection (timed out).
(29:29) -bet3dikill-: Disconnect
(29:35) mr_guci: -clear
(29:48) mr_guci: -clear
(29:56) ~Wizkhalifa: PANJUL-PASEH1 has left the game voluntarily.
(29:56) PANJUL-PASEH1: Left
(30:00) mr_guci: -clear
(30:01) ~Wizkhalifa: ~Wizkhalifa has left the game voluntarily.
(30:01) ~Wizkhalifa: Left
(30:01) AdityaS: Game unlocked. All admins can run game commands.
(30:07) AdityaS: AdityaS has left the game voluntarily.
(30:07) AdityaS: Left
(30:07) mr_guci: -clear
(30:25) mr_guci: -clear
(30:59) -stavol-: kelarin
(31:01) -stavol-: lawan 1 buat apa
(31:27) mr_guci: -clear
(31:47) mr_guci: -clear
(32:08) demonlordz8t: demonlordz8t has left the game voluntarily.
(32:08) demonlordz8t: Left
(32:10) we-are-soreang: Game $GAMENAME$
(32:10) we-are-soreang: By $OWNERNAME$ On Bot IDGS-2 has over
(32:10) we-are-soreang: Thank's for play with INDOGAMERS
(32:10) we-are-soreang: ===================================================
(32:10) we-are-soreang: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246
(32:11) we-are-soreang: mr_guci has left the game voluntarily.
(32:11) mr_guci: Left
(32:11) we-are-soreang: we-are-soreang has left the game voluntarily.
(32:11) we-are-soreang: Left
(32:11) preorder: HD~ has left the game voluntarily.
(32:11) HD~: Left
(32:12) preorder: Finished
(32:12) -stavol-: Finished

Comment

Social Media