FEH

Host : Evo-1 | Player : 11 | Length : 46:40 | Map : Maps\Download\DotA v6.83d.w3x | Saver : CC_Anjanette Version : 24 | Observers : Referees | Winner : Sentinel | Download : Even FEH Challenge 4 Mei 2017.w3g Date Upload : 2017-05-04 17:59:37

Match Statistic

Scourge

CuNLaY-

Level : 9 | APM : 80 |K/D/A : 2/11/9 | CS : 59/0/3 Left at : 38:03 | Reason : Finished
Wraith Band Wraith Band Power Treads (Strength) Wraith Band Yasha Scroll of Town Portal
Skill Items Actions

[NOPROFILE]

Level : 15 | APM : 167 |K/D/A : 1/7/2 | CS : 43/1/0 Left at : 37:42 | Reason : Left
Soul Ring Arcane Boots Mekansm Empty Empty Empty
Skill Items Actions

MyNaMeisKiki~

Level : 13 | APM : 125 |K/D/A : 0/9/10 | CS : 37/4/7 Left at : 37:41 | Reason : Left
Tranquil Boots Ogre Axe Ancient Tango of Essifation Mithril Hammer Ironwood Branch Empty
Skill Items Actions

X-DezaFM

Level : 17 | APM : 106 |K/D/A : 4/10/3 | CS : 65/1/5 Left at : 37:44 | Reason : Left
Magical Bottle - 3/3 Soul Ring Kelens Dagger Arcane Boots Observer Wards Euls Scepter of Divinity
Skill Items Actions

~Mirana

Level : 18 | APM : 103 |K/D/A : 12/8/3 | CS : 87/14/52 Left at : 37:41 | Reason : Left
Mask of Madness Power Treads (Agility) Ring of Aquila Scroll of Town Portal Aghanims Scepter (Void) Buriza-do Kyanon
Skill Items Actions
Sentinel

CC_Anjanette

Level : 13 | APM : 128 |K/D/A : 1/9/14 | CS : 51/14/0 Left at : 38:03 | Reason : Finished
Soul Ring Aghanims Scepter (Warlock) Empty Empty Empty Boots of Speed
Skill Items Actions

babysberz~

Level : 19 | APM : 110 |K/D/A : 8/3/16 | CS : 137/9/8 Left at : 37:46 | Reason : Left
Kelens Dagger Phase Boots Sange and Yasha Boots of Travel Radiance Wraith Band
Skill Items Actions

KENWOOD

Level : 17 | APM : 106 |K/D/A : 6/3/9 | CS : 47/3/5 Left at : 37:46 | Reason : Left
Soul Ring Lothars Edge Kelens Dagger Boots of Speed Bracer Hyperstone
Skill Items Actions

ASTONISH

Level : 20 | APM : 76 |K/D/A : 14/1/22 | CS : 40/3/1 Left at : 37:42 | Reason : Left
Boots of Travel Urn of Shadows Crystalys Magic Wand Empty Khadgar's Pipe of Insight
Skill Items Actions

PrillY~

Level : 17 | APM : 93 |K/D/A : 15/4/10 | CS : 146/22/40 Left at : 37:42 | Reason : Left
Lothars Edge Manta Style (Ranged) Ethereal Blade Power Treads (Agility) Disabled Kelens Dagger Black King Bar (6)
Skill Items Actions

BBcode Forum Copy BBCode

			
[CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]Dota Parser[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="blue"]-Replay Information-[/COLOR][/B][/CENTER]
[COLOR="darkgreen"][B]Sentinel : [/B][/COLOR][CENTER][B][COLOR="navy"][SIZE="3"]-Vs-[/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT] : [B][COLOR="darkslategray"]Scourge[/COLOR][/B][/RIGHT]
[CODE]
[B][COLOR="blue"]Host        	:[/COLOR][/B] Evo-1
[B][COLOR="blue"]Saver       	:[/COLOR][/B] CC_Anjanette
[B][COLOR="blue"]Players     	:[/COLOR][/B] 11
[B][COLOR="blue"]Game Lenght 	:[/COLOR][/B] 46:40
[B][COLOR="blue"]Winner      	:[/COLOR][/B] Sentinel
[B][COLOR="blue"]Parser Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/view_replay/1493895574.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[B][COLOR="blue"]Download Link 	:[/COLOR][/B] [URL="http://dota.indogamers.com/parser/main/download/1493895574.w3g"]Click Here - (http://dotaparser.indogamers.com/)[/URL]
[/CODE][spoiler=GAME BOARD ]
[B][COLOR="navy"]GAME BOARD :[/COLOR][/B]
[table]
[tr]
[th][B][COLOR="navy"]Name[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="purple"]Level[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="red"]K/D/A[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="teal"]C/D/N[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Left[/COLOR][/B][/th][th][B][COLOR="darkolivegreen"]Time[/COLOR][/B][/th]
[/tr][tr]
			[th]CC_Anjanette[/th][th]13[/th][th]1/9/14[/th][th]51/14/0[/th][th]Finished[/th][th]38:03[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]babysberz~[/th][th]19[/th][th]8/3/16[/th][th]137/9/8[/th][th]Left[/th][th]37:46[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]KENWOOD[/th][th]17[/th][th]6/3/9[/th][th]47/3/5[/th][th]Left[/th][th]37:46[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]ASTONISH[/th][th]20[/th][th]14/1/22[/th][th]40/3/1[/th][th]Left[/th][th]37:42[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]PrillY~[/th][th]17[/th][th]15/4/10[/th][th]146/22/40[/th][th]Left[/th][th]37:42[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]CuNLaY-[/th][th]9[/th][th]2/11/9[/th][th]59/0/3[/th][th]Finished[/th][th]38:03[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th][NOPROFILE][/th][th]15[/th][th]1/7/2[/th][th]43/1/0[/th][th]Left[/th][th]37:42[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]MyNaMeisKiki~[/th][th]13[/th][th]0/9/10[/th][th]37/4/7[/th][th]Left[/th][th]37:41[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]X-DezaFM[/th][th]17[/th][th]4/10/3[/th][th]65/1/5[/th][th]Left[/th][th]37:44[/th][th][/tr]
			[tr]
			[th]~Mirana[/th][th]18[/th][th]12/8/3[/th][th]87/14/52[/th][th]Left[/th][th]37:41[/th][th][/tr]
			
[/table]
[/spoiler]
[spoiler=CHAT LOG]  [list](00:00) CuNLaY-: Shortest load by player [X-DezaFM] was 4.16 seconds.[/list][list](00:00) CuNLaY-: Longest load by player [LindSAY] was 17.06 seconds.[/list][list](00:00) CuNLaY-: Your load time was 9.28 seconds.[/list][list](00:00) CuNLaY-: Game FIND [/list][list](00:00) CuNLaY-: By CuNLaY- On Bot Evo-1 will begin[/list][list](00:00) CuNLaY-: Have a nice game and well play.. :)[/list][list](00:00) CuNLaY-: ===================================================[/list][list](00:00) CuNLaY-: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246[/list][list](00:05) ~Mirana: gus[/list][list](00:05) PrillY~: -clear[/list][list](00:05) babysberz~: gmna blh reskom ga ene ?\[/list][list](00:05) PrillY~: ?[/list][list](00:05) PrillY~: lol[/list][list](00:05) babysberz~: draft dolo next ap[/list][list](00:05) ~Mirana: manggil aja, jgn tegang ah[/list][list](00:05) PrillY~: axit warkey[/list][list](00:05) PrillY~: gausah reskom[/list][list](00:05) MyNaMeisKiki~: jgn lo ban [/list][list](00:05) CC_Anjanette: ini draf dulu nanti remake ?[/list][list](00:05) LindSAY: vian jgn lupa ss ping[/list][list](00:05) babysberz~: ga bsa[/list][list](00:05) CC_Anjanette: trus ngapain gw ss ping -_-[/list][list](00:05) LindSAY: serah kalian[/list][list](00:05) CuNLaY-: remake?[/list][list](00:05) LindSAY: serah lu ama cunlay gw obs doang[/list][list](00:05) CuNLaY-: sapa yg nyuruh remake[/list][list](00:05) PrillY~: itu baby minta reskom mele[/list][list](00:05) LindSAY: ga ikut campur gw[/list][list](00:05) babysberz~: ya mau ga ?[/list][list](00:05) babysberz~: klo mau seru game nya mah[/list][list](00:05) babysberz~: kasi la[/list][list](00:05) babysberz~: klo u kroco ma ga kasi[/list][list](00:05) KENWOOD: lg event reskom[/list][list](00:05) CuNLaY-: lah gw nungguin lo gitu?[/list][list](00:05) babysberz~: la u mau gw bante ga ?[/list][list](00:05) CuNLaY-: lo sapa[/list][list](00:05) LindSAY: da da gas[/list][list](00:08) CuNLaY-: reskom tinggal reskom[/list][list](00:10) babysberz~: u nanya gw spp[/list][list](00:14) babysberz~: u pikir u paling berkuasa di sini ?[/list][list](00:15) babysberz~: ngentod[/list][list](00:16) PrillY~: -clear[/list][list](00:16) KENWOOD: dis aja[/list][list](00:17) ASTONISH: dis = ganti orang = kelar urusan[/list][list](00:24) CuNLaY-: lah lo ngatur2 feh[/list][list](00:24) PrillY~: ban meepo[/list][list](00:24) PrillY~: cok[/list][list](00:24) CuNLaY-: punya kuasa apa lo[/list][list](00:24) PrillY~: gg tinker[/list][list](00:24) babysberz~: YAUDA FEH DOANG[/list][list](00:24) babysberz~: EMANG KENAPA NGENTOD[/list][list](00:24) ~Mirana: gtw[/list][list](00:24) babysberz~: LU PIKIR LU PUNYA JABATAN DI IDGS LU MAKIN JAGO GITU ?[/list][list](00:24) PrillY~: babysberz~ yg dis karena omdo ya pas clan wars ?[/list][list](00:24) babysberz~: JADI KALO LU FEH LU PAKE SLARK AWAL2 DUIT LGSG 4000 GT ?[/list][list](00:24) PrillY~: meepo[/list][list](00:24) PrillY~: ban[/list][list](00:24) PrillY~: fast[/list][list](00:24) ~Mirana: krikkrikkrik[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: swt[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: bener" kunyuk[/list][list](00:24) X-DezaFM: nyimak ae dah[/list][list](00:24) PrillY~: dah lo afk aja[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: anjg lo le[/list][list](00:24) PrillY~: wekeke[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: dah makasi[/list][list](00:24) CC_Anjanette: bara perlu gw ban ga[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: meepo gw di ban[/list][list](00:24) PrillY~: sama sama[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: afk gw[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: wkkww[/list][list](00:24) PrillY~: gg[/list][list](00:24) PrillY~: -clear[/list][list](00:24) PrillY~: ada 1 lagi blm gua ban[/list][list](00:24) CC_Anjanette: tuh yg bisa HC[/list][list](00:24) CC_Anjanette: pake[/list][list](00:24) babysberz~: gw spec[/list][list](00:24) CC_Anjanette: ya[/list][list](00:24) babysberz~: REQ BAN[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: lo blm tau hero gw 1 lg[/list][list](00:24) PrillY~: it sniper[/list][list](00:24) babysberz~: blh ?[/list][list](00:24) PrillY~: gg[/list][list](00:24) CC_Anjanette: apa[/list][list](00:24) LindSAY: jgn ban aku di hati kalian kk :3[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: mampos[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: wkwkw[/list][list](00:24) babysberz~: ntr last ban aja [/list][list](00:24) PrillY~: gua bara tq[/list][list](00:24) ~Mirana: sven aja[/list][list](00:24) CC_Anjanette: TAE PUCK GW ILANG[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: bara cemilan bagi gw[/list][list](00:24) ~Mirana: biar bisa feed[/list][list](00:24) PrillY~: yan[/list][list](00:24) CC_Anjanette: ha[/list][list](00:24) PrillY~: -clear[/list][list](00:24) PrillY~: itu siapa bara[/list][list](00:24) CC_Anjanette: ban apa ni[/list][list](00:24) PrillY~: tot[/list][list](00:24) babysberz~: slardar[/list][list](00:24) babysberz~: ban[/list][list](00:24) CC_Anjanette: gw vara[/list][list](00:24) LindSAY: ban sf = hero cunlay, ban raijin = hero ber[/list][list](00:24) PrillY~: undying[/list][list](00:24) LindSAY: :D[/list][list](00:24) PrillY~: ban[/list][list](00:24) PrillY~: kntl[/list][list](00:24) PrillY~: gamau dengerin gua[/list][list](00:24) PrillY~: babe[/list][list](00:24) CC_Anjanette: sabar[/list][list](00:24) PrillY~: dia mana ada yg bisa slardar[/list][list](00:24) babysberz~: ya elah[/list][list](00:24) babysberz~: ga bsa jg[/list][list](00:24) babysberz~: tinggal bakar2 doang[/list][list](00:24) babysberz~: ~_~[/list][list](00:24) PrillY~: tenang tenang[/list][list](00:24) PrillY~: ini ujian[/list][list](00:24) PrillY~: gausah vanik[/list][list](00:24) CC_Anjanette: counter knight ini[/list][list](00:24) CC_Anjanette: gw pick nortom[/list][list](00:24) babysberz~: tinggal difusal[/list][list](00:24) PrillY~: main cepet ian[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: yg jago le[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: jgn cufu"[/list][list](00:24) PrillY~: merem jenk[/list][list](00:24) babysberz~: gw difu y[/list][list](00:24) babysberz~: bwt repelny[/list][list](00:24) PrillY~: ketahuan banget pick kardel ya mad ?[/list][list](00:24) ~Mirana: hellow[/list][list](00:24) babysberz~: gw tktnya dia combo mortred puris nih [/list][list](00:24) LindSAY: calon ultra 2x sniper/spec[/list][list](00:24) CC_Anjanette: ban ape[/list][list](00:24) CC_Anjanette: req[/list][list](00:24) CC_Anjanette: fast[/list][list](00:24) CC_Anjanette: lama[/list][list](00:24) PrillY~: lol[/list][list](00:24) PrillY~: huskar[/list][list](00:24) PrillY~: lah[/list][list](00:24) PrillY~: ban[/list][list](00:24) CC_Anjanette: huskar[/list][list](00:24) CC_Anjanette: ayam[/list][list](00:24) KENWOOD: tiny[/list][list](00:24) babysberz~: pick carry 1 aja[/list][list](00:24) KENWOOD: gw pick tiny[/list][list](00:24) babysberz~: pick undying bole ni [/list][list](00:24) PrillY~: lo diem aja[/list][list](00:24) PrillY~: team lo gajuara clan wars[/list][list](00:24) babysberz~: y[/list][list](00:24) PrillY~:  /w satpam !status berpalingpro[/list][list](00:24) CC_Anjanette: ada yg bisa rasta ?[/list][list](00:24) babysberz~: jadi team u juara 1 ya ?[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: jgn gemeter le[/list][list](00:24) PrillY~: unying[/list][list](00:24) PrillY~: yan[/list][list](00:24) KENWOOD: gw tiny[/list][list](00:24) babysberz~: yuk by1 [/list][list](00:24) PrillY~: 1 jari jenk[/list][list](00:24) PrillY~: yu[/list][list](00:24) CC_Anjanette: warlock tu[/list][list](00:24) PrillY~: kalah apa nih ?[/list][list](00:24) babysberz~: isian aja[/list][list](00:24) PrillY~: ki[/list][list](00:24) CC_Anjanette: kalo gada yg bisa gw pake warlock[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: gw pake bulu rambut le[/list][list](00:24) babysberz~: u orang mana ?[/list][list](00:24) CC_Anjanette: bara bebas[/list][list](00:24) PrillY~: aku diajak by1[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: oi[/list][list](00:24) PrillY~: tangerang[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: ma sapa[/list][list](00:24) PrillY~: sama berpalingpro[/list][list](00:24) PrillY~: -clear[/list][list](00:24) PrillY~: Sama berpalingpro[/list][list](00:24) babysberz~: ki u tau net gw kan [/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: dimana[/list][list](00:24) ~Mirana: takut lu gus?[/list][list](00:24) CC_Anjanette: ban ape[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: gtw gw[/list][list](00:24) babysberz~: bios[/list][list](00:24) CC_Anjanette: gus[/list][list](00:24) PrillY~: ha[/list][list](00:24) babysberz~: dkt glc[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: bios mana ?[/list][list](00:24) CC_Anjanette: banned ape[/list][list](00:24) PrillY~: bntr[/list][list](00:24) CC_Anjanette: ini lu req[/list][list](00:24) PrillY~: huskar[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: gtw gw[/list][list](00:24) CC_Anjanette: last hero[/list][list](00:24) PrillY~: huskar ban[/list][list](00:24) babysberz~: itu prilly senet ga ama u[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: knp emg[/list][list](00:24) CC_Anjanette: gw warlock nih[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: ga[/list][list](00:24) CC_Anjanette: support[/list][list](00:24) babysberz~: mau isian[/list][list](00:24) MyNaMeisKiki~: wah seru dong[/list][list](00:24) CC_Anjanette: 1 lg range[/list][list](00:24) CC_Anjanette: siapa mau req[/list][list](00:24) PrillY~: gua blm cok[/list][list](00:24) CC_Anjanette: int semi carry[/list][list](00:24) PrillY~: -clear[/list][list](00:24) CC_Anjanette: akasha ?[/list][list](00:24) CC_Anjanette: gus ?[/list][list](00:24) PrillY~: ga[/list][list](00:24) PrillY~: bntr[/list][list](00:24) PrillY~: liat hero dia[/list][list](00:24) CC_Anjanette: int semi[/list][list](00:24) babysberz~: storm[/list][list](00:24) KENWOOD: venge?[/list][list](00:24) PrillY~: cie cie[/list][list](00:24) ~Mirana: cie cie[/list][list](00:24) CC_Anjanette: apee[/list][list](00:24) ASTONISH: puck[/list][list](00:24) ~Mirana: sven aja lo gus[/list][list](00:24) CC_Anjanette: gus[/list][list](00:24) ~Mirana: kek tadi[/list][list](00:24) CC_Anjanette: cpet[/list][list](00:24) ~Mirana: :*[/list][list](00:24) PrillY~: nvm gua[/list][list](00:25) PrillY~: -clear[/list][list](00:34) babysberz~: poom[/list][list](00:36) babysberz~: poon[/list][list](00:36) PrillY~: tango[/list][list](00:36) PrillY~: -clear[/list][list](00:40) PrillY~: -clear[/list][list](00:44) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](00:46) CC_Anjanette: -hhn[/list][list](00:46) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](00:48) PrillY~: bagi tango[/list][list](00:49) ASTONISH: -hhn[/list][list](00:49) PrillY~: cok[/list][list](00:49) ASTONISH: -ii[/list][list](00:50) ASTONISH: -don[/list][list](00:51) LindSAY: gw nyalain mh bole?[/list][list](00:51) ASTONISH: -water green[/list][list](00:52) ASTONISH: -clear[/list][list](00:55) PrillY~: -clear[/list][list](00:56) LindSAY: masak hutan gelap[/list][list](00:57) LindSAY: :D[/list][list](00:58) [NOPROFILE]: bolee[/list][list](00:58) PrillY~: obs[/list][list](01:00) PrillY~: 1[/list][list](01:06) PrillY~: gua mh[/list][list](01:08) CC_Anjanette: sini tango[/list][list](01:09) PrillY~: mampos lo mad[/list][list](01:12) ~Mirana: udh tau[/list][list](01:16) ~Mirana: dari dlo lo mah[/list][list](01:20) PrillY~: -di[/list][list](01:21) PrillY~: -don[/list][list](01:21) PrillY~: -hhn[/list][list](01:24) PrillY~: -water red[/list][list](01:24) PrillY~: -clear[/list][list](01:26) PrillY~: tq[/list][list](01:35) CC_Anjanette: gw full supp spec ini[/list][list](01:44) PrillY~: bara support me[/list][list](01:48) LindSAY: cun. vian[/list][list](01:48) CC_Anjanette: bara off lane[/list][list](01:54) LindSAY: ntar tmnin gw event warlock ye[/list][list](01:57) ASTONISH: -clear[/list][list](01:58) ~Mirana: 11 dong[/list][list](01:59) LindSAY: reward find juga[/list][list](02:00) ~Mirana: 3an aja[/list][list](02:04) PrillY~: Gausah obs di mid lo[/list][list](02:08) CC_Anjanette: gw take pick DR keles[/list][list](02:16) LindSAY: ya hbis itu[/list][list](03:00) PrillY~: -clear[/list][list](03:45) LindSAY: lah modenya ga di OI?[/list][list](04:14) PrillY~: -clear[/list][list](04:17) PrillY~: cas[/list][list](04:46) LindSAY: noobs bagus farmnya :3[/list][list](04:48) KENWOOD: 0[/list][list](04:48) KENWOOD: 0[/list][list](04:48) KENWOOD: 0[/list][list](05:13) PrillY~: -clear[/list][list](05:45) PrillY~: piu gua[/list][list](06:36) PrillY~: -clear[/list][list](06:40) PrillY~: -clear[/list][list](06:51) KENWOOD: 0[/list][list](06:52) KENWOOD: 0[/list][list](06:54) ASTONISH: sry[/list][list](06:55) PrillY~: MISS AWAS COK[/list][list](06:55) ASTONISH: abis ada tamu[/list][list](07:07) KENWOOD: 0[/list][list](07:17) ASTONISH: skil 2 lina warlock[/list][list](07:27) PrillY~: -clear[/list][list](08:06) PrillY~: -clear[/list][list](08:17) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](08:25) PrillY~: ya[/list][list](08:49) PrillY~: MISS AWAS COK[/list][list](08:49) PrillY~: -clear[/list][list](09:00) PrillY~: -clear[/list][list](09:00) CC_Anjanette: kurirnya syibuk[/list][list](09:05) PrillY~: -clear[/list][list](09:05) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](09:05) PrillY~: NICE NICE NICE !![/list][list](09:36) PrillY~: -clear[/list][list](09:48) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](09:56) CC_Anjanette: MISS LANE !!![/list][list](09:59) ASTONISH: tos[/list][list](09:59) ASTONISH: pinix[/list][list](10:00) PrillY~: obs lagi[/list][list](10:03) ASTONISH: gas stun[/list][list](10:05) CC_Anjanette: was[/list][list](10:12) PrillY~: -clear[/list][list](10:36) PrillY~: -clear[/list][list](10:48) PrillY~: -clear[/list][list](10:51) PrillY~: 3cas[/list][list](11:11) PrillY~: -clear[/list][list](11:18) CC_Anjanette: bikin urn ga lu[/list][list](11:25) PrillY~: ada bara[/list][list](11:31) PrillY~: yuk atas[/list][list](11:46) babysberz~: kaga[/list][list](11:53) PrillY~: mane kardel[/list][list](11:54) CC_Anjanette: bara udah[/list][list](11:55) babysberz~: bara uda urn[/list][list](12:16) PrillY~: -clear[/list][list](12:22) PrillY~: -clear[/list][list](12:23) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](12:47) PrillY~: -clear[/list][list](13:09) PrillY~: terus[/list][list](13:16) LindSAY: vian slamat[/list][list](13:18) PrillY~: -clear[/list][list](13:20) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](13:42) PrillY~: gaada suaranya ini mamad[/list][list](13:59) ~Mirana: klo mennag tar[/list][list](14:04) PrillY~: azz[/list][list](14:05) PrillY~: -clear[/list][list](14:23) ASTONISH: slow down baby[/list][list](14:56) PrillY~: gas tower bawah[/list][list](15:05) CC_Anjanette: dari tadi gw nunggu[/list][list](15:06) CC_Anjanette: setan[/list][list](15:10) PrillY~: oke oce[/list][list](15:37) PrillY~: -clear[/list][list](15:43) PrillY~: -clear[/list][list](15:57) PrillY~: bawah bar[/list][list](15:58) PrillY~: sikat[/list][list](16:05) PrillY~: -clear[/list][list](16:06) PrillY~: wah[/list][list](16:09) PrillY~: obs ian[/list][list](16:10) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](16:20) PrillY~: -clear[/list][list](16:21) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](16:27) PrillY~: obs[/list][list](16:49) PrillY~: bawah warin[/list][list](16:52) PrillY~: kasih spec farm[/list][list](17:02) PrillY~: -clear[/list][list](17:04) PrillY~: -clear[/list][list](17:13) PrillY~: -clear[/list][list](17:25) PrillY~: -clear[/list][list](17:26) PrillY~: ah[/list][list](17:27) PrillY~: ajg[/list][list](17:40) PrillY~: -clear[/list][list](17:41) PrillY~: tower[/list][list](17:42) CC_Anjanette: yey[/list][list](17:55) PrillY~: -clear[/list][list](18:04) PrillY~: -clear[/list][list](18:10) PrillY~: -clear[/list][list](18:16) PrillY~: -clear[/list][list](18:23) CC_Anjanette: end ?[/list][list](18:26) PrillY~: tar[/list][list](18:29) PrillY~: soul[/list][list](18:36) PrillY~: -st[/list][list](18:37) PrillY~: -clear[/list][list](18:39) PrillY~: gas[/list][list](18:56) CC_Anjanette: gada ward[/list][list](19:00) PrillY~: -clear[/list][list](19:09) PrillY~: -st[/list][list](19:10) babysberz~: haunt jam 11[/list][list](19:14) PrillY~: -clear[/list][list](19:16) PrillY~: as[/list][list](19:20) CC_Anjanette: smoke sini[/list][list](19:28) babysberz~: haunt rede[/list][list](19:34) PrillY~: cas[/list][list](19:36) PrillY~: omni[/list][list](19:43) PrillY~: -clear[/list][list](19:56) PrillY~: -clear[/list][list](20:02) PrillY~: -clear[/list][list](20:10) PrillY~: NICE NICE NICE !![/list][list](20:11) PrillY~: -clear[/list][list](20:15) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](20:57) PrillY~: -clear[/list][list](21:00) PrillY~: tower[/list][list](21:00) PrillY~: ajg[/list][list](21:01) PrillY~: sikat[/list][list](21:14) PrillY~: -clear[/list][list](21:26) PrillY~: -clear[/list][list](21:28) PrillY~: -clear[/list][list](21:30) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](21:31) PrillY~: -clear[/list][list](21:33) PrillY~: -clear[/list][list](21:41) PrillY~: -clear[/list][list](22:12) PrillY~: -clear[/list][list](22:14) PrillY~: pse[/list][list](22:31) PrillY~: gas[/list][list](22:41) CuNLaY-: LindSAY was unrecoverably dropped from GProxy++.[/list][list](22:41) LindSAY: Left[/list][list](22:45) PrillY~: -clear[/list][list](23:09) PrillY~: -clear[/list][list](23:12) PrillY~: -clear[/list][list](23:12) CC_Anjanette: GET BACK !!![/list][list](23:26) PrillY~: -clear[/list][list](23:30) PrillY~: -clear[/list][list](23:41) PrillY~: -clear[/list][list](23:52) CC_Anjanette: nice2[/list][list](23:53) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](23:55) PrillY~: -clear[/list][list](24:00) PrillY~: -clear[/list][list](24:00) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](24:09) CC_Anjanette: rata itu[/list][list](24:24) PrillY~: -clear[/list][list](24:41) PrillY~: -clear[/list][list](24:42) PrillY~: ya[/list][list](24:44) PrillY~: mid sikat[/list][list](25:12) CC_Anjanette: smoke[/list][list](25:13) PrillY~: go mid[/list][list](25:29) PrillY~: -clear[/list][list](25:35) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](25:35) PrillY~: -clear[/list][list](25:38) PrillY~: -clear[/list][list](25:43) PrillY~: -clear[/list][list](25:45) PrillY~: -clear[/list][list](25:46) PrillY~: -clear[/list][list](25:47) PrillY~: -clear[/list][list](25:58) PrillY~: -clear[/list][list](26:04) PrillY~: -clear[/list][list](26:07) CC_Anjanette: ggwp ?[/list][list](26:07) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](26:15) PrillY~: atas[/list][list](26:16) PrillY~: tower[/list][list](26:36) PrillY~: -clear[/list][list](26:38) PrillY~: go mid[/list][list](26:47) CC_Anjanette: ayo ultramilknya[/list][list](26:57) ASTONISH: pipe crimson already[/list][list](27:10) PrillY~: -clear[/list][list](27:13) PrillY~: -clear[/list][list](27:25) PrillY~: -clear[/list][list](27:37) PrillY~: gas[/list][list](27:38) PrillY~: yu[/list][list](27:41) babysberz~: beli relic bntr[/list][list](27:43) PrillY~: incer omni[/list][list](28:05) babysberz~: invis[/list][list](28:06) PrillY~: asalah[/list][list](28:07) PrillY~: ase[/list][list](28:21) PrillY~: -clear[/list][list](28:42) PrillY~: barrack[/list][list](28:42) PrillY~: -clear[/list][list](29:19) PrillY~: -clear[/list][list](29:25) PrillY~: -clear[/list][list](29:26) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](29:26) PrillY~: -clear[/list][list](29:32) PrillY~: -clear[/list][list](29:35) PrillY~: gas mid[/list][list](29:44) PrillY~: -clear[/list][list](29:50) PrillY~: -clear[/list][list](29:53) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](29:58) CC_Anjanette: bruaakakaka[/list][list](29:59) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](29:59) PrillY~: -clear[/list][list](30:02) PrillY~: -clear[/list][list](30:05) PrillY~: urn[/list][list](30:14) PrillY~: -clear[/list][list](30:16) PrillY~: tae[/list][list](30:17) PrillY~: -clear[/list][list](30:18) X-DezaFM: awewaekwaek[/list][list](30:25) PrillY~: terus[/list][list](30:28) PrillY~: terus[/list][list](30:29) PrillY~: gaada dt[/list][list](30:35) PrillY~: -clear[/list][list](30:37) PrillY~: b[/list][list](30:42) PrillY~: b[/list][list](31:23) CC_Anjanette: end aja riskan dt itu[/list][list](31:43) PrillY~: cari soul bntr[/list][list](31:54) PrillY~: -st[/list][list](31:57) PrillY~: obs[/list][list](31:58) PrillY~: yan[/list][list](31:58) PrillY~: -clear[/list][list](32:05) PrillY~: -clear[/list][list](32:10) PrillY~: -clear[/list][list](32:15) CC_Anjanette: kemon[/list][list](32:15) PrillY~: gas[/list][list](32:15) CC_Anjanette: rs[/list][list](32:16) PrillY~: -st[/list][list](32:17) PrillY~: -clear[/list][list](32:38) PrillY~: -clear[/list][list](32:54) PrillY~: -st[/list][list](32:55) PrillY~: -clear[/list][list](33:19) PrillY~: sikat[/list][list](33:20) PrillY~: omni[/list][list](33:20) PrillY~: -clear[/list][list](33:23) PrillY~: -clear[/list][list](33:37) PrillY~: -clear[/list][list](33:50) PrillY~: -clear[/list][list](34:16) CuNLaY-: dimari 5 lagi vian[/list][list](34:18) PrillY~: -clear[/list][list](34:24) CC_Anjanette: koakwdwad[/list][list](34:31) CC_Anjanette: tahan cun[/list][list](34:35) CC_Anjanette: jgn ampe metong lu[/list][list](34:35) PrillY~: -clear[/list][list](34:41) CuNLaY-: ada yg pengen wkowko[/list][list](34:45) CC_Anjanette: kaokwdawd[/list][list](35:22) CC_Anjanette: baranya perawan tuh[/list][list](35:44) PrillY~: -clear[/list][list](35:49) PrillY~: -clear[/list][list](36:01) PrillY~: -clear[/list][list](36:03) CC_Anjanette: kaowdkoakwd [/list][list](36:06) PrillY~: -clear[/list][list](36:07) CC_Anjanette: mampos lo mad[/list][list](36:08) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](36:09) PrillY~: -clear[/list][list](36:11) PrillY~: -clear[/list][list](36:15) PrillY~: -clear[/list][list](36:15) CC_Anjanette: -CLEAR[/list][list](36:48) PrillY~: gimna mad?[/list][list](36:48) PrillY~: -clear[/list][list](36:54) ~Mirana: biasa aja[/list][list](36:57) PrillY~: -clear[/list][list](37:14) PrillY~: -clear[/list][list](37:38) PrillY~: -clear[/list][list](37:40) CuNLaY-: Game $GAMENAME$ [/list][list](37:40) CuNLaY-: By $OWNERNAME$ On Bot Evo-1 has over[/list][list](37:40) CuNLaY-: Thank's for play with INDOGAMERS[/list][list](37:40) CuNLaY-: ===================================================[/list][list](37:40) CuNLaY-: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246[/list][list](37:41) PrillY~: -clear[/list][list](37:41) CuNLaY-: ~Mirana has left the game voluntarily.[/list][list](37:41) ~Mirana: Left[/list][list](37:41) CuNLaY-: MyNaMeisKiki~ has left the game voluntarily.[/list][list](37:41) MyNaMeisKiki~: Left[/list][list](37:42) CuNLaY-: [NOPROFILE] has left the game voluntarily.[/list][list](37:42) [NOPROFILE]: Left[/list][list](37:42) CuNLaY-: ASTONISH has left the game voluntarily.[/list][list](37:42) ASTONISH: Left[/list][list](37:42) CuNLaY-: PrillY~ has left the game voluntarily.[/list][list](37:42) PrillY~: Left[/list][list](37:44) CuNLaY-: X-DezaFM has left the game voluntarily.[/list][list](37:44) X-DezaFM: Left[/list][list](37:46) CuNLaY-: KENWOOD has left the game voluntarily.[/list][list](37:46) KENWOOD: Left[/list][list](37:46) CuNLaY-: babysberz~ has left the game voluntarily.[/list][list](37:46) babysberz~: Left[/list][list](37:49) CuNLaY-: frag[/list][list](37:50) CuNLaY-: jgn lupa[/list][list](37:58) CuNLaY-: inget di pisah idgs ya idgs find ya find[/list][list](38:03) CuNLaY-: Finished[/list][list](38:03) CC_Anjanette: Finished[/list]
			
			[/spoiler]
			

Chat Log Copy Chat Log

(00:00) CuNLaY-: Shortest load by player [X-DezaFM] was 4.16 seconds.
(00:00) CuNLaY-: Longest load by player [LindSAY] was 17.06 seconds.
(00:00) CuNLaY-: Your load time was 9.28 seconds.
(00:00) CuNLaY-: Game FIND
(00:00) CuNLaY-: By CuNLaY- On Bot Evo-1 will begin
(00:00) CuNLaY-: Have a nice game and well play.. :)
(00:00) CuNLaY-: ===================================================
(00:00) CuNLaY-: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246
(00:05) ~Mirana: gus
(00:05) PrillY~: -clear
(00:05) babysberz~: gmna blh reskom ga ene ?\
(00:05) PrillY~: ?
(00:05) PrillY~: lol
(00:05) babysberz~: draft dolo next ap
(00:05) ~Mirana: manggil aja, jgn tegang ah
(00:05) PrillY~: axit warkey
(00:05) PrillY~: gausah reskom
(00:05) MyNaMeisKiki~: jgn lo ban
(00:05) CC_Anjanette: ini draf dulu nanti remake ?
(00:05) LindSAY: vian jgn lupa ss ping
(00:05) babysberz~: ga bsa
(00:05) CC_Anjanette: trus ngapain gw ss ping -_-
(00:05) LindSAY: serah kalian
(00:05) CuNLaY-: remake?
(00:05) LindSAY: serah lu ama cunlay gw obs doang
(00:05) CuNLaY-: sapa yg nyuruh remake
(00:05) PrillY~: itu baby minta reskom mele
(00:05) LindSAY: ga ikut campur gw
(00:05) babysberz~: ya mau ga ?
(00:05) babysberz~: klo mau seru game nya mah
(00:05) babysberz~: kasi la
(00:05) babysberz~: klo u kroco ma ga kasi
(00:05) KENWOOD: lg event reskom
(00:05) CuNLaY-: lah gw nungguin lo gitu?
(00:05) babysberz~: la u mau gw bante ga ?
(00:05) CuNLaY-: lo sapa
(00:05) LindSAY: da da gas
(00:08) CuNLaY-: reskom tinggal reskom
(00:10) babysberz~: u nanya gw spp
(00:14) babysberz~: u pikir u paling berkuasa di sini ?
(00:15) babysberz~: ngentod
(00:16) PrillY~: -clear
(00:16) KENWOOD: dis aja
(00:17) ASTONISH: dis = ganti orang = kelar urusan
(00:24) CuNLaY-: lah lo ngatur2 feh
(00:24) PrillY~: ban meepo
(00:24) PrillY~: cok
(00:24) CuNLaY-: punya kuasa apa lo
(00:24) PrillY~: gg tinker
(00:24) babysberz~: YAUDA FEH DOANG
(00:24) babysberz~: EMANG KENAPA NGENTOD
(00:24) ~Mirana: gtw
(00:24) babysberz~: LU PIKIR LU PUNYA JABATAN DI IDGS LU MAKIN JAGO GITU ?
(00:24) PrillY~: babysberz~ yg dis karena omdo ya pas clan wars ?
(00:24) babysberz~: JADI KALO LU FEH LU PAKE SLARK AWAL2 DUIT LGSG 4000 GT ?
(00:24) PrillY~: meepo
(00:24) PrillY~: ban
(00:24) PrillY~: fast
(00:24) ~Mirana: krikkrikkrik
(00:24) MyNaMeisKiki~: swt
(00:24) MyNaMeisKiki~: bener" kunyuk
(00:24) X-DezaFM: nyimak ae dah
(00:24) PrillY~: dah lo afk aja
(00:24) MyNaMeisKiki~: anjg lo le
(00:24) PrillY~: wekeke
(00:24) MyNaMeisKiki~: dah makasi
(00:24) CC_Anjanette: bara perlu gw ban ga
(00:24) MyNaMeisKiki~: meepo gw di ban
(00:24) PrillY~: sama sama
(00:24) MyNaMeisKiki~: afk gw
(00:24) MyNaMeisKiki~: wkkww
(00:24) PrillY~: gg
(00:24) PrillY~: -clear
(00:24) PrillY~: ada 1 lagi blm gua ban
(00:24) CC_Anjanette: tuh yg bisa HC
(00:24) CC_Anjanette: pake
(00:24) babysberz~: gw spec
(00:24) CC_Anjanette: ya
(00:24) babysberz~: REQ BAN
(00:24) MyNaMeisKiki~: lo blm tau hero gw 1 lg
(00:24) PrillY~: it sniper
(00:24) babysberz~: blh ?
(00:24) PrillY~: gg
(00:24) CC_Anjanette: apa
(00:24) LindSAY: jgn ban aku di hati kalian kk :3
(00:24) MyNaMeisKiki~: mampos
(00:24) MyNaMeisKiki~: wkwkw
(00:24) babysberz~: ntr last ban aja
(00:24) PrillY~: gua bara tq
(00:24) ~Mirana: sven aja
(00:24) CC_Anjanette: TAE PUCK GW ILANG
(00:24) MyNaMeisKiki~: bara cemilan bagi gw
(00:24) ~Mirana: biar bisa feed
(00:24) PrillY~: yan
(00:24) CC_Anjanette: ha
(00:24) PrillY~: -clear
(00:24) PrillY~: itu siapa bara
(00:24) CC_Anjanette: ban apa ni
(00:24) PrillY~: tot
(00:24) babysberz~: slardar
(00:24) babysberz~: ban
(00:24) CC_Anjanette: gw vara
(00:24) LindSAY: ban sf = hero cunlay, ban raijin = hero ber
(00:24) PrillY~: undying
(00:24) LindSAY: :D
(00:24) PrillY~: ban
(00:24) PrillY~: kntl
(00:24) PrillY~: gamau dengerin gua
(00:24) PrillY~: babe
(00:24) CC_Anjanette: sabar
(00:24) PrillY~: dia mana ada yg bisa slardar
(00:24) babysberz~: ya elah
(00:24) babysberz~: ga bsa jg
(00:24) babysberz~: tinggal bakar2 doang
(00:24) babysberz~: ~_~
(00:24) PrillY~: tenang tenang
(00:24) PrillY~: ini ujian
(00:24) PrillY~: gausah vanik
(00:24) CC_Anjanette: counter knight ini
(00:24) CC_Anjanette: gw pick nortom
(00:24) babysberz~: tinggal difusal
(00:24) PrillY~: main cepet ian
(00:24) MyNaMeisKiki~: yg jago le
(00:24) MyNaMeisKiki~: jgn cufu"
(00:24) PrillY~: merem jenk
(00:24) babysberz~: gw difu y
(00:24) babysberz~: bwt repelny
(00:24) PrillY~: ketahuan banget pick kardel ya mad ?
(00:24) ~Mirana: hellow
(00:24) babysberz~: gw tktnya dia combo mortred puris nih
(00:24) LindSAY: calon ultra 2x sniper/spec
(00:24) CC_Anjanette: ban ape
(00:24) CC_Anjanette: req
(00:24) CC_Anjanette: fast
(00:24) CC_Anjanette: lama
(00:24) PrillY~: lol
(00:24) PrillY~: huskar
(00:24) PrillY~: lah
(00:24) PrillY~: ban
(00:24) CC_Anjanette: huskar
(00:24) CC_Anjanette: ayam
(00:24) KENWOOD: tiny
(00:24) babysberz~: pick carry 1 aja
(00:24) KENWOOD: gw pick tiny
(00:24) babysberz~: pick undying bole ni
(00:24) PrillY~: lo diem aja
(00:24) PrillY~: team lo gajuara clan wars
(00:24) babysberz~: y
(00:24) PrillY~: /w satpam !status berpalingpro
(00:24) CC_Anjanette: ada yg bisa rasta ?
(00:24) babysberz~: jadi team u juara 1 ya ?
(00:24) MyNaMeisKiki~: jgn gemeter le
(00:24) PrillY~: unying
(00:24) PrillY~: yan
(00:24) KENWOOD: gw tiny
(00:24) babysberz~: yuk by1
(00:24) PrillY~: 1 jari jenk
(00:24) PrillY~: yu
(00:24) CC_Anjanette: warlock tu
(00:24) PrillY~: kalah apa nih ?
(00:24) babysberz~: isian aja
(00:24) PrillY~: ki
(00:24) CC_Anjanette: kalo gada yg bisa gw pake warlock
(00:24) MyNaMeisKiki~: gw pake bulu rambut le
(00:24) babysberz~: u orang mana ?
(00:24) CC_Anjanette: bara bebas
(00:24) PrillY~: aku diajak by1
(00:24) MyNaMeisKiki~: oi
(00:24) PrillY~: tangerang
(00:24) MyNaMeisKiki~: ma sapa
(00:24) PrillY~: sama berpalingpro
(00:24) PrillY~: -clear
(00:24) PrillY~: Sama berpalingpro
(00:24) babysberz~: ki u tau net gw kan
(00:24) MyNaMeisKiki~: dimana
(00:24) ~Mirana: takut lu gus?
(00:24) CC_Anjanette: ban ape
(00:24) MyNaMeisKiki~: gtw gw
(00:24) babysberz~: bios
(00:24) CC_Anjanette: gus
(00:24) PrillY~: ha
(00:24) babysberz~: dkt glc
(00:24) MyNaMeisKiki~: bios mana ?
(00:24) CC_Anjanette: banned ape
(00:24) PrillY~: bntr
(00:24) CC_Anjanette: ini lu req
(00:24) PrillY~: huskar
(00:24) MyNaMeisKiki~: gtw gw
(00:24) CC_Anjanette: last hero
(00:24) PrillY~: huskar ban
(00:24) babysberz~: itu prilly senet ga ama u
(00:24) MyNaMeisKiki~: knp emg
(00:24) CC_Anjanette: gw warlock nih
(00:24) MyNaMeisKiki~: ga
(00:24) CC_Anjanette: support
(00:24) babysberz~: mau isian
(00:24) MyNaMeisKiki~: wah seru dong
(00:24) CC_Anjanette: 1 lg range
(00:24) CC_Anjanette: siapa mau req
(00:24) PrillY~: gua blm cok
(00:24) CC_Anjanette: int semi carry
(00:24) PrillY~: -clear
(00:24) CC_Anjanette: akasha ?
(00:24) CC_Anjanette: gus ?
(00:24) PrillY~: ga
(00:24) PrillY~: bntr
(00:24) PrillY~: liat hero dia
(00:24) CC_Anjanette: int semi
(00:24) babysberz~: storm
(00:24) KENWOOD: venge?
(00:24) PrillY~: cie cie
(00:24) ~Mirana: cie cie
(00:24) CC_Anjanette: apee
(00:24) ASTONISH: puck
(00:24) ~Mirana: sven aja lo gus
(00:24) CC_Anjanette: gus
(00:24) ~Mirana: kek tadi
(00:24) CC_Anjanette: cpet
(00:24) ~Mirana: :*
(00:24) PrillY~: nvm gua
(00:25) PrillY~: -clear
(00:34) babysberz~: poom
(00:36) babysberz~: poon
(00:36) PrillY~: tango
(00:36) PrillY~: -clear
(00:40) PrillY~: -clear
(00:44) CC_Anjanette: -CLEAR
(00:46) CC_Anjanette: -hhn
(00:46) CC_Anjanette: -CLEAR
(00:48) PrillY~: bagi tango
(00:49) ASTONISH: -hhn
(00:49) PrillY~: cok
(00:49) ASTONISH: -ii
(00:50) ASTONISH: -don
(00:51) LindSAY: gw nyalain mh bole?
(00:51) ASTONISH: -water green
(00:52) ASTONISH: -clear
(00:55) PrillY~: -clear
(00:56) LindSAY: masak hutan gelap
(00:57) LindSAY: :D
(00:58) [NOPROFILE]: bolee
(00:58) PrillY~: obs
(01:00) PrillY~: 1
(01:06) PrillY~: gua mh
(01:08) CC_Anjanette: sini tango
(01:09) PrillY~: mampos lo mad
(01:12) ~Mirana: udh tau
(01:16) ~Mirana: dari dlo lo mah
(01:20) PrillY~: -di
(01:21) PrillY~: -don
(01:21) PrillY~: -hhn
(01:24) PrillY~: -water red
(01:24) PrillY~: -clear
(01:26) PrillY~: tq
(01:35) CC_Anjanette: gw full supp spec ini
(01:44) PrillY~: bara support me
(01:48) LindSAY: cun. vian
(01:48) CC_Anjanette: bara off lane
(01:54) LindSAY: ntar tmnin gw event warlock ye
(01:57) ASTONISH: -clear
(01:58) ~Mirana: 11 dong
(01:59) LindSAY: reward find juga
(02:00) ~Mirana: 3an aja
(02:04) PrillY~: Gausah obs di mid lo
(02:08) CC_Anjanette: gw take pick DR keles
(02:16) LindSAY: ya hbis itu
(03:00) PrillY~: -clear
(03:45) LindSAY: lah modenya ga di OI?
(04:14) PrillY~: -clear
(04:17) PrillY~: cas
(04:46) LindSAY: noobs bagus farmnya :3
(04:48) KENWOOD: 0
(04:48) KENWOOD: 0
(04:48) KENWOOD: 0
(05:13) PrillY~: -clear
(05:45) PrillY~: piu gua
(06:36) PrillY~: -clear
(06:40) PrillY~: -clear
(06:51) KENWOOD: 0
(06:52) KENWOOD: 0
(06:54) ASTONISH: sry
(06:55) PrillY~: MISS AWAS COK
(06:55) ASTONISH: abis ada tamu
(07:07) KENWOOD: 0
(07:17) ASTONISH: skil 2 lina warlock
(07:27) PrillY~: -clear
(08:06) PrillY~: -clear
(08:17) CC_Anjanette: -CLEAR
(08:25) PrillY~: ya
(08:49) PrillY~: MISS AWAS COK
(08:49) PrillY~: -clear
(09:00) PrillY~: -clear
(09:00) CC_Anjanette: kurirnya syibuk
(09:05) PrillY~: -clear
(09:05) CC_Anjanette: -CLEAR
(09:05) PrillY~: NICE NICE NICE !!
(09:36) PrillY~: -clear
(09:48) CC_Anjanette: -CLEAR
(09:56) CC_Anjanette: MISS LANE !!!
(09:59) ASTONISH: tos
(09:59) ASTONISH: pinix
(10:00) PrillY~: obs lagi
(10:03) ASTONISH: gas stun
(10:05) CC_Anjanette: was
(10:12) PrillY~: -clear
(10:36) PrillY~: -clear
(10:48) PrillY~: -clear
(10:51) PrillY~: 3cas
(11:11) PrillY~: -clear
(11:18) CC_Anjanette: bikin urn ga lu
(11:25) PrillY~: ada bara
(11:31) PrillY~: yuk atas
(11:46) babysberz~: kaga
(11:53) PrillY~: mane kardel
(11:54) CC_Anjanette: bara udah
(11:55) babysberz~: bara uda urn
(12:16) PrillY~: -clear
(12:22) PrillY~: -clear
(12:23) CC_Anjanette: -CLEAR
(12:47) PrillY~: -clear
(13:09) PrillY~: terus
(13:16) LindSAY: vian slamat
(13:18) PrillY~: -clear
(13:20) CC_Anjanette: -CLEAR
(13:42) PrillY~: gaada suaranya ini mamad
(13:59) ~Mirana: klo mennag tar
(14:04) PrillY~: azz
(14:05) PrillY~: -clear
(14:23) ASTONISH: slow down baby
(14:56) PrillY~: gas tower bawah
(15:05) CC_Anjanette: dari tadi gw nunggu
(15:06) CC_Anjanette: setan
(15:10) PrillY~: oke oce
(15:37) PrillY~: -clear
(15:43) PrillY~: -clear
(15:57) PrillY~: bawah bar
(15:58) PrillY~: sikat
(16:05) PrillY~: -clear
(16:06) PrillY~: wah
(16:09) PrillY~: obs ian
(16:10) CC_Anjanette: -CLEAR
(16:20) PrillY~: -clear
(16:21) CC_Anjanette: -CLEAR
(16:27) PrillY~: obs
(16:49) PrillY~: bawah warin
(16:52) PrillY~: kasih spec farm
(17:02) PrillY~: -clear
(17:04) PrillY~: -clear
(17:13) PrillY~: -clear
(17:25) PrillY~: -clear
(17:26) PrillY~: ah
(17:27) PrillY~: ajg
(17:40) PrillY~: -clear
(17:41) PrillY~: tower
(17:42) CC_Anjanette: yey
(17:55) PrillY~: -clear
(18:04) PrillY~: -clear
(18:10) PrillY~: -clear
(18:16) PrillY~: -clear
(18:23) CC_Anjanette: end ?
(18:26) PrillY~: tar
(18:29) PrillY~: soul
(18:36) PrillY~: -st
(18:37) PrillY~: -clear
(18:39) PrillY~: gas
(18:56) CC_Anjanette: gada ward
(19:00) PrillY~: -clear
(19:09) PrillY~: -st
(19:10) babysberz~: haunt jam 11
(19:14) PrillY~: -clear
(19:16) PrillY~: as
(19:20) CC_Anjanette: smoke sini
(19:28) babysberz~: haunt rede
(19:34) PrillY~: cas
(19:36) PrillY~: omni
(19:43) PrillY~: -clear
(19:56) PrillY~: -clear
(20:02) PrillY~: -clear
(20:10) PrillY~: NICE NICE NICE !!
(20:11) PrillY~: -clear
(20:15) CC_Anjanette: -CLEAR
(20:57) PrillY~: -clear
(21:00) PrillY~: tower
(21:00) PrillY~: ajg
(21:01) PrillY~: sikat
(21:14) PrillY~: -clear
(21:26) PrillY~: -clear
(21:28) PrillY~: -clear
(21:30) CC_Anjanette: -CLEAR
(21:31) PrillY~: -clear
(21:33) PrillY~: -clear
(21:41) PrillY~: -clear
(22:12) PrillY~: -clear
(22:14) PrillY~: pse
(22:31) PrillY~: gas
(22:41) CuNLaY-: LindSAY was unrecoverably dropped from GProxy++.
(22:41) LindSAY: Left
(22:45) PrillY~: -clear
(23:09) PrillY~: -clear
(23:12) PrillY~: -clear
(23:12) CC_Anjanette: GET BACK !!!
(23:26) PrillY~: -clear
(23:30) PrillY~: -clear
(23:41) PrillY~: -clear
(23:52) CC_Anjanette: nice2
(23:53) CC_Anjanette: -CLEAR
(23:55) PrillY~: -clear
(24:00) PrillY~: -clear
(24:00) CC_Anjanette: -CLEAR
(24:09) CC_Anjanette: rata itu
(24:24) PrillY~: -clear
(24:41) PrillY~: -clear
(24:42) PrillY~: ya
(24:44) PrillY~: mid sikat
(25:12) CC_Anjanette: smoke
(25:13) PrillY~: go mid
(25:29) PrillY~: -clear
(25:35) CC_Anjanette: -CLEAR
(25:35) PrillY~: -clear
(25:38) PrillY~: -clear
(25:43) PrillY~: -clear
(25:45) PrillY~: -clear
(25:46) PrillY~: -clear
(25:47) PrillY~: -clear
(25:58) PrillY~: -clear
(26:04) PrillY~: -clear
(26:07) CC_Anjanette: ggwp ?
(26:07) CC_Anjanette: -CLEAR
(26:15) PrillY~: atas
(26:16) PrillY~: tower
(26:36) PrillY~: -clear
(26:38) PrillY~: go mid
(26:47) CC_Anjanette: ayo ultramilknya
(26:57) ASTONISH: pipe crimson already
(27:10) PrillY~: -clear
(27:13) PrillY~: -clear
(27:25) PrillY~: -clear
(27:37) PrillY~: gas
(27:38) PrillY~: yu
(27:41) babysberz~: beli relic bntr
(27:43) PrillY~: incer omni
(28:05) babysberz~: invis
(28:06) PrillY~: asalah
(28:07) PrillY~: ase
(28:21) PrillY~: -clear
(28:42) PrillY~: barrack
(28:42) PrillY~: -clear
(29:19) PrillY~: -clear
(29:25) PrillY~: -clear
(29:26) CC_Anjanette: -CLEAR
(29:26) PrillY~: -clear
(29:32) PrillY~: -clear
(29:35) PrillY~: gas mid
(29:44) PrillY~: -clear
(29:50) PrillY~: -clear
(29:53) CC_Anjanette: -CLEAR
(29:58) CC_Anjanette: bruaakakaka
(29:59) CC_Anjanette: -CLEAR
(29:59) PrillY~: -clear
(30:02) PrillY~: -clear
(30:05) PrillY~: urn
(30:14) PrillY~: -clear
(30:16) PrillY~: tae
(30:17) PrillY~: -clear
(30:18) X-DezaFM: awewaekwaek
(30:25) PrillY~: terus
(30:28) PrillY~: terus
(30:29) PrillY~: gaada dt
(30:35) PrillY~: -clear
(30:37) PrillY~: b
(30:42) PrillY~: b
(31:23) CC_Anjanette: end aja riskan dt itu
(31:43) PrillY~: cari soul bntr
(31:54) PrillY~: -st
(31:57) PrillY~: obs
(31:58) PrillY~: yan
(31:58) PrillY~: -clear
(32:05) PrillY~: -clear
(32:10) PrillY~: -clear
(32:15) CC_Anjanette: kemon
(32:15) PrillY~: gas
(32:15) CC_Anjanette: rs
(32:16) PrillY~: -st
(32:17) PrillY~: -clear
(32:38) PrillY~: -clear
(32:54) PrillY~: -st
(32:55) PrillY~: -clear
(33:19) PrillY~: sikat
(33:20) PrillY~: omni
(33:20) PrillY~: -clear
(33:23) PrillY~: -clear
(33:37) PrillY~: -clear
(33:50) PrillY~: -clear
(34:16) CuNLaY-: dimari 5 lagi vian
(34:18) PrillY~: -clear
(34:24) CC_Anjanette: koakwdwad
(34:31) CC_Anjanette: tahan cun
(34:35) CC_Anjanette: jgn ampe metong lu
(34:35) PrillY~: -clear
(34:41) CuNLaY-: ada yg pengen wkowko
(34:45) CC_Anjanette: kaokwdawd
(35:22) CC_Anjanette: baranya perawan tuh
(35:44) PrillY~: -clear
(35:49) PrillY~: -clear
(36:01) PrillY~: -clear
(36:03) CC_Anjanette: kaowdkoakwd
(36:06) PrillY~: -clear
(36:07) CC_Anjanette: mampos lo mad
(36:08) CC_Anjanette: -CLEAR
(36:09) PrillY~: -clear
(36:11) PrillY~: -clear
(36:15) PrillY~: -clear
(36:15) CC_Anjanette: -CLEAR
(36:48) PrillY~: gimna mad?
(36:48) PrillY~: -clear
(36:54) ~Mirana: biasa aja
(36:57) PrillY~: -clear
(37:14) PrillY~: -clear
(37:38) PrillY~: -clear
(37:40) CuNLaY-: Game $GAMENAME$
(37:40) CuNLaY-: By $OWNERNAME$ On Bot Evo-1 has over
(37:40) CuNLaY-: Thank's for play with INDOGAMERS
(37:40) CuNLaY-: ===================================================
(37:40) CuNLaY-: Yeayy..semua serba murah!!! Promo: http://idgs.in/770246
(37:41) PrillY~: -clear
(37:41) CuNLaY-: ~Mirana has left the game voluntarily.
(37:41) ~Mirana: Left
(37:41) CuNLaY-: MyNaMeisKiki~ has left the game voluntarily.
(37:41) MyNaMeisKiki~: Left
(37:42) CuNLaY-: [NOPROFILE] has left the game voluntarily.
(37:42) [NOPROFILE]: Left
(37:42) CuNLaY-: ASTONISH has left the game voluntarily.
(37:42) ASTONISH: Left
(37:42) CuNLaY-: PrillY~ has left the game voluntarily.
(37:42) PrillY~: Left
(37:44) CuNLaY-: X-DezaFM has left the game voluntarily.
(37:44) X-DezaFM: Left
(37:46) CuNLaY-: KENWOOD has left the game voluntarily.
(37:46) KENWOOD: Left
(37:46) CuNLaY-: babysberz~ has left the game voluntarily.
(37:46) babysberz~: Left
(37:49) CuNLaY-: frag
(37:50) CuNLaY-: jgn lupa
(37:58) CuNLaY-: inget di pisah idgs ya idgs find ya find
(38:03) CuNLaY-: Finished
(38:03) CC_Anjanette: Finished

Comment

Social Media